Aa çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu ay güzel sonuçlar alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu ay güzel sonuçlar alırsın
Ay ne güzel bir test Allah tamamına erdirsin canım inşallah bana da nasip olurMerhaba kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim haftaya doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider. Hepiniz için dua edeceğim inşallah herkes en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşur
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAy ne güzel bir test Allah tamamına erdirsin canım inşallah bana da nasip olur
Ya en arkada Max 2 saat hoplaya hoplaya gelince yavrum dayanamadı. Deneyesim var ovulasyon günüm hepten şaştı artık. Ayın 3 ile 6 sı aralığında.Yaa geçmiş olsun... canını sıkma, önümüzdeki aylara nasip olur.
Bende napayım ovulasyon testlerine sardım bu ay. Oyun gibi geliyor bana, çok eğlenceli Senin şimdi bat ne zaman? Bu ay ovulasyon testi deneyecekmisin? Benim tahmini yumurtlamam 28-29 olması lazım, bakalım
Teşekkür ederim Rahmimde kasılmalar var anlamadım neden. Bütün döngüm şaştı kafayı yedi delirdi. Sağ tarafımda bir hareket var ama doktor temiz dedi gerçi öğlen saatleriydi ve son hasta bendim hızlı baktı. Acaba gözünden mı kaçtı. Acaba ikizdi biri düştü diğeri mi duruyor kafamda deli sorular. Birde adetimin baya baya kan varken birden kesilmesi ne kadar normal?Aa çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu ay güzel sonuçlar alırsın
Kirpiklerine bak karışmış ise hamilesin. Bende tutmuştu ne zamandı batBende adet olmadım daha ama bi belirti de yok B BallYilmaz123
Gebelik testi yap yada kan ver yarınTeşekkür ederim Rahmimde kasılmalar var anlamadım neden. Bütün döngüm şaştı kafayı yedi delirdi. Sağ tarafımda bir hareket var ama doktor temiz dedi gerçi öğlen saatleriydi ve son hasta bendim hızlı baktı. Acaba gözünden mı kaçtı. Acaba ikizdi biri düştü diğeri mi duruyor kafamda deli sorular. Birde adetimin baya baya kan varken birden kesilmesi ne kadar normal?
O hep karışık bende bugun kan verdim böyle çıktı yok heralde dimiKirpiklerine bak karışmış ise hamilesin. Bende tutmuştu ne zamandı bat
AA HAMİLESİN KIZ TEBRİKLERGebelik testi yap yada kan ver yarın
O hep karışık bende bugun kan verdim böyle çıktı yok heralde dimi
Ayy evet çok mutluyumAA HAMİLESİN KIZ TEBRİKLER
Değerin 10.3 mü ben mi yanlış gördüm öyleyse tebrik ederim hamilesin 5 haftacık kadar hemdeGebelik testi yap yada kan ver yarın
O hep karışık bende bugun kan verdim böyle çıktı yok heralde dimi
Ama iki gün sonra kan verdim değerim 38.8 çıktı ve adetim 1 hafta gecikti o yüzden doktor pazartesi tekrar kan vermemi istediDeğerin 10.3 mü ben mi yanlış gördüm öyleyse tebrik ederim hamilesin 5 haftacık kadar hemde
3 katı artmış değerin güzel artıyor işte. Aynen kan ver takip et erken yakalamışsın.Ama iki gün sonra kan verdim değerim 38.8 çıktı ve adetim 1 hafta gecikti o yüzden doktor pazartesi tekrar kan vermemi istedi
Kız ne Erkeni ya 1 hafta geçti üstünden3 katı artmış değerin güzel artıyor işte. Aynen kan ver takip et erken yakalamışsın.
Senin biraz geç döllenmiş gibi 15 16 sı gibiKız ne Erkeni ya 1 hafta geçti üstünden
Artık hafta sonu kan vermeye giderim yapacak bı şey yokSenin biraz geç döllenmiş gibi 15 16 sı gibi
Aynen haber ver bizedeArtık hafta sonu kan vermeye giderim yapacak bı şey yok
Bak bu da iyice kurumuş haliAynen haber ver bizede
Var var kanında pozitif çok güzel sağlıkla büyür sağlıkla doğar inşallahBak bu da iyice kurumuş hali