Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Merhaba kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim haftaya doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider. Hepiniz için dua edeceğim inşallah herkes en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşur

Eklentiler

• 17325383037025506406558697770788.jpg
    17325383037025506406558697770788.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim haftaya doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider. Hepiniz için dua edeceğim inşallah herkes en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşur
Ay ne güzel bir test Allah tamamına erdirsin canım🙏🥰🌷 inşallah bana da nasip olur🙏

Yaa geçmiş olsun... canını sıkma, önümüzdeki aylara nasip olur.
Bende napayım ovulasyon testlerine sardım bu ay. Oyun gibi geliyor bana, çok eğlenceli 🤭 Senin şimdi bat ne zaman? Bu ay ovulasyon testi deneyecekmisin? Benim tahmini yumurtlamam 28-29 olması lazım, bakalım
Ya en arkada Max 2 saat hoplaya hoplaya gelince yavrum dayanamadı. Deneyesim var ovulasyon günüm hepten şaştı artık. Ayın 3 ile 6 sı aralığında.

Aa çok geçmiş olsun 🙏 hayırlısıyla bu ay güzel sonuçlar alırsın ❤️🤲
Teşekkür ederim Rahmimde kasılmalar var anlamadım neden. Bütün döngüm şaştı kafayı yedi delirdi. Sağ tarafımda bir hareket var ama doktor temiz dedi gerçi öğlen saatleriydi ve son hasta bendim hızlı baktı. Acaba gözünden mı kaçtı. Acaba ikizdi biri düştü diğeri mi duruyor kafamda deli sorular. Birde adetimin baya baya kan varken birden kesilmesi ne kadar normal?

Teşekkür ederim Rahmimde kasılmalar var anlamadım neden. Bütün döngüm şaştı kafayı yedi delirdi. Sağ tarafımda bir hareket var ama doktor temiz dedi gerçi öğlen saatleriydi ve son hasta bendim hızlı baktı. Acaba gözünden mı kaçtı. Acaba ikizdi biri düştü diğeri mi duruyor kafamda deli sorular. Birde adetimin baya baya kan varken birden kesilmesi ne kadar normal?
Gebelik testi yap yada kan ver yarın
Kirpiklerine bak karışmış ise hamilesin. Bende tutmuştu 😂 ne zamandı bat
O hep karışık bende 😂bugun kan verdim böyle çıktı yok heralde dimi

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-26-02-55-11-105_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-11-26-02-55-11-105_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 42
X