- 1 Ekim 2020
- 1.170
- 778
- 34
Bende sabah yapıcamKızlar yarın test yapacak olan var mı? Ben pazartesi yapmıştım bata 5 gün kala. Temiz bi negatifti ne gölge vardı ne de kuruma çizgisi çıktı. Yarın tekrarlayacağım bata 3 gün kalmış olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sabah yapıcamKızlar yarın test yapacak olan var mı? Ben pazartesi yapmıştım bata 5 gün kala. Temiz bi negatifti ne gölge vardı ne de kuruma çizgisi çıktı. Yarın tekrarlayacağım bata 3 gün kalmış olacak.
Bende yapacağım yarın erken gebelik testi bat 30 Kasım gösteriyor ama bende pcos var degisedebilir regl tarihim burdan haberleşelim umarım güzel haberler alırızKızlar yarın test yapacak olan var mı? Ben pazartesi yapmıştım bata 5 gün kala. Temiz bi negatifti ne gölge vardı ne de kuruma çizgisi çıktı. Yarın tekrarlayacağım bata 3 gün kalmış olacak.
Bende niyeti bozdum yarın yapacağım inşallahKızlar yarın test yapacak olan var mı? Ben pazartesi yapmıştım bata 5 gün kala. Temiz bi negatifti ne gölge vardı ne de kuruma çizgisi çıktı. Yarın tekrarlayacağım bata 3 gün kalmış olacak.
Ay erken gebelik testin varsa hemen yap kuzum ya umut etmek, varmış gibi hissetmek iyi geliyorsa o duyguları kaybetmekten kortugun için yapamıyor olabilirsinSelam kizlar benim bat yarın maksimum 28 i ama benim test yapmaya hevesim
yok niye böyle oldu ya. Kendimi aşırı hamile gibi hissediyorum vücudumda çok farklı şeyler oluyor ama test yapmaya asla hevesim yok şuan hissettiğim duyguları kaybetmekten korkuyorum sanırım beni bi gazlayın nolur
Evde hiç testim yok ya çok korkuyorum hemde çok, bir de kardeşimin bebeği oldu 10 gündür onun yanındaydım çok heveslendim benimde böyle olacak diye diye dolaşıyorum günlerdir oda etkiledi beni galiba kendimi zorla hamile kafasına soktum karmakarışık kafamAy erken gebelik testin varsa hemen yap kuzum ya umut etmek, varmış gibi hissetmek iyi geliyorsa o duyguları kaybetmekten kortugun için yapamıyor olabilirsin
Hadi hemen yap paylaş bizimle de
Merhaba canım benimde bat 6 Aralık yumurtlama 21 Kasım aynı gibiyiz değerlendirdik bendede yumurtlama döneminde olmayan dünden beri başlayan göğüs hassasiyeti oldu ucu falan çok acıyor dokundukça birde yapışkan akıntım oluyor afedersin. Çok merak ediyorum bende ilk denememiz ilkten olmaz diyorum kendi kendime sonrada oladabilir diyorum 1,5 yıllık evliyimMerhaba kızlar Bat’a daha çok var ama aşırı sağ kasık ağrısı normal mi? Üşüttüm mü acaba? Bat 6 Aralık ovülasyon 20 Kasım
Ben de aynıı böyleyim bat 5 aralıkMerhaba kızlar Bat’a daha çok var ama aşırı sağ kasık ağrısı normal mi? Üşüttüm mü acaba? Bat 6 Aralık ovülasyon 20 Kasım
Benim de hassasiyetim var aslında uygulamada 22 kasım gösteriyordu ama ben o yapışkan şeffaf akıntı ve ağrı belirtilerini 20sinde net yaşadım testle takip etmedim açıkçası bilemiyorum benim de ilk denemem umarım sağlıkla olurMerhaba canım benimde bat 6 Aralık yumurtlama 21 Kasım aynı gibiyiz değerlendirdik bendede yumurtlama döneminde olmayan dünden beri başlayan göğüs hassasiyeti oldu ucu falan çok acıyor dokundukça birde yapışkan akıntım oluyor afedersin. Çok merak ediyorum bende ilk denememiz ilkten olmaz diyorum kendi kendime sonrada oladabilir diyorum 1,5 yıllık evliyim
Acelesi yok canım ya er geç öğreneceksin ne zaman için isterse, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap bebek yanında olunca kokusu bile insana çocuk yaptırmak istiyorEvde hiç testim yok ya çok korkuyorum hemde çok, bir de kardeşimin bebeği oldu 10 gündür onun yanındaydım çok heveslendim benimde böyle olacak diye diye dolaşıyorum günlerdir oda etkiledi beni galiba kendimi zorla hamile kafasına soktum karmakarışık kafam
Umarım boşa değildir bu ağrılar sızılarBen de aynıı böyleyim bat 5 aralık
Getirsin inşallah minik pamuğum sen ne yaptın peki son durum ne gittin mi hastaneye kese ne zaman görülecekAcelesi yok canım ya er geç öğreneceksin ne zaman için isterse, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap bebek yanında olunca kokusu bile insana çocuk yaptırmak istiyor
İnsallah sana şans getirir yeğenin
Yok canim daha kan da vermedim hastaneye de gitmedim. Daha çok erken gibi geliyor kese görünür ama ben kese için git, yolk saç için git, kalp atışı için git yapmak istemiyorum. Oğlum var sürekli hastaneye tasimayayim onu 6. haftada bı kan veririm. 8. Hafta da doktor kontrolüne giderim o zaman inşallah görürüm bebisi de kalp atışını daGetirsin inşallah minik pamuğum sen ne yaptın peki son durum ne gittin mi hastaneye kese ne zaman görülecek
Bişi sorucam ya benim bat 27 Kasım ama 20 Kasım'da yumurtlama gördüm ben neye göre test yapayım hangi gün yapıyım bilmiyorum kafam çok karışıkRegl gününe kadar beklemek en garantisidir
Bende yapıcam sabah 7 gün var daha ama olsun erkenden başlayım dedimKızlar yarın test yapacak olan var mı? Ben pazartesi yapmıştım bata 5 gün kala. Temiz bi negatifti ne gölge vardı ne de kuruma çizgisi çıktı. Yarın tekrarlayacağım bata 3 gün kalmış olacak.
Bende de sol kasık ağrısı var canım bugün belim de ağrıyor benimde ovulasyon 20 KasımMerhaba kızlar Bat’a daha çok var ama aşırı sağ kasık ağrısı normal mi? Üşüttüm mü acaba? Bat 6 Aralık ovülasyon 20 Kasım
Canım yumurtlamaya 14 ekle bat tarihin o oluyorBişi sorucam ya benim bat 27 Kasım ama 20 Kasım'da yumurtlama gördüm ben neye göre test yapayım hangi gün yapıyım bilmiyorum kafam çok karışık
Canım yumurtlamaya 14 ekle bat tarihin o oluyor
İnşallah pozitifi görürüz en kısa zamanda bende de pcos var o yüzden değişebilir tabiBende yapacağım yarın erken gebelik testi bat 30 Kasım gösteriyor ama bende pcos var degisedebilir regl tarihim burdan haberleşelim umarım güzel haberler alırız