- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Daha önce düşükmü yaptınız. Coraspirini pıhtılaşma karşı önlem amaçlı verilir. Zararı yok Dr verdiyse kullan. Hem ağrılarına da iyi gelir.Farklı bi doktora gidiyorum. Hiç bir sorunum olmamasina rağmen coraspine başlattı beni. Ayrıca çok kasik ağrım var. Hala devam ediyor. Benim gibi aşırı kasık ağrısı çeken var mı acaba? Normal deniyor. Herkesin vucudu hamileliğe farklı tepki veriyor. Ama korkularım da var. İnşallah herkes sağ salim alır bebislerini kucağına
Daha önce düşükmü yaptınız. Coraspirini pıhtılaşma karşı önlem amaçlı verilir. Zararı yok Dr verdiyse kullan. Hem ağrılarına da iyi gelir.
Sat : 2 EkimMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini iyi düşün iyi olsunKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Amin canım inşallah.Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini iyi düşün iyi olsun
çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz. çalışıyorsan izin alıp biraz dinlensen mi evde?Kızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
bende yarın doktora gidicem aynı korku içindeyim bakıp da bos görmesinden çokkk korkuyorum Allah'ım korktugumuza ugratmasın insallahCok gecmis olsun cnm dikkatli ol
Sahsen gunde 2litre su iciyorum o konuda skntim yok tavsiye de ederimde
Benimde korkularim basladi, yani Yarin doktor ya kese bos derse ya dusuk yaparsam diye
Halbuki hic planlanmamis bi hamile yani yerinde degil demek istemiyorum ama yeni ise girdim biz mart nisan gibi dusunurken hamile kaldigimi ogrendim. Hemen kabullendim simdide kaybetmekden korkuyorum
Dinlen dedi ama özellikle rapor yazmadı o yüzden bugün gidiyorum. Masa başı işim, kendimi yormadan gelicem inşallah. Aracımla gidiyorum zaten. Kötü hissedersem de izin alıp dönerim. İğneyi olmamm gerek, sağlık ocağına gidicem bu yüzden.çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz. çalışıyorsan izin alıp biraz dinlensen mi evde?
Kızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Allah razı olsun canımcım..Canım çok geçmiş olsun ya Rabbim bidaha yaşatmasın.. Madem düşük riskin var bol bol yat dinlen iş de yapma.. İnşallah atlatırsın
Insallah canim ya seninki 8.haftadaysa girme ihtimali yuksek ben daha 5+3 deyim.bende yarın doktora gidicem aynı korku içindeyim bakıp da bos görmesinden çokkk korkuyorum Allah'ım korktugumuza ugratmasın insallah
özel bir hurma adı vermemişti amaHurma derken balcukhurmami adi tam boyleamayazilio bilmiorum ama
sen doktoruna gene de bir danış daha net olur en azından:)Ayy ben tavugu cok severim siz boyle diyince dusunme ye basladim
2 hafta sonra benim kontrolüm.Sizin ne zaman kontrolünüz?Benim perşembe daha cook var.
tsh t3 t4 lerine baktır ama endokrinoloji doktoruna git canım onlar daha profesyonel tiroid konusundaBu tiroid nasil anlasildi canim kanda hemen cikiyormu benimde kayiplarim oldu hep kalpleri durdu.bende kan pihtilasmasi cikti bakalim bu bebegim dogacakmi
Öğretmen arkadaşlarım, rutin kontrollerde ücretli izinli miyiz yoksa rapor mu alıyoruz? Bizde böyle bir şey var mı yönetmelikte?
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine bol bol dinlen.Kızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
evet garanti olsun diye geç gidiyorum bakalımInsallah canim ya seninki 8.haftadaysa girme ihtimali yuksek ben daha 5+3 deyim.
bende yarın doktora gidicem aynı korku içindeyim bakıp da bos görmesinden çokkk korkuyorum Allah'ım korktugumuza ugratmasın insallah
inşallah canım, forumda o kadar olumsuz şeyler okudum ki psikolojim bozuldu resmeninşallah sağlıkla güzel kalp sesini duyarsın, kötüyü düşünme iyiyi düşün iyiler gelsin karşına