2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yok canim daha kan da vermedim hastaneye de gitmedim. Daha çok erken gibi geliyor kese görünür ama ben kese için git, yolk saç için git, kalp atışı için git yapmak istemiyorum. Oğlum var sürekli hastaneye tasimayayim onu 🥰 6. haftada bı kan veririm. 8. Hafta da doktor kontrolüne giderim o zaman inşallah görürüm bebisi de kalp atışını da ❤️
En güzeli gerçekten anlattıklarının hepsini yaşadım tüp bebek surecinde gereksiz strese giriyor insan yerinde olsam evde test yapar dururdum hahahha 😄 sağlıcakla seninle olsun bebişin

kızlar ya bazılarınız biliyo ben 9 eylülde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğimdi korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım ama işerlemedi malesef Eldorin Eldorin sana da soruyorum ben bugün dr a gidicektim normalde ama tedavi başlıcaktı eminim geç kalmadan tedaviye başlayalım dedi çünkü femara veya başka bişey vericekti hiç gidesim gelmedi açıkçası yarına erteledim gitsemmi tedaviye başlasammı yaşım 38 olurmu olursa ben bu sorumluluğu kaldırabilirmiyim vs vs beynimde 40 tane tilki gezdi ilk hamileliğimde 2 yıl sonra olmuştu ve ben pandemide hamileydim kendim panik atak hastasıyım çok zor bi hamilelik geçirmiştim şimdi o günler geliyo aklıma neredeyse her gün ağlıyodum gene aynı olursam vs diye korku kapladı içimi hazırmıyım değilmiyim onuda bilmiyorum biri bana bişey söylesin lütfen 🫣

X