folik asit de inofolic combi kullanmıştım. Nasip kısmet inşallah sen de güzel haberi alırsın :)Hm onu hiç yazmadı bana sadce klomen kullandım yanında folik asit benexsol ecopirin bu ilaçları kullanıyorum şuan
Geçmiş olsunKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Çok geçmiş olsun korkusu bile insana yetiyoKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Allah göstermesin bir daha.Kaç haftalıktınızKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Canın Rabbim nasip etmiş, inşallah hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Cok gecmis olsun cnm dikkatli ol
Sahsen gunde 2litre su iciyorum o konuda skntim yok tavsiye de ederimde
Benimde korkularim basladi, yani Yarin doktor ya kese bos derse ya dusuk yaparsam diye
Halbuki hic planlanmamis bi hamile yani yerinde degil demek istemiyorum ama yeni ise girdim biz mart nisan gibi dusunurken hamile kaldigimi ogrendim. Hemen kabullendim simdide kaybetmekden korkuyorum
Amin canım 6+5Allah göstermesin bir daha.Kaç haftalıktınız
Canim naptin nasilsin insallah biseyin yokturKızlar kanamam başladı. Hastaneye gidiyorum, nolur dua edin.
Gecmis olsun canim dikkat et hic kalkmaKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Ben varim canim neden sordunArkadaşlar ben foruma çok sık katilamiyorum 3 çocuk var evde dördüncüye hamileyim :) Haliyle başımı kasiyacak hatta hamileliğin tadını cikaracak vaktim bile yok. Yine de ara ara uğramaya çalışıcam. Merak ettiğim şu belki konusu olmuştur ama coraspin kullanan var mı? Diğer 3 hamileliğimde hiç kullanmadım.. Bi de Liste yapılmış galiba beni de ekler misiniz? Sat 2 Ekim Tahmini doğum 8 temmuz yaş 36 :)
Pardon canim ecopirinmis benimkiFarklı bi doktora gidiyorum. Hiç bir sorunum olmamasina rağmen coraspine başlattı beni. Ayrıca çok kasik ağrım var. Hala devam ediyor. Benim gibi aşırı kasık ağrısı çeken var mı acaba? Normal deniyor. Herkesin vucudu hamileliğe farklı tepki veriyor. Ama korkularım da var. İnşallah herkes sağ salim alır bebislerini kucağına
Insallah canim cumlemize rabbim nasip etsin insallahCanın Rabbim nasip etmiş, inşallah hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Ben kullanıyorum.Hatta pıhtılaşmam olduğu için sabah akşam oksapar iğne de kullanıyorum.Sanırım doktorunuz kan değerlerinde falan bir şey farkedip verdi.Ama bildiğim kadarıyla veren çok doktor var.4.Bebiş demekArkadaşlar ben foruma çok sık katilamiyorum 3 çocuk var evde dördüncüye hamileyim :) Haliyle başımı kasiyacak hatta hamileliğin tadını cikaracak vaktim bile yok. Yine de ara ara uğramaya çalışıcam. Merak ettiğim şu belki konusu olmuştur ama coraspin kullanan var mı? Diğer 3 hamileliğimde hiç kullanmadım.. Bi de Liste yapılmış galiba beni de ekler misiniz? Sat 2 Ekim Tahmini doğum 8 temmuz yaş 36 :)
İnofolic bende kullandım ek gıda takviyesi , ya insallh bütün istiyen herkese rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsinfolik asit de inofolic combi kullanmıştım. Nasip kısmet inşallah sen de güzel haberi alırsın :)
Çok geçmiş olsunn bende tüp bebek annesiyim Cumartesi 6+0 da bir anda adet gibi kanamam oldu korkuyla hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk ilk defa tüp bebek doktorum olabilir böyle dedi sonra kadın doğum doktoruma gittim oda baktı iyi dedi kanama alanıda görünmüyor 1 hafta istirahat verdi hala ara ara kahverengi lekelenmem devam ediyor anlamadım hormon ilaçlarından mı oldu yan etkilerinde yazıyor günde 2 kere prolutex iğne ve 3 kere estrofem kullanıyorum cumartesi tekrar kontrol var inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırızKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
6 hafta Kalp atislarini duydunuzmu ne mutlu size masallahÇok geçmiş olsunn bende tüp bebek annesiyim Cumartesi 6+0 da bir anda adet gibi kanamam oldu korkuyla hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk ilk defa tüp bebek doktorum olabilir böyle dedi sonra kadın doğum doktoruma gittim oda baktı iyi dedi kanama alanıda görünmüyor 1 hafta istirahat verdi hala ara ara kahverengi lekelenmem devam ediyor anlamadım hormon ilaçlarından mı oldu yan etkilerinde yazıyor günde 2 kere prolutex iğne ve 3 kere estrofem kullanıyorum cumartesi tekrar kontrol var inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Aynen çok şükür Allah o sesi hiç durmadan duymamızı nasip etsin6 hafta Kalp atislarini duydunuzmu ne mutlu size masallah
Rabbim Bebegini size bagislasin insallah
Ben kullanıyorum.Hatta pıhtılaşmam olduğu için sabah akşam oksapar iğne de kullanıyorum.Sanırım doktorunuz kan değerlerinde falan bir şey farkedip verdi.Ama bildiğim kadarıyla veren çok doktor var.4.Bebiş demekmaşallah rabbim bize de versin
Benimkisi de coraspin 100 mg. Devam edeyim bakalımPardon canim ecopirinmis benimki