2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun korkusu bile insana yetiyo

Allah göstermesin bir daha.Kaç haftalıktınız

Arkadaşlar ben foruma çok sık katilamiyorum 3 çocuk var evde dördüncüye hamileyim :) Haliyle başımı kasiyacak hatta hamileliğin tadını cikaracak vaktim bile yok. Yine de ara ara uğramaya çalışıcam. Merak ettiğim şu belki konusu olmuştur ama coraspin kullanan var mı? Diğer 3 hamileliğimde hiç kullanmadım.. Bi de Liste yapılmış galiba beni de ekler misiniz? Sat 2 Ekim Tahmini doğum 8 temmuz yaş 36 :)

Farklı bi doktora gidiyorum. Hiç bir sorunum olmamasina rağmen coraspine başlattı beni. Ayrıca çok kasik ağrım var. Hala devam ediyor. Benim gibi aşırı kasık ağrısı çeken var mı acaba? Normal deniyor. Herkesin vucudu hamileliğe farklı tepki veriyor. Ama korkularım da var. İnşallah herkes sağ salim alır bebislerini kucağına

Canın Rabbim nasip etmiş, inşallah hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Gecmis olsun canim dikkat et hic kalkma

Ben varim canim neden sordun

Pardon canim ecopirinmis benimki

Ben kullanıyorum.Hatta pıhtılaşmam olduğu için sabah akşam oksapar iğne de kullanıyorum.Sanırım doktorunuz kan değerlerinde falan bir şey farkedip verdi.Ama bildiğim kadarıyla veren çok doktor var.4.Bebiş demek maşallah rabbim bize de versin

Çok geçmiş olsunn bende tüp bebek annesiyim Cumartesi 6+0 da bir anda adet gibi kanamam oldu korkuyla hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk ilk defa tüp bebek doktorum olabilir böyle dedi sonra kadın doğum doktoruma gittim oda baktı iyi dedi kanama alanıda görünmüyor 1 hafta istirahat verdi hala ara ara kahverengi lekelenmem devam ediyor anlamadım hormon ilaçlarından mı oldu yan etkilerinde yazıyor günde 2 kere prolutex iğne ve 3 kere estrofem kullanıyorum cumartesi tekrar kontrol var inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız

6 hafta Kalp atislarini duydunuzmu ne mutlu size masallah
Rabbim Bebegini size bagislasin insallah

Aminnn herkesin bebişi sağlıkla gelsin inşallah. İkinci evlilik olunca eşim 2. Çocuk da istedi. Ben de hak verdim. (Önceki evliligimden de 2 tane var :)) Ben de yaş geçmeden olsun dedim işte :) yoksa bu devirde 2 çocuk yeter de artar. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah. Ama ilk gibi heyecani endisesi. Teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…