Bu hamileliğimde ayva ve narcıyım. Bakalım kızım mı olur oğlum mu :)))
Bide alt tarafımda ağrılar oluyor, hergün ultrasona da giremiyoruz ki, inşallah bi sorun yoktur. Aksi durumda kesin kanama oluyor mu kızlar?
Tek derdin kilo olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Kilo nedirki verirsin.Adam herhalde ben böyle diyim o dikkat etsin mi dedi bilemedim hiç yemesem 6 kilo garanti aliniyomus bilemedim valla beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum artık
Ama amaaa ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişlerdiDeli Gibi Limonlu Tuzlu Ayva Yiyen Birisi Olarak Erkek Bebek Beklediğimi Söyleyebilirim.
Yok canım bana izin falan vermediler git rapor al dediler üstüne bi de.Öğretmen arkadaşlarım, rutin kontrollerde ücretli izinli miyiz yoksa rapor mu alıyoruz? Bizde böyle bir şey var mı yönetmelikte?
Komtrollerine haftasonu gitmiyor musun? Haftaiçi gidiyorsan boş gün yada boş saatinde git, ek ders ücretin kesilmesin.Öğretmen arkadaşlarım, rutin kontrollerde ücretli izinli miyiz yoksa rapor mu alıyoruz? Bizde böyle bir şey var mı yönetmelikte?
Neyse hocam sonuçta ocakta sıfırlanıyor rapor alırızYok canım bana izin falan vermediler git rapor al dediler üstüne bi de.
Ama amaaa ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişlerdi
İnşallah, sağlıklı olması en büyük duam ama gönlümde de kız var. Yine de hayırlı evlat hangisi ise o olsun amin :)ben 2 gebeliğimde'de hep ekşi yedim.
ayşe beklerken hep emre geldi
belli de olmuyor ekşi yeyip kız doğuran da çok Rabbim ne dilerse o oluyor.
Sağlıklı Olsunlar da Gerisi Pek Mühim Değil
Öyle yapacaktım aslında da haftaya doktorum salı gününe verdi, bugün de müdürle bunun muhabbeti geçti bi sorayım dedimKomtrollerine haftasonu gitmiyor musun? Haftaiçi gidiyorsan boş gün yada boş saatinde git, ek ders ücretin kesilmesin.
Yok kuzum ya 13 senedir milli eğitimdeyim, dersine gelmeyen her öğretmenin ücretini kesiyoruz. Ayrıca rapora yada izine bağlamak mecburiyetindesin. İşin bitince dersine girersin, girdiğin kadar ders ücretini alırsın :) maaştan da yıllık 7 gün sınırı vardı sanırım kesinti yapılması için. Bizdeki öğretmenler çok az rapor alıyor :)Öyle yapacaktım aslında da haftaya doktorum salı gününe verdi, bugün de müdürle bunun muhabbeti geçti bi sorayım dedim
Ben aslında işin ücret kısmında değildim de dağ köyünde okulumuz ve kışın kardan araba gitmediği için yaklaşık 2 km yürüyoruz dikine, raporlarımı o zamana saklarım diye düşünmüştümYok kuzum ya 13 senedir milli eğitimdeyim, dersine gelmeyen her öğretmenin ücretini kesiyoruz. Ayrıca rapora yada izine bağlamak mecburiyetindesin. İşin bitince dersine girersin, girdiğin kadar ders ücretini alırsın :) maaştan da yıllık 7 gün sınırı vardı sanırım kesinti yapılması için. Bizdeki öğretmenler çok az rapor alıyor :)
Hala var canım, artık normalleşti ağrımayınca niye ağrımıyor diyeceksinArkadaşlar bişey sorucam kasıklarım alt karnım cok agrıyor fazla ayakta kaldıgım zaman taş gibi oluyor oralar sizdede varmı böyle bişey
Ben ilk bebegim de cok eksiyi yedim ayse ciktiAma amaaa ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişlerdi
benim artarak gidiyorKızlar göğüs hassasiyeti ne zamana kadar devam ediyor? Yada tüm gebelik boyunca mı oluyor? Baya şiş ve acıyorlar. 5+4teyim. Aranızda hafifleyeni var mı
ben de tedaviyle hamile kaldım. sorunun neydi canımaynen öyle yapicam cnm çok tşk ederim sondaki cumlen beni çok motive etti ve bı okadarda mutlu etti
benim idarem izin veriyor. genelde okuldan sonra gidiyorum ben :)Öğretmen arkadaşlarım, rutin kontrollerde ücretli izinli miyiz yoksa rapor mu alıyoruz? Bizde böyle bir şey var mı yönetmelikte?
Amiin canim amiinn hepimizin ortak ve rn buyuk duasiYani benımde normal demekki sagsaglım kucagımıza alırız ınsallah☺
Yumurta tembelliği var dedi bana klomen verdi onu kullandim daha sonra çatlatma iğnesi vurldum ilki tutmadı ikincisini vurdum oda bakalım tutcak mi tutmicakmiben de tedaviyle hamile kaldım. sorunun neydi canım