2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde görmemişti doktor git su iç bol bol gel demişti nedenini bilmiyorum

Bana kalsa yemeğe doymiycam çok acikiyorjm yesemde doymuyorum gibi hemen acikiyorum yememeye çalışıyorum aç kalıyorum hep zararlı mıdır acaba yaptığım acikiyosak nedeni vardır illa ki vücuda lazımdır diye düşünüyorum ama kilo derdi

Keseyi mi net göremedi bebeği mi? Bebek görünmesi için daha erken olabilir. Kese için değer iyi görünmesi lazım ama özel bir durumda olabilir. Bir arkadaş vardı burda bir doktor karından keseyi görememişti başka bir doktor alttan kalp atışını bile duymuştu rahmi içe doğruymuş. Alttan bir baktırın bence

dip balıkları
(levrek, kefal, lüfer, barbunya ve kalkan gibi)
da fazla ağır metalden dolayı yasak
Bu habere de bakabilirsiniz.

Onu sormadım heyecandan başka bir doktora gideceğim

bizim ülkemizde öle ağır metal içerebilecek buna maruz kalacak bi balık yok. o buyuk denizler, okyanuslarda oluyo yani hiç bi levrek ağır metal içerecek kadar dipte takılmıyormuş. araştırmalara göre tabii

Orasını bilemiyorum ama doktor beni uyardı bende yememeye özen gösteriyorum. Belki benim riskimden dolayı demiş olabilir.

O nasıl doktor anlamadım hayal meyal ne demek yani.Bi anne adayına bu şekilde nasıl konuşuluyor.Sevmiyorum böyle doktor.

Net goremedigi ney canim kesemi bebek mi tekrardan ne zamana cagirdi

Merhabalar ben 12 kasimda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9. Günü kan testi veya idrar testi yapsam pozitif cikarmi lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…