- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
Benimde görmemişti doktor git su iç bol bol gel demişti nedenini bilmiyorumMerhbaa kızlar sabah kontrolüm vardı karından ultrason ile baktı hayal meyal bir şeyler var dedi hamilelikteki tüm kan idrar testlerini istedi tekrar beta hcg aldı 9787 çıktı. Normal mi bu kadar yüksek olup net göremeyen var mı?
Bana kalsa yemeğe doymiycam çok acikiyorjm yesemde doymuyorum gibi hemen acikiyorum yememeye çalışıyorum aç kalıyorum hep zararlı mıdır acaba yaptığım acikiyosak nedeni vardır illa ki vücuda lazımdır diye düşünüyorum ama kilo derdiBen sürekli açım.yemeğe oturuyorum 2 lokmada doyup yarım saat sonra yine açım.biraz fazla yiyince miğdem taş gibi oluyor gaz sancısından miğde bulantısından çok çekiyorum. Ama buna rağmen ağzımda hep bişeyler çiğnemek istiyorum
Hurma mi zararlı mıymış hurma bende çok seviyom arada yerim
aynen doğal olmayan tavukları doktor önermiyor. Özellikle göğüs şeklinde yenmesini çünkü ne yazık ki tavuklar antibiyotikli. Bu arada çevre mühendisiyim o tavukların ne şartlarda yapıldığını görseniz zaten yemezsinizTavuk?
Keseyi mi net göremedi bebeği mi? Bebek görünmesi için daha erken olabilir. Kese için değer iyi görünmesi lazım ama özel bir durumda olabilir. Bir arkadaş vardı burda bir doktor karından keseyi görememişti başka bir doktor alttan kalp atışını bile duymuştu rahmi içe doğruymuş. Alttan bir baktırın benceMerhbaa kızlar sabah kontrolüm vardı karından ultrason ile baktı hayal meyal bir şeyler var dedi hamilelikteki tüm kan idrar testlerini istedi tekrar beta hcg aldı 9787 çıktı. Normal mi bu kadar yüksek olup net göremeyen var mı?
arada yemekten birşey olmaz ama çok abartmamak lazım :) özellikle düşük geçirmiş kişilerde kasları gevşettiğinden dolayı düşük riskini arttırdığı için yasak :)Hurma mi zararlı mıymış hurma bende çok seviyom arada yerim
Onu sormadım heyecandan başka bir doktora gideceğimKeseyi mi net göremedi bebeği mi? Bebek görünmesi için daha erken olabilir. Kese için değer iyi görünmesi lazım ama özel bir durumda olabilir. Bir arkadaş vardı burda bir doktor karından keseyi görememişti başka bir doktor alttan kalp atışını bile duymuştu rahmi içe doğruymuş. Alttan bir baktırın bence
bizim ülkemizde öle ağır metal içerebilecek buna maruz kalacak bi balık yok. o buyuk denizler, okyanuslarda oluyo yani hiç bi levrek ağır metal içerecek kadar dipte takılmıyormuş. araştırmalara göre tabiidip balıkları
(levrek, kefal, lüfer, barbunya ve kalkan gibi)
da fazla ağır metalden dolayı yasak
Bu habere de bakabilirsiniz.
Bazı dip balıkları beyini öldürüyor
Özellikle kışın tüketmeye başladığımız bir takım yiyecekler sağlığımızı tehdit edebiliyor. Diyetisyen Emre Uzun, ‘bazı dip balıklarında sıklıkla karşılaştığımız yüksek cıva seviyesine dikkat etmek gerekiyor’ dedi.www.virahaber.com
bizim ülkemizde öle ağır metal içerebilecek buna maruz kalacak bi balık yok. o buyuk denizler, okyanuslarda oluyo yani hiç bi levrek ağır metal içerecek kadar dipte takılmıyormuş. araştırmalara göre tabii
Hurmayı hamilelerde Doğuma yakın öneriyorlar rahat Doğum olsun açıklığı olsun diye erken dönemde pek önerilmezHurma mi zararlı mıymış hurma bende çok seviyom arada yerim
O nasıl doktor anlamadım hayal meyal ne demek yani.Bi anne adayına bu şekilde nasıl konuşuluyor.Sevmiyorum böyle doktor.Merhbaa kızlar sabah kontrolüm vardı karından ultrason ile baktı hayal meyal bir şeyler var dedi hamilelikteki tüm kan idrar testlerini istedi tekrar beta hcg aldı 9787 çıktı. Normal mi bu kadar yüksek olup net göremeyen var mı?
Cennet hurması yenilebilir ama değil mi?Hurmayı hamilelerde Doğuma yakın öneriyorlar rahat Doğum olsun açıklığı olsun diye erken dönemde pek önerilmez
Keske bende oyle olsam surekli uyurum zaman cabuk gecer bariUykumu? Biraksalar 3gun uyurum okadarki uykucu oldum
Hurma derken balcukhurmami adi tam boyleamayazilio bilmiorum amatavuk, maydanoz, hurma , dip balıkları yasak bu dönemde bunlara dikkat edebilirsiniz arkadaşlar :)
Net goremedigi ney canim kesemi bebek mi tekrardan ne zamana cagirdiMerhbaa kızlar sabah kontrolüm vardı karından ultrason ile baktı hayal meyal bir şeyler var dedi hamilelikteki tüm kan idrar testlerini istedi tekrar beta hcg aldı 9787 çıktı. Normal mi bu kadar yüksek olup net göremeyen var mı?
Canim gobeklimisin o kisimda yag varmi benimkide biraz zor gorunur gobekliyim biraz.bastirarak faln gorur doktrumOnu sormadım heyecandan başka bir doktora gideceğim
Evet karın bölgemde yağ varCanim gobeklimisin o kisimda yag varmi benimkide biraz zor gorunur gobekliyim biraz.bastirarak faln gorur doktrum
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimO nasıl doktor anlamadım hayal meyal ne demek yani.Bi anne adayına bu şekilde nasıl konuşuluyor.Sevmiyorum böyle doktor.