2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım 105 kilo ile hamile kalmıştım. Oda tedaviyle zor. Dr kilo vereceksin ve almadanda bitecek bu iş dedi. Diyet yaptım. Diyetisyene git mutlaka. Veriliyor. Ama almadan olmadı 7 kilo ile bitirmiştim çok şükür. İlk aylar yediğin hiçbirşey bebeğe gitmiyor. Direk kilo olarak kalıyor. Bebek sendeki depodan besleniyor. Aç kaldım bebekte açtır deme. Protein ve sebze ağırlıklı ye. Karbonhidrat tamamen çıkar. Oluyor yap bak vereceksin. Bebeğim iri doğdu. İlerde şeker hastası olması muhtemel. Dilerim olmaz ama oda dikkat etmezse olacak ikikere iki dört yani.

Merhabalar ben 12 kasimda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9. Günü kan testi veya idrar testi yapsam pozitif cikarmi lütfen yardımcı olun☹
Gününü bekle canın. Çünkü o iğnede zaten betahcg hormonuda mevcut. Test yapsanda pozitif çıkıp hamile olmama ihtimali var. 14. Gün test yapmalısın. Çok geçtim o yollardan. Dilerim bebişin gelir.

dr.um az az sık sık ye dedi. ama az az yiyince asla doymuyorum ve kendimi tutamayıp dewam ediyorum. çok yiyince de az yiyince de kısa süre sonra acıkıyorum aklım sürekli yemekte. tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. bide canım hiiiç sağlıklı şeyler istemiyo hep hazır hep fast food tarzı :KK43: benim gb yemek batağında olan war mı ki acaba??
O batağa düşen bende varım canım ama dıkkat edıyorum ben diyet gibi değilde saglıklı seyler yemeye calısıyorum ogunlerımi kacırmamaya calısıyorum kacırınca daha cok yemege saldırıyor ınsan ara öğünlerınıde atlama mutlaka bu sekılde düzene gırıyor bır nebze canım. Tabıkı fastfood ve tatlı pasta vs ıstıyor ınsnaın canı ama engel olmaya calısıyorum cunku kılolu hamıle kaldım ıyıce sısmek ıstemıyorm 😂

Kızlar göğüs hassasiyeti ne zamana kadar devam ediyor? Yada tüm gebelik boyunca mı oluyor? Baya şiş ve acıyorlar. 5+4teyim. Aranızda hafifleyeni var mı
Ben de 5+4teyim ara ara acıyorlar.Özellikle üzerine yatınca ya da birine sarılınca.En kötüsü de banyoda fiskiye altında 😂😂 zaten hafif kasık ağrısı iştah artması karın şişliği dışında da belirtim yok.

Arkadaslar ben hamıle oldugumu yenı ogrendım kan degerım dun 47 ıdı doktorum agrın kanaman olursa ara dedı bende hafıf adet sancısı oluyor bazen dedıgımde bı fıtıl yazdı al kullan dıye lutınus adında ama hafıf agrılar normal degılmı sızce kullanayımmı fıtılı

Arkadaslar ben hamıle oldugumu yenı ogrendım kan degerım dun 47 ıdı doktorum agrın kanaman olursa ara dedı bende hafıf adet sancısı oluyor bazen dedıgımde bı fıtıl yazdı al kullan dıye lutınus adında ama hafıf agrılar normal degılmı sızce kullanayımmı fıtılı
Fitil ne icin verdi canim dusuk tehliken mi var acaba deger dusuklugune takma gec dollnme olmustur artisina baktin mi iki gun sonra tekrar kan verip artsina baktysan iki kat arttysa sorun yoktr ama fitil konusunu bilemiorum adet sancisna gelnce oda normal sdece kanamn olrsa dikkat et

O fitili bilmiyorum ama doktor bana progestan fitil verdi günde 3 kere onu kullanıyorum tedbir amaçlı verdi.

X