- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
2..3 gun daha bekle canım acele etme derim insallah gonlune gore verir rabbimMerhabalar ben 12 kasimda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9. Günü kan testi veya idrar testi yapsam pozitif cikarmi lütfen yardımcı olun☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2..3 gun daha bekle canım acele etme derim insallah gonlune gore verir rabbimMerhabalar ben 12 kasimda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9. Günü kan testi veya idrar testi yapsam pozitif cikarmi lütfen yardımcı olun☹
Bilgi için teşekkürler kizlar bilgim yoktu gerçektenHurmayı hamilelerde Doğuma yakın öneriyorlar rahat Doğum olsun açıklığı olsun diye erken dönemde pek önerilmez
Amin cnm çok tşk ederim2..3 gun daha bekle canım acele etme derim insallah gonlune gore verir rabbim
Sabaha karaşız sızmışım 10.30 da kalktımGece uyuyamadgim gbi sabhda erknden dikiliorum ayaga ya off kendi yatagimda degil daha dgrusu kanepede kizimla yatiorum ve cok rahatsiz uyaninca her yerim tutulmus gbi oluo
Sanırım organik olmadığındandır. Yoksa tavuk zararlı değil. Organik olduğu sürece.Tavuk?
Medine hurması yasak canım. Mevzimi olan Trabzon hurmasından tüketebilirsin.Hurma mi zararlı mıymış hurma bende çok seviyom arada yerim
Bilgi için teşekkürler kizlar bilgim yoktu gerçektenHurmayı hamilelerde Doğuma yakın öneriyorlar rahat Doğum olsun açıklığı olsun diye erken dönemde pek önerilmez
Söylediğiniz iyi oldu yoksa ben baya yiyodum ara öğün olarakMedine hurması yasak canım. Mevzimi olan Trabzon hurmasından tüketebilirsin.
Medine hurması yasak canım. Domates şeklinde turuncu olan değil. Şuan mevsimi çokya faydalı. Onu tüketmekte sakınca yokHurma derken balcukhurmami adi tam boyleamayazilio bilmiorum ama
Gününü bekle canın. Çünkü o iğnede zaten betahcg hormonuda mevcut. Test yapsanda pozitif çıkıp hamile olmama ihtimali var. 14. Gün test yapmalısın. Çok geçtim o yollardan. Dilerim bebişin gelir.Merhabalar ben 12 kasimda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9. Günü kan testi veya idrar testi yapsam pozitif cikarmi lütfen yardımcı olun☹
O batağa düşen bende varım canım ama dıkkat edıyorum ben diyet gibi değilde saglıklı seyler yemeye calısıyorum ogunlerımi kacırmamaya calısıyorum kacırınca daha cok yemege saldırıyor ınsan ara öğünlerınıde atlama mutlaka bu sekılde düzene gırıyor bır nebze canım. Tabıkı fastfood ve tatlı pasta vs ıstıyor ınsnaın canı ama engel olmaya calısıyorum cunku kılolu hamıle kaldım ıyıce sısmek ıstemıyormdr.um az az sık sık ye dedi. ama az az yiyince asla doymuyorum ve kendimi tutamayıp dewam ediyorum. çok yiyince de az yiyince de kısa süre sonra acıkıyorum aklım sürekli yemekte. tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. bide canım hiiiç sağlıklı şeyler istemiyo hep hazır hep fast food tarzı benim gb yemek batağında olan war mı ki acaba??
Canım ben 7+2 yım hala hassas maalesefKızlar göğüs hassasiyeti ne zamana kadar devam ediyor? Yada tüm gebelik boyunca mı oluyor? Baya şiş ve acıyorlar. 5+4teyim. Aranızda hafifleyeni var mı
Ben de 5+4teyim ara ara acıyorlar.Özellikle üzerine yatınca ya da birine sarılınca.En kötüsü de banyoda fiskiye altında zaten hafif kasık ağrısı iştah artması karın şişliği dışında da belirtim yok.Kızlar göğüs hassasiyeti ne zamana kadar devam ediyor? Yada tüm gebelik boyunca mı oluyor? Baya şiş ve acıyorlar. 5+4teyim. Aranızda hafifleyeni var mı
Hep beraber sağlıkla ilerleyelim inşallah :)ayyy ne cok sat 28 eylül war yaa :)) çok heyecanlı
Tamam canim cok sagol aynen boyle yasakli seyleri yazarsak iyi olur birbirimize faydasi olurMedine hurması yasak canım. Domates şeklinde turuncu olan değil. Şuan mevsimi çokya faydalı. Onu tüketmekte sakınca yok
Fitil ne icin verdi canim dusuk tehliken mi var acaba deger dusuklugune takma gec dollnme olmustur artisina baktin mi iki gun sonra tekrar kan verip artsina baktysan iki kat arttysa sorun yoktr ama fitil konusunu bilemiorum adet sancisna gelnce oda normal sdece kanamn olrsa dikkat etArkadaslar ben hamıle oldugumu yenı ogrendım kan degerım dun 47 ıdı doktorum agrın kanaman olursa ara dedı bende hafıf adet sancısı oluyor bazen dedıgımde bı fıtıl yazdı al kullan dıye lutınus adında ama hafıf agrılar normal degılmı sızce kullanayımmı fıtılı
O fitili bilmiyorum ama doktor bana progestan fitil verdi günde 3 kere onu kullanıyorum tedbir amaçlı verdi.Arkadaslar ben hamıle oldugumu yenı ogrendım kan degerım dun 47 ıdı doktorum agrın kanaman olursa ara dedı bende hafıf adet sancısı oluyor bazen dedıgımde bı fıtıl yazdı al kullan dıye lutınus adında ama hafıf agrılar normal degılmı sızce kullanayımmı fıtılı