2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar eşlerinizle ilişki durumunuz nedir , benim esim bebege bisey olur kan gelir vs. Diye cok korkuyor bende oyle korku var ama doktorumda iliskide sorun yok demisti yinede nolur nolmaz diyoruz🤣🤗
eşin bir kaç ay sonra bu dediğine pişman olabilir:KK48: bir sorun olmuyor.

Canım Allah korusun ters bir durum olsa dış gebelik gibi dayanılmayacak ağrı ve kanama ile belli ediyormus
Öyleyse iyi canım ya ben belli etmez diye düşündüm. Allah korusun tüplerde büyüyormuş, tüp patlayabiliyormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın Amin.

Kızlaaar adetime 4 gün varken öğrendim bende 😍 2 gün önce test yaptım çıktı. Dünde doktora gittik betahcg 137 çıktı. Daha çoook minik kuzum benim 🥰🥰🥰 3 hafta 6 günlük henüz. Herkesin sağlıkla ilerler gebeliği inşallah 🤲🏻 Sizler ilk kaç betahcg ile öğrendiniz acaba
1 gün kala 217 idi. Gözün aydın buarada. Sağlıkla gelsin inşallah.
Ben Allah korusun dış gebelik falan olursa yol yakınken görünsün diyorum. Cuma gününe devlet hastanesine randevum var. Bi gidicem baksınlar.
Dış gebelikte zaten aşırı ağrı oluyor. Allah korusun ama o aşamaya gelirsek zaten ağrıdan dolayı gidilir doktora. Ben kötü düşünmekte istemiyorum. Kalp atışı ile birlikte görürüz bebişi dedim. Sana şimdi gün geçmez. Cuma gelmez.

Dış gebelikte zaten aşırı ağrı oluyor. Allah korusun ama o aşamaya gelirsek zaten ağrıdan dolayı gidilir doktora. Ben kötü düşünmekte istemiyorum. Kalp atışı ile birlikte görürüz bebişi dedim. Sana şimdi gün geçmez. Cuma gelmez.
Cumaya kadar belki kese görünür ama kalp atışını da görmek derdinde olduğum için beklicem o günü :)

bende dış gebelik korkusunu atlattım ama boş gebelik düşüncesinden kendimi alamıyorum :KK17:
Daha 8 ay var sen şimdiden strese başlamışsın. Sakin ol. Herşey çok güzel olacak. İyi şeyler düşün. Boşver bunları. Tadını çıkar bak sonra az daha içimde kalsaydı diyorsun doğunca :KK48:

Cumaya kadar belki kese görünür ama kalp atışını da görmek derdinde olduğum için beklicem o günü :)
Sen git için rahatlasın. İlk bebek galiba :KK17: sonrada kalp atışı için gidersin. Alırsın güzel haberleri :KK76: ben bir 8 i göreyim :süslü:sonrası Allah kerim :kahve:

X