2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İyi akşamlar kızlar nasipse bende temmuz annesi olacak gibiyim henüz kan vermedim evde test yaptım dün ve bugün pozitif çıktı Rabbim e şükürler olsun yarın kan vericem Allah izin verir de kanda da değerim güzel çıkarsa kadın doğuma ne zmn gitmeliyim ki sizler ne zmn gittiniz kızlar
Bende aynı durumdayım,adetten 6 gün önce baktım dayanamadım,sonra kan testi verdim 136 çıktı oda 4. Haftaya denk geliyormuş,çevremdekiler erken doktor için dedi ama ben sabırsızlandım bu hafta içi gidicem🥰

Bende aynı durumdayım,adetten 6 gün önce baktım dayanamadım,sonra kan testi verdim 136 çıktı oda 4. Haftaya denk geliyormuş,çevremdekiler erken doktor için dedi ama ben sabırsızlandım bu hafta içi gidicem🥰
MasAllah cnm sağlıkla ielrlesin insAllah benim geç döllenme snrm bu hafta salı kan vermiştim negatifti çünkü

MasAllah cnm sağlıkla ielrlesin insAllah benim geç döllenme snrm bu hafta salı kan vermiştim negatifti çünkü
O zaman istersen 1 hafta daha bekle bence,ben bile düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi die sonra da en azından içim rahatlar diyorum sonra kese görünmezse üzülürüm diyorum diyorum da diyorum😂bilmemek ne zormuş cidden,şimdi anlıyorum 2. Gebelik ve cocuk hep rahat diyolar demek bundanmış

O zaman istersen 1 hafta daha bekle bence,ben bile düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi die sonra da en azından içim rahatlar diyorum sonra kese görünmezse üzülürüm diyorum diyorum da diyorum😂bilmemek ne zormuş cidden,şimdi anlıyorum 2. Gebelik ve cocuk hep rahat diyolar demek bundanmış
Kız benim ikinci ama hiç hatrlamiorm ilk gibi napcagimi bileemdm kızım 5 yaşını doldurdu ikinci nasipse

İyi akşamlar kızlar nasipse bende temmuz annesi olacak gibiyim henüz kan vermedim evde test yaptım dün ve bugün pozitif çıktı Rabbim e şükürler olsun yarın kan vericem Allah izin verir de kanda da değerim güzel çıkarsa kadın doğuma ne zmn gitmeliyim ki sizler ne zmn gittiniz kızlar
Hoşgeldin canım, seni diğer konudan hatırlıyorum. Nihayet geldi bebeğin, gözün aydın olsun :))
Ben kanda baktırmıştım sadece, henüz doktora gitmedim. 5+6 da gidicem.

Merhabalar,
Bende gecen cumartesi ögrendim hamile oldugumu. Sat 6 Ekimdi. 12 temmuzda dogum hesaplanan. Ama sezeryan olmayi planliyorum ne zaman kvusuruz hayirlisiyla Rabbim bilir. Ilk cocugumu normal dogurdum kimseyiolumsuz etkilemek istemiyorum ama asla normal yapamam sanirim 😅
Benimde ilki sezeryan ve bunu normal istiyorum nasipse
Tecrübeli anneler stoklarınızdan, ilk alacaklarınız şeylerden bize de haber verin lütfen amaaan bunu da biliyorlardır herhalde demeden her şeyi yazın bilgiye açım. Ne zaman ne almalı, en çok neye ihtiyaç olur, hangi bez, hangi biberon hangi hamile kıyafeti 0 bilgi 😁🙏
Bez stoğu ve bol zıbın :))

Sen duyduysan ben de gidebilirim sanırım inşallah ben de duyarım canım çok sevindim ☺
Canım ama bak due anlatayım nasıl oldu 😑😑
Sabahtan hastahaneye gittim baktı iki hafta sonra gel dedi bende iki gündür yemek yiyemiyor ağzımdan atıyordum sürekli mide bulantım vardı doktora dedim çıkmadan ilaç yazar diye bi test yapalım dedi idrar testi. Sonuca baktı dediki çok güçsüz kalmışsın seni yatıralım 24 saat gözetim altında tutalım takviye verelim serum falan tamam dedim. Hastahaneden yazıyorum hatta. Yaklaşık iki saat önce hemşire ultrasyona gidiyoruz dedi beni aldı ilkinden daha büyük ve gelişmiş bi cihazla baktı pit pit sesleri duydum çok şükür 😊😊😊😊

Canım ama bak due anlatayım nasıl oldu 😑😑
Sabahtan hastahaneye gittim baktı iki hafta sonra gel dedi bende iki gündür yemek yiyemiyor ağzımdan atıyordum sürekli mide bulantım vardı doktora dedim çıkmadan ilaç yazar diye bi test yapalım dedi idrar testi. Sonuca baktı dediki çok güçsüz kalmışsın seni yatıralım 24 saat gözetim altında tutalım takviye verelim serum falan tamam dedim. Hastahaneden yazıyorum hatta. Yaklaşık iki saat önce hemşire ultrasyona gidiyoruz dedi beni aldı ilkinden daha büyük ve gelişmiş bi cihazla baktı pit pit sesleri duydum çok şükür 😊😊😊😊
Aaa çok geçmiş olsun canım, vesile olmuş yani bulantı da başa derttir Allah kolaylık versin 🙏

Kızlar benimde Temmuz sonu ağustos başı gibi olucak inşallah bebeğim , hesaplamalara göre. 4 hafta 5 günlük civarı oluyor
Herkesin bebişini sağlıkla kucağına alması dileğiyle 😘

benim sat 18 ekim adetin 3. günü femera kullanmaya başladım. 1kasımda da çatlatma iğnesi oldum. 3 kasımdan beri vajinal progesteron kullanıyorum. daha önce 3 düşük yaptım. 5 yaşında da kızım var. inşallah cuma günü müjdeli haberi ben de alırım. kızımın sağılıklı bir kardeşi olur :dua:

X