2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sen git için rahatlasın. İlk bebek galiba :KK17: sonrada kalp atışı için gidersin. Alırsın güzel haberleri :KK76: ben bir 8 i göreyim :süslü:sonrası Allah kerim :kahve:
İkinci benimki :) ama heyecan hiç değişmiyor :) 5 sene oldu ilk oğluma. Ben bi herşeyin yolunda olduğunu göreyim de rahat etsin içim

Kizlar kalp atışını duyanlar yazsınlar :anneadayı::halay:bende 6+4 teyim yarın gitmeyi düşünüyorum

Daha 8 ay var sen şimdiden strese başlamışsın. Sakin ol. Herşey çok güzel olacak. İyi şeyler düşün. Boşver bunları. Tadını çıkar bak sonra az daha içimde kalsaydı diyorsun doğunca :KK48:
doğru diyorsun bos yere stres yapıyoruz insallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz içimizde :)

Ya bhcg herkeste farklı döllenme Zamanına göre değişiyor tabii .. erken döllenme için erken yumurtlamak gerekiyor dimi .. ama ilk öğrenilen vakit yüksek öğrenmek de iyi tabii ben öyle bazen düşündüğümü yazıyorum bu kız ne saçmalıyor demeyin 😂

kızlar cumartesi beta hcg 556 çıktı dr çarşamba günü gel keseye görelim dedi 5+3 olacağım çarşamba günü

Iyi haftalar kizlar
Persembe randevum var 5+4 olucam kontrole gittigimde.bi sorun yoksa insallah keseyi görürüz muhtemelen de Kalp atislari kacinci haftada duyuluyordu 😁 ilk dogumun üzerinden 10 sene gecti hicbisey hatirlamiyorum Ben ya 😅

Iyi haftalar kizlar
Persembe randevum var 5+4 olucam kontrole gittigimde.bi sorun yoksa insallah keseyi görürüz muhtemelen de Kalp atislari kacinci haftada duyuluyordu 😁 ilk dogumun üzerinden 10 sene gecti hicbisey hatirlamiyorum Ben ya 😅
Sen benden daha çok ara vermişsin :)))

Kızlar bende bugün gittim normal de 6+4 zannediyordum ama 6+6 haftalıkmışım. Bebeğimin minik kalbini duydum çok şükür :dua: ikimiz de şuanlık sağlıklıyız inşallah hep böyle devam eder.Benim daha önce düşüklerim olduğu için kan sulandırıcı hap, kan sulandırıcı iğne ve düşük önleyici hap verdi doktorum her ihtimale karşı. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım :)

X