- 25 Ocak 2013
- 3.952
- 5.382
Dizi filme bakmayın, doğumda öyle bağırmak da yok yani, acımı sessiz yaşadım ben :))))Tabi olmaz inşallah çok da istediğim bir şey değil de hep şu diziler filmler yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dizi filme bakmayın, doğumda öyle bağırmak da yok yani, acımı sessiz yaşadım ben :))))Tabi olmaz inşallah çok da istediğim bir şey değil de hep şu diziler filmler yüzünden
İkinci benimki :) ama heyecan hiç değişmiyor :) 5 sene oldu ilk oğluma. Ben bi herşeyin yolunda olduğunu göreyim de rahat etsin içimSen git için rahatlasın. İlk bebek galiba sonrada kalp atışı için gidersin. Alırsın güzel haberleri ben bir 8 i göreyim sonrası Allah kerim
Bence duyarsın yarın :))Kizlar kalp atışını duyanlar yazsınlar bende 6+4 teyim yarın gitmeyi düşünüyorum
ilk olacak nasipse canım :)Boş gebelikte hcg düzgün artar mı ki.
Bence bu kaygılarımız çok yersiz, boşa kendimizi dinliyoruz. Bebeklerimiz büyüyor içimizde :) senin ikinci miydi ilk mi
Hadi inşallahBence duyarsın yarın :))
doğru diyorsun bos yere stres yapıyoruz insallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz içimizde :)Daha 8 ay var sen şimdiden strese başlamışsın. Sakin ol. Herşey çok güzel olacak. İyi şeyler düşün. Boşver bunları. Tadını çıkar bak sonra az daha içimde kalsaydı diyorsun doğunca
Tatlış heyecanlar :))ilk olacak nasipse canım :)
hem de çokkkTatlış heyecanlar :))
Genelde 7. Haftada başlıyor bulantılar ama inşallah hiç başlamaz :)Ya benim hiç midem bulanmıyor hala hormon düzenli artmıyor mu acaba kafamda deli sorular
Bende de yok bulantı şükürYa benim hiç midem bulanmıyor hala hormon düzenli artmıyor mu acaba kafamda deli sorular
Sen benden daha çok ara vermişsin :)))Iyi haftalar kizlar
Persembe randevum var 5+4 olucam kontrole gittigimde.bi sorun yoksa insallah keseyi görürüz muhtemelen de Kalp atislari kacinci haftada duyuluyordu ilk dogumun üzerinden 10 sene gecti hicbisey hatirlamiyorum Ben ya
O da kötü sürekli mide bulantısı ama ne bileyim sanki hamileliğin ilk şartı gibi geliyorNe kadar şanslısın beni ilk andan beri bulantılarım mahvetti su içmeye bile korkuyorum bence benimki de normal değil
Sen benden daha çok ara vermişsin :)))
Hayırlı olsun, görürsün inşallah, değerin nasılmış tatlım?Merhabaa. Benim sat 6 Ekim. Yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım ❤