2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kaptan baksin simdi listedemiydi ayrildi kaç ay oldu yada fredemi devam ediyodu dönüş yapar canim ama takima gelebilir

Ne zaman izne ayrilmis ve izin kilosuna bakmam gerekiyor canım ama illa takima katilmak icin izne ayrıldığı kiloyu gormesine gerek yok 🤗🤗
Arkadasim 10.gruptaymis onceden sonra birakmis simdi tekrar gruba katilmak istiyomus ama eski kiloyami donmem gerekiyo diyor
Ben 6.gruptayim bize katil dedim oradan acildi sohbet

Arkadasim 10.gruptaymis onceden sonra birakmis simdi tekrar gruba katilmak istiyomus ama eski kiloyami donmem gerekiyo diyor
Ben 6.gruptayim bize katil dedim oradan acildi sohbet
Simdi kontrol ettim 2018 de hamilelik nedeniyle izne ayrilmis
Bu sebeple ayrilinca liistelere donmekte sorun olmuyor izne ayrildigi kiloya dusmesine gerek yok 💕
Bekleriz takima Candysisters Candysisters 🤗🤗

Simdi kontrol ettim 2018 de hamilelik nedeniyle izne ayrilmis
Bu sebeple ayrilinca liistelere donmekte sorun olmuyor izne ayrildigi kiloya dusmesine gerek yok 💕
Bekleriz takima Candysisters Candysisters 🤗🤗
Ben yanlışmı biliyormuşum buna çok sevindim eski takımımı da çok seviyorum ama başka takıma geçmek sorun olmuyorsa arkadaşımda ordaymış size katılmak isterim

Ben yanlışmı biliyormuşum buna çok sevindim eski takımımı da çok seviyorum ama başka takıma geçmek sorun olmuyorsa arkadaşımda ordaymış size katılmak isterim
Normal izne ayrilmis olsaydin izin kilona dusmen ya da yüzde 5 fazla olman gerekiyordu
Baska takima gecmen sorun olmuyor bbekliyorum o zaman 🥰🥰

Kizlar ne yaptiniz, doğum günleri kutlanmaya başladımı 😊😊 bende kutlayacağım inşallah oğlumun doğum gününü, annemler, abimler, kaynanamlar, kaynimlar ve iki ailede arkadaşlar gelecek. Ne hazırlayayim bana fikir verin. Oglusumun pastasini ben yapacagim, bahcemizde mangal yapacaz, ama masaya neler hazirlayayim, süslemek icin süs aldim, sarma cupcake felan yapayimmi? Oğlusuma ne giydirsem diye düşünüyorum bi taraftan, çok heyecanlı 😍 hep hayal ederdim benimde birgun çocuğum olacak doğum gününü şöyle böyle yapacagim diye ama suan beynim durmuş gibi.

Kizlar ne yaptiniz, doğum günleri kutlanmaya başladımı 😊😊 bende kutlayacağım inşallah oğlumun doğum gününü, annemler, abimler, kaynanamlar, kaynimlar ve iki ailede arkadaşlar gelecek. Ne hazırlayayim bana fikir verin. Oglusumun pastasini ben yapacagim, bahcemizde mangal yapacaz, ama masaya neler hazirlayayim, süslemek icin süs aldim, sarma cupcake felan yapayimmi? Oğlusuma ne giydirsem diye düşünüyorum bi taraftan, çok heyecanlı 😍 hep hayal ederdim benimde birgun çocuğum olacak doğum gününü şöyle böyle yapacagim diye ama suan beynim durmuş gibi.
Canim simdi dogum gunu maasini topladim :KK70:
Haftaya aslinda dogumgunu ama ogun ucakta olucaz oyuzden bugun annemgillerle kutlamak istedim
Annem babam 2 kardesim bide biz vardik
Normal yemek hazirladim
Arkasindan cay sohbet muhabbet sonra pasta kestik
Ilk kizimdan tecrubeliyim oyuzden cok kalabalik cafcafli olsun istemedim
Hem cocuk huzursuz oluyo agliyo o kalabalikda cocuklami ilgilenim misafirlemi ilgilenim insan sinir stres yapiyo oyuzden kendi aramizda olsun istedim
Benim kv Turkiyedeler haftaya gidiyoruz insallah isterlerse onlarlada yapariz ama kv hic oyle dogum gunune falan onem veren birisi degil birazda yasli oyuzden burada yapim gidim dedim :)
Guzel bi elbise giydirdim ama pasta aninda giydirdim yoksa kirletirdi
Seker hamuru pastalar 80 euro oldugu icin almadim :)
Cok pahali
Zaten 5 6 yasinda cok caf cafli partiler istiyecekler oyuzden cok sade bise yaptim
Duvara balonlu isim yaptim birde 1 balonu koydum tamamdir

Bizde haftaya kutluycaz baklm cnm nasipse ben parkta kutlamayı düşünüyorum evimin dibinde kamelya susliycem oğlana çok özel bi kiyafet almadım ben yaz günü sıcak zaten bu tulumlar çok hoşuma gidiyor hem rahat hem güzel bende kiremit rengi elbise giyerim kızıma da gri beyaz elbisesi var onu giydircem tamam 😃 karton kutu ile 1 sayısını kendim yaptım üzerini çiçekle kaplayabilirim bklm minik kaktüs anahtarlık örüyorum onları da gelenlere hatıra vericem ikram olarak 2 çeşit kurabiye haşhaşlı buğday sigara böreği yaptım hazır buzlukta yaş pastasını da kendim yapicam yakın akrabalardan kişileri çağırdım dışarda olacağı için rahat olur dedim diş buğdayı doğum günü birarada olacak artikin

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-05-02-27-27-98.jpg
    Screenshot_2021-07-05-02-27-27-98.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2021-07-05-02-29-32-21.jpg
    Screenshot_2021-07-05-02-29-32-21.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 44
X