2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bizimki de yürümüyor. Sıralıyor sadece. Tay tay bile durmuyor. Durmaya korkuyor galiba. Bi ara duruyordu bıraktı. Elini bırakayım diyorum hemen yere eğiliyor. Düşmeden yavaş yavaş eğiliyor, belli korkuyor🤦
Nasıl cesaretlendireyim bulamadım. Bu bayram hunharca yürüttüm elinden tutup. Ah Allah yürü ya kulum dese bi😄 Yürüyünce de zor oluyomuş gerçi ama.

Bizimki de yürümüyor. Sıralıyor sadece. Tay tay bile durmuyor. Durmaya korkuyor galiba. Bi ara duruyordu bıraktı. Elini bırakayım diyorum hemen yere eğiliyor. Düşmeden yavaş yavaş eğiliyor, belli korkuyor🤦
Nasıl cesaretlendireyim bulamadım. Bu bayram hunharca yürüttüm elinden tutup. Ah Allah yürü ya kulum dese bi😄 Yürüyünce de zor oluyomuş gerçi ama.
En azindan birsey yapıyormuş, benim oğlan da göbek üstü yatınca kendini geri geri ittiriyor sonra sürünmek icin göbeği kaldirmaya calisiyo olmuyo sinirden agliyor hahaha

En azindan birsey yapıyormuş, benim oğlan da göbek üstü yatınca kendini geri geri ittiriyor sonra sürünmek icin göbeği kaldirmaya calisiyo olmuyo sinirden agliyor hahaha
Ben de bikaç ay önce yaşına kadar yürür mü acaba derken saldım artık😁
Seninki koltuğa falan tutundurunca durabiliyorsa yürüme arkadaşı al ona tutunup oyuncaklarıyla eğlenir belki.

merhabalar 12. ay aşılarını yaptırmış olanlar kaç aşı yapıldı acaba. ve tam 12. aya girince mi yapıldı yoksa doğum gününden sonra biraz sarkabiliyor mu?

merhabalar 12. ay aşılarını yaptırmış olanlar kaç aşı yapıldı acaba. ve tam 12. aya girince mi yapıldı yoksa doğum gününden sonra biraz sarkabiliyor mu?
Ben 2 gün sarktı yaptırmam iki bacaktan yaptılar su çiçeği aşısı kalmamış ellerinde sonra çağırırım gelince dedi

Bizim oğlan sahile çimene parka gidince aşka gelip yürümeye heveslendi. Biraz yaşıtlarına özeniyolar o konularda iyi de oluyo 😂

Bu yazının ertesi günü önce 3 adım akşamına 6 adım attı😁 Şu an baya yürüyor. Ayakkabıyla engebeli yerlerde yürümeye daha alışamadı ama.
Bizim oğlan sahile çimene parka gidince aşka gelip yürümeye heveslendi. Biraz yaşıtlarına özeniyolar o konularda iyi de oluyo 😂
Gerçekten öyle. Pek bi yere çıkamıyoruz ama yaşıtları olmasa bile 3-4 yaş büyüğü bile heveslendiriyor😀 Ablası abisi olanlar çocuklu yerde parka yakın falan büyüyenler daha şanslı yüzden.

Kizlar selamlar nasilsiniz
Bu sefer bebeler hakkinda degil kendi uzerimden soru sorucam
Adet gordunuzmu?
Yani utanarak soruyorum ama cinsel isteksizlik varmi sizdede
Asiri derecede isteksizim ya, acaba cocukla ugrasmaktan yorgunluktanmi yoksa hormonalmi bilmiyorum

Adet gordunuzmu?
Asiri derecede isteksizim ya, acaba cocukla ugrasmaktan yorgunluktanmi yoksa hormonalmi bilmiyorum
Aleykum selam cnm ben 5-6 aylıkken olmuştum adet günler yorucu geçiyorsa inan normal bence dönem dönem isteksizlik bende oldu oluyor ama tamamen isteksizlik söz konusu değil tabi adet olmadigin için hormonal olabilir mi ki cnm bana da o ihtimal geldi

Aleykum selam cnm ben 5-6 aylıkken olmuştum adet günler yorucu geçiyorsa inan normal bence dönem dönem isteksizlik bende oldu oluyor ama tamamen isteksizlik söz konusu değil tabi adet olmadigin için hormonal olabilir mi ki cnm bana da o ihtimal geldi
Adet konusu aslinda emzirmeye baglida olabilir
Ilk kizimda 2yil olmamistim
Ama isteksizlik nebilim valla

Adet gordunuzmu?
Hormonlardan olabilir ben de bilemedim şimdi.

Adet gordunuzmu?
Canim ben daha 2 ay önce adet oldum o zamana kadar hiç istek yoktu. Yeni yeni başlıyor öyle söyleyim

X