2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar

Benimki sürünmüyor bile - _-
Selam kizlar
Benimki ayakta desteksiz duruyodu
Destekli yuruyodu
Ama su son 1 haftadif desteksiz adil atmayi deniyo 7 adim yapti simdiye kadar
Bu hafta sonu ilk ayakkabisini almaya gidicez
Doktorunun onerdigini alicaz

Kızım 10 ay 27 günlükken çıktı yürümeye şuan sağlamlastirma çalışmalarında 11.5 aylık olacaklar. Oğlan korkuyor 9. Aydan beri desteksiz ayakta duruyor uzun süreli gel gör ki adım atmıyor. İlk adım arkadaşıni deli gibi sürüyor 😅😅
Yaaa masallah masallah neguzel erkenden yurumus darisi oglana insallah 😍
Beniim oğlan başladı gibi birkaç adım atıyor , yavaş giderse çok daha fazlasını da gidiyor ama hızlı olup acele ederse 4-5 adımdan sonra düşüyor.. 7 temmuz doğumlu yaşında tutamayız yürür gibime geliyor :)
Benimkide 11 temmuzlu
Biz dogum gununu ucakda kutlucaz 🤭
Bizimde ayni sizin gibi yurume cabalari var

Selam kizlar
Benimki ayakta desteksiz duruyodu
Destekli yuruyodu
Ama su son 1 haftadif desteksiz adil atmayi deniyo 7 adim yapti simdiye kadar
Bu hafta sonu ilk ayakkabisini almaya gidicez
Doktorunun onerdigini alicaz

Yaaa masallah masallah neguzel erkenden yurumus darisi oglana insallah 😍

Benimkide 11 temmuzlu
Biz dogum gununu ucakda kutlucaz 🤭
Bizimde ayni sizin gibi yurume cabalari var

Adım ayakkabısı almaya gidicem bugün odayı baştan başa gitmeye başladı çok şükür ama 5. diş geliyor mızmızlığı bizi öldürecek. hiç susmuyor evin içinde kaos hakim :bicak:

Adım ayakkabısı almaya gidicem bugün odayı baştan başa gitmeye başladı çok şükür ama 5. diş geliyor mızmızlığı bizi öldürecek. hiç susmuyor evin içinde kaos hakim :bicak:
Biz bugun ayakkabisini aldik
Ozel cocuk ayakkabicisiydi
Doktorumuz onerdi oradan alin ilk ayakkabiyi
Biraz pahaliydi ama olsun saglik olsun
Disarda baya bi yurudu elimizi tutup
Evdede mutfagin basindan sonuna desteksiz yurudu😍😍

Bayadır yoktum nasılsınız bebişler nasıllar.Benim kız 11.5 aylık oldu ve daha yeni sürünmeyr başladı emekleme bile değil düşünün karnını sürüye sürüye gidiyor 😌
Diş emaresi yok bu kızım ablasından tembel çıktı 😉
Temmuz 2 de doğum günü ve nasıl yapacağım hiç bi fikrim yok kendi aramızdamı yapmalı akrabaları çağırmalı mı bilemedim.

Bayadır yoktum nasılsınız bebişler nasıllar.Benim kız 11.5 aylık oldu ve daha yeni sürünmeyr başladı emekleme bile değil düşünün karnını sürüye sürüye gidiyor 😌
Temmuz 2 de doğum günü ve nasıl yapacağım hiç bi fikrim yok kendi aramızdamı yapmalı akrabaları çağırmalı mı bilemedim.
Al bizdende o kadar. Benimkide göbeğinin üstünde kendini geriye itiyor. Ama hic sevmiyor ağlıyor kaldir diye. Emekleme yok yürüme yok 🙈🙈 dişler çıktı şükür ama gel görki yemek yemiyor. Varsa yoksa meyve oda bir iki tirtikliyor. Cok sükür sağlığı yerinde en önemliside o. Bizimde 13 temmuz doğum günümüz ama bende kararsız kaldım herkesimi çağırsak yoksa sirf aile içimi yapsak bilemedim. Ilk doğum günü sonuçta 😊

Al bizdende o kadar. Benimkide göbeğinin üstünde kendini geriye itiyor. Ama hic sevmiyor ağlıyor kaldir diye. Emekleme yok yürüme yok 🙈🙈 dişler çıktı şükür ama gel görki yemek yemiyor. Varsa yoksa meyve oda bir iki tirtikliyor. Cok sükür sağlığı yerinde en önemliside o. Bizimde 13 temmuz doğum günümüz ama bende kararsız kaldım herkesimi çağırsak yoksa sirf aile içimi yapsak bilemedim. Ilk doğum günü sonuçta 😊
benimki yine gidiyor onada şükür 😄iştahı gzel Maşşallah çok şükür ama dişleri çıkınca etkilenir mi bilemiorum tabi.Ya hastalıkta artık sallanmıoda şimdi çağırsam hediye beklemiş gbi olur söylemeden çağırsam para falan vermrk zorunda gbi hissederler mi bilemiorum bide benim ilk bebeğim değil oyüzdende kararsızım gerçi diğerinde başka yerde yaşıyorduk akrabalarım gelememişti şimdi memelketime taşındım annem çağırma taraftarı değil ne yapsam bilemedim

Biz bugun ayakkabisini aldik
Ozel cocuk ayakkabicisiydi
Doktorumuz onerdi oradan alin ilk ayakkabiyi
Biraz pahaliydi ama olsun saglik olsun
Disarda baya bi yurudu elimizi tutup
Evdede mutfagin basindan sonuna desteksiz yurudu😍😍

Maşallah biz de iyiden iyiye gezinmeye başladık takıldığı yerde hemen dizleri üstüne çöküyo emekliyo.. Kızım 1 yaşında ilk adımını atmıştı bunun maşallahı var.. ilk adım ayakkabısını deri aldım yumuşak.. Umarım doğru seçimdir çünkü yönlendirme yapmadılar bize sizin gibi..

Bizde kararsızız aslında yakınlarla bi kutlama mı ? yoksa sadece çekirdek ailemiz mi bilemedik.. yada bir kaç gün ertelesek mi ??

7 temmuz bizim oğlanın doğum günü , 8 temmuzda eşimin teyze kızının kınası var , 9 u da düğünn herkes bir kaç gün önceden köye gidicek çağırsam da olmaz gibi benim işim..

Geçen yılda doğumdan 2-3 gün önce nişan yapmıştı .. Evde gerginlik hat safhadaydı..

Ama eminim ki sizin öyle sorunlu değildir. onun için bence yapın gönlünüzce herkese de söyleyin gelen gelir zaten..

Maşallah biz de iyiden iyiye gezinmeye başladık takıldığı yerde hemen dizleri üstüne çöküyo emekliyo.. Kızım 1 yaşında ilk adımını atmıştı bunun maşallahı var.. ilk adım ayakkabısını deri aldım yumuşak.. Umarım doğru seçimdir çünkü yönlendirme yapmadılar bize sizin gibi..
Bizimkiside yuruyo sayilir artik
Dusecegi zaman poposunjn uzerine oturuyo hemen
Dogru ayakkabi almisiniz deri ve cok sert olmamasi gerek

Bizde kararsızız aslında yakınlarla bi kutlama mı ? yoksa sadece çekirdek ailemiz mi bilemedik.. yada bir kaç gün ertelesek mi ??

7 temmuz bizim oğlanın doğum günü , 8 temmuzda eşimin teyze kızının kınası var , 9 u da düğünn herkes bir kaç gün önceden köye gidicek çağırsam da olmaz gibi benim işim..

Geçen yılda doğumdan 2-3 gün önce nişan yapmıştı .. Evde gerginlik hat safhadaydı..

Ama eminim ki sizin öyle sorunlu değildir. onun için bence yapın gönlünüzce herkese de söyleyin gelen gelir zaten..
yok bizim bişeye denk gelmıo şükür de benim sınavlara denk gelio kızım için büte kalırım artık :)

X