2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

4 gün kalmış 💃🤪

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-30-22-24-28-93.jpg
    Screenshot_2021-05-30-22-24-28-93.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 35
Yok canım yurumedi ama hızlandırdı sürekli ellerini bırakıp sabit duruyor bı kaç adım atıp düşüyor ya kurban bayraminda ya sonrasında yürür snrm siz ne durumdasınız 😉
Bizimkinden de her an bir atak bekliyorum ama korkuyo birkaç kez düştü hevesi kirildi sanki

Benimki sürünmüyor bile - _-
Bı vakti vardr elbet cnm sağlık olsun da elbet Rabb'im izin verince herşeyi yapacaklar 😘
Bizimkinden de her an bir atak bekliyorum ama korkuyo birkaç kez düştü hevesi kirildi sanki
Su bı kaç gündür daha hevesli cnm bizimde düşünce hevesi kırıldı gibiydi şimdi sürekli tutunup ayağa kalkıyor dengeyi sağlıyor baya

Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Kızım 10 ay 27 günlükken çıktı yürümeye şuan sağlamlastirma çalışmalarında 11.5 aylık olacaklar. Oğlan korkuyor 9. Aydan beri desteksiz ayakta duruyor uzun süreli gel gör ki adım atmıyor. İlk adım arkadaşıni deli gibi sürüyor 😅😅

Kızım 10 ay 27 günlükken çıktı yürümeye şuan sağlamlastirma çalışmalarında 11.5 aylık olacaklar. Oğlan korkuyor 9. Aydan beri desteksiz ayakta duruyor uzun süreli gel gör ki adım atmıyor. İlk adım arkadaşıni deli gibi sürüyor 😅😅
Ay her anları bir heyecan

Bugün doktor kontrolümüz var, bakalim nasıl gelişmiş. Birde aşı olacagiz zehirli kene için. Avusturyada malesef baya yaygınlar. Bende dün corona aşısı oldum. Kolum hafif ağrıyor baska bir yan etkim yok şimdilik şükür

Biontek asisi beni mahvetti dün akşamdan beri baska var mi benim gibi 🙄

Merhaba ilk adım arkadaşı ne kullanıyorsunuz? pilsanın almıştım ama geri geri geliyor maalesef aktivite masası gibi kullanıyoruz.Sadece ileri giden önerebileceğiniz marka var mı?

Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Ayakta duruyor ama adımını atmıyor, farkedince hemen oturuyor.. Cok düştük, korkuyo baya..
Aslına bakarsanız erken yürümesinin hiçbir önemi yok benim için, konuşmasının daha önemli oldugunu düşünüyorum. Derdini anlatamadıgında kriz geçiriyor bebekler.öfke kontrolü yapamıyorlar, çok sıkıntılı geçiyor 2 yaş dönemi özellikle.. Konuşmamız geç başlayacak gibi ondan korkuyorum işte..

Merhaba ilk adım arkadaşı ne kullanıyorsunuz? pilsanın almıştım ama geri geri geliyor maalesef aktivite masası gibi kullanıyoruz.Sadece ileri giden önerebileceğiniz marka var mı?
Bizimki de pilsan. Geri geri geliyor derken?
Ayakta duruyor ama adımını atmıyor, farkedince hemen oturuyor.. Cok düştük, korkuyo baya..
Aslına bakarsanız erken yürümesinin hiçbir önemi yok benim için, konuşmasının daha önemli oldugunu düşünüyorum. Derdini anlatamadıgında kriz geçiriyor bebekler.öfke kontrolü yapamıyorlar, çok sıkıntılı geçiyor 2 yaş dönemi özellikle.. Konuşmamız geç başlayacak gibi ondan korkuyorum işte..
Neden geç başlayacak gibi diye düşündünüz?

X