Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Ben ateslendım ve yataga dusurecek bır kas agrısı oldu bırlac saat surduBende dün vurundum ama şükür bir yan etki görmedim sadece kolum agriyor o kadar. Sende ne gibi etki gösterdi gecmis olsun canim
Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Selam kizlarBenimki sürünmüyor bile - _-
Yaaa masallah masallah neguzel erkenden yurumus darisi oglana insallahKızım 10 ay 27 günlükken çıktı yürümeye şuan sağlamlastirma çalışmalarında 11.5 aylık olacaklar. Oğlan korkuyor 9. Aydan beri desteksiz ayakta duruyor uzun süreli gel gör ki adım atmıyor. İlk adım arkadaşıni deli gibi sürüyor
Benimkide 11 temmuzluBeniim oğlan başladı gibi birkaç adım atıyor , yavaş giderse çok daha fazlasını da gidiyor ama hızlı olup acele ederse 4-5 adımdan sonra düşüyor.. 7 temmuz doğumlu yaşında tutamayız yürür gibime geliyor :)
Selam kizlar
Benimki ayakta desteksiz duruyodu
Destekli yuruyodu
Ama su son 1 haftadif desteksiz adil atmayi deniyo 7 adim yapti simdiye kadar
Bu hafta sonu ilk ayakkabisini almaya gidicez
Doktorunun onerdigini alicaz
Yaaa masallah masallah neguzel erkenden yurumus darisi oglana insallah
Benimkide 11 temmuzlu
Biz dogum gununu ucakda kutlucaz
Bizimde ayni sizin gibi yurume cabalari var
Biz bugun ayakkabisini aldikAdım ayakkabısı almaya gidicem bugün odayı baştan başa gitmeye başladı çok şükür ama 5. diş geliyor mızmızlığı bizi öldürecek. hiç susmuyor evin içinde kaos hakim
Al bizdende o kadar. Benimkide göbeğinin üstünde kendini geriye itiyor. Ama hic sevmiyor ağlıyor kaldir diye. Emekleme yok yürüme yokBayadır yoktum nasılsınız bebişler nasıllar.Benim kız 11.5 aylık oldu ve daha yeni sürünmeyr başladı emekleme bile değil düşünün karnını sürüye sürüye gidiyor
Diş emaresi yok bu kızım ablasından tembel çıktı
Temmuz 2 de doğum günü ve nasıl yapacağım hiç bi fikrim yok kendi aramızdamı yapmalı akrabaları çağırmalı mı bilemedim.
benimki yine gidiyor onada şükürAl bizdende o kadar. Benimkide göbeğinin üstünde kendini geriye itiyor. Ama hic sevmiyor ağlıyor kaldir diye. Emekleme yok yürüme yokdişler çıktı şükür ama gel görki yemek yemiyor. Varsa yoksa meyve oda bir iki tirtikliyor. Cok sükür sağlığı yerinde en önemliside o. Bizimde 13 temmuz doğum günümüz ama bende kararsız kaldım herkesimi çağırsak yoksa sirf aile içimi yapsak bilemedim. Ilk doğum günü sonuçta
11 aylık olmak üzereyiz, kızım bu dönemde bilinçli olarak anne baba diyordu, söylediklerimi anlayıp işaret ediyordu, agız burun kafa vs.. Bunda tık yokBizimki de pilsan. Geri geri geliyor derken?
Neden geç başlayacak gibi diye düşündünüz?
Biz bugun ayakkabisini aldik
Ozel cocuk ayakkabicisiydi
Doktorumuz onerdi oradan alin ilk ayakkabiyi
Biraz pahaliydi ama olsun saglik olsun
Disarda baya bi yurudu elimizi tutup
Evdede mutfagin basindan sonuna desteksiz yurudu
Bayadır yoktum nasılsınız bebişler nasıllar.Benim kız 11.5 aylık oldu ve daha yeni sürünmeyr başladı emekleme bile değil düşünün karnını sürüye sürüye gidiyor
Diş emaresi yok bu kızım ablasından tembel çıktı
Temmuz 2 de doğum günü ve nasıl yapacağım hiç bi fikrim yok kendi aramızdamı yapmalı akrabaları çağırmalı mı bilemedim.
Bizimkiside yuruyo sayilir artikMaşallah biz de iyiden iyiye gezinmeye başladık takıldığı yerde hemen dizleri üstüne çöküyo emekliyo.. Kızım 1 yaşında ilk adımını atmıştı bunun maşallahı var.. ilk adım ayakkabısını deri aldım yumuşak.. Umarım doğru seçimdir çünkü yönlendirme yapmadılar bize sizin gibi..
yok bizim bişeye denk gelmıo şükür de benim sınavlara denk gelio kızım için büte kalırım artık :)Bizde kararsızız aslında yakınlarla bi kutlama mı ? yoksa sadece çekirdek ailemiz mi bilemedik.. yada bir kaç gün ertelesek mi ??
7 temmuz bizim oğlanın doğum günü , 8 temmuzda eşimin teyze kızının kınası var , 9 u da düğünn herkes bir kaç gün önceden köye gidicek çağırsam da olmaz gibi benim işim..
Geçen yılda doğumdan 2-3 gün önce nişan yapmıştı .. Evde gerginlik hat safhadaydı..
Ama eminim ki sizin öyle sorunlu değildir. onun için bence yapın gönlünüzce herkese de söyleyin gelen gelir zaten..
bu kilo leyini nasıl yükleyebilirm ya senin altta yazıyor yaBizimkiside yuruyo sayilir artik
Dusecegi zaman poposunjn uzerine oturuyo hemen
Dogru ayakkabi almisiniz deri ve cok sert olmamasi gerek
Canim profilden hesap detaylarini ac orada kilonj boyunu falan giriuosun oyle oluyobu kilo leyini nasıl yükleyebilirm ya senin altta yazıyor ya
Oh Maşşallah hayırdır yolculuk nereye?Sende yolcularla bir pasta kesersin artıkAyyy dogum gunleri basliyo heralde kizlarrr
Kizlar benim kiz dogum gununde ucakta olacak
küsüratı yazamadım ya nokta koyup nasıl yazacagımCanim profilden hesap detaylarini ac orada kilonj boyunu falan giriuosun oyle oluyo
TurkiyeyeOh Maşşallah hayırdır yolculuk nereye?Sende yolcularla bir pasta kesersin artık
Virgulle :)küsüratı yazamadım ya nokta koyup nasıl yazacagım