2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ben yine test yaptım sabah yaptığım bembeyazdı ilk idrsrla yapmıştım bu silik çıktı 😕
Canım markalarin hassasiyetleri değişiyor. Bence biraz daha sabredip bir kaç gün sonra tekrarlamayi dene. Böyle kendini ekstra strese sokarsın. Sürekli çizgi kovalamak pek sağlıklı değil ❤️

Çarşamba dan beri yumurta akı gibi uzayan akıntım var. Normal şartlarda yumurtlama zamanım değil. Hadi çarşamba nolur nolmaz diye değerlendirdik. Bugün yine oldu. Bu ne oluyor çatlama mı? Yumurtlama mı ? Biliyor musunuz

IMG_9296.jpeg
merhaba sizce yumurtlama olmuş mu yorumlar mısınız

Zeyna03 Zeyna03 merhaba canım. Napiyorsun. Son durumun nedir
Canm merhaba.Ben maalesef yine saglik problemleri ve başka nedenlerden bebeği ertelemek zorunda kaldım.Dileyen herkes dilediği vakitte hayirlisiyla bebeğine kavuşur insallah.Beni listeden silebilirsin.😔

Hangi marka canım kaçıncı dakikada çıktı regline ne kadar var
Aynı saniyede çıktı artmed markası birliktelikten beş gün sonra yapılabileceği yazıyor çok saçma geldi bana normalde iki gün var ama geç yumurtaladim beş gün var

Eklentiler

• Screenshot_20241122-161603~2.png
    Screenshot_20241122-161603~2.png
    552,9 KB · Görüntüleme: 13
Kendi topigin sana uğurlu gelmiş hayirli olsun canimmmm çok çok sevindim.Saglikla ilerlesin saglikla kucagina al ve sağlıkla büyüt.🥰🥰🌸
Canım çok sağol çok teşekkür ederim 🙏 inşallah bu sefer güzel bir gebelik sürecim olacak 🥰

Kuzum geçmiş olsun okudum yazdıklarını inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız ❤️

Canım markalarin hassasiyetleri değişiyor. Bence biraz daha sabredip bir kaç gün sonra tekrarlamayi dene. Böyle kendini ekstra strese sokarsın. Sürekli çizgi kovalamak pek sağlıklı değil ❤️
Evet ya neden böyle oldu bilemiyorum şu iki aydır çok abarttım altta yatan sebebi bilmiyorum ama.birsey tetikliyor beni pazartesi kadar tutucam kendimi 🙃

Evet ya neden böyle oldu bilemiyorum şu iki aydır çok abarttım altta yatan sebebi bilmiyorum ama.birsey tetikliyor beni pazartesi kadar tutucam kendimi 🙃
Burası bize bir yandan çok iyi geliyor ama bir yandan da gebelik haberleri tetikliyor maalesef 🥰

Ben de baya direndim test yapmamak için ❤️ kendine şefkatli ol. Biraz sabır sonra zaten her şeyi öğreniyor insan 🥰

Haftaya cuma kalp atışını dinleriz inşallah dedi ama erken de olabilir dedi cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum şimdi çünkü hep kalp atışı duyulacağı zaman kalbinin durduğunu öğreniyordum önceki hamileliklerde

Haftaya cuma kalp atışını dinleriz inşallah dedi ama erken de olabilir dedi cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum şimdi çünkü hep kalp atışı duyulacağı zaman kalbinin durduğunu öğreniyordum önceki hamileliklerde
Ay canım hadi İnşallah güzel haberler alman dileğiyle ❤️

Burası bize bir yandan çok iyi geliyor ama bir yandan da gebelik haberleri tetikliyor maalesef 🥰

Ben de baya direndim test yapmamak için ❤️ kendine şefkatli ol. Biraz sabır sonra zaten her şeyi öğreniyor insan 🥰
Öyle tabi canım biraz takıldım bu ara işten ayrıldım sekiz ay oldu iki kez kimyasal geçirdim bu sekiz ayda Gebelik için çıkmıştım işten çok yoğun bir hayattan durağan bir hayata geçtim belkide üstümde baskı hissediyordum ama bilmiyorum bu kadar takmazdim.kafaya iki aydır baya taktım Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sabırla bekleceğiz tabi 💜🤍

Destekçin varsa ailen annen falan varsa çok iyi oluyor ama tabi bizimkiler uzak benden o yüzden tek bakabilmek gerçekten benim için çok zor olurdu ama ailem burda olsaydı belki belki isteyebilirdim 😂😂🤦🏻‍♀️
Ahh çok haklısın, evet varda bırakmam galiba kıyamam🤣

@huri92içinizi ferah tutun, umarım her şey yolunda ilerler🙏🏻 keseyi görmüştünüz değil mi? Kaç haftalık şu anda?

X