- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Cokda iyi yapmışın canim, benim kaynanamin ilk torunu o yüzden o büyük kutlamak istiyor ama bende aile arasi yapacam, zaten huysuz bir oğlum var, bende kendim yapacam pastasini disardan içine ne koyuyorlar nasil yapıyorlar bilmediğimden almam hic bi zaman birde çok pahali sizin orda iyi 80 euroya yapıyorlarmis bizim burda 150 eurodan açıyorlar agizlariniCanim simdi dogum gunu maasini topladim
Haftaya aslinda dogumgunu ama ogun ucakta olucaz oyuzden bugun annemgillerle kutlamak istedim
Annem babam 2 kardesim bide biz vardik
Normal yemek hazirladim
Arkasindan cay sohbet muhabbet sonra pasta kestik
Ilk kizimdan tecrubeliyim oyuzden cok kalabalik cafcafli olsun istemedim
Hem cocuk huzursuz oluyo agliyo o kalabalikda cocuklami ilgilenim misafirlemi ilgilenim insan sinir stres yapiyo oyuzden kendi aramizda olsun istedim
Benim kv Turkiyedeler haftaya gidiyoruz insallah isterlerse onlarlada yapariz ama kv hic oyle dogum gunune falan onem veren birisi degil birazda yasli oyuzden burada yapim gidim dedim :)
Guzel bi elbise giydirdim ama pasta aninda giydirdim yoksa kirletirdi
Seker hamuru pastalar 80 euro oldugu icin almadim :)
Cok pahali
Zaten 5 6 yasinda cok caf cafli partiler istiyecekler oyuzden cok sade bise yaptim
Duvara balonlu isim yaptim birde 1 balonu koydum tamamdir
Bak iyi fikir diş bugdayini bende verebilirim doğum gününde ikisi bir arada çıkmış olurBizde haftaya kutluycaz baklm cnm nasipse ben parkta kutlamayı düşünüyorum evimin dibinde kamelya susliycem oğlana çok özel bi kiyafet almadım ben yaz günü sıcak zaten bu tulumlar çok hoşuma gidiyor hem rahat hem güzel bende kiremit rengi elbise giyerim kızıma da gri beyaz elbisesi var onu giydircem tamamkarton kutu ile 1 sayısını kendim yaptım üzerini çiçekle kaplayabilirim bklm minik kaktüs anahtarlık örüyorum onları da gelenlere hatıra vericem ikram olarak 2 çeşit kurabiye haşhaşlı buğday sigara böreği yaptım hazır buzlukta yaş pastasını da kendim yapicam yakın akrabalardan kişileri çağırdım dışarda olacağı için rahat olur dedim diş buğdayı doğum günü birarada olacak artikin
Benim kizda huysuz oyuzden kalabalik istemedimCokda iyi yapmışın canim, benim kaynanamin ilk torunu o yüzden o büyük kutlamak istiyor ama bende aile arasi yapacam, zaten huysuz bir oğlum var, bende kendim yapacam pastasini disardan içine ne koyuyorlar nasil yapıyorlar bilmediğimden almam hic bi zaman birde çok pahali sizin orda iyi 80 euroya yapıyorlarmis bizim burda 150 eurodan açıyorlar agizlarini
insAllah güzel geçer cnmBak iyi fikir diş bugdayini bende verebilirim doğum gününde ikisi bir arada çıkmış olurkartondan bir sayisi çok iyi olmuş, firsat bulursam bende yapabilirim insallah. Fikirleriniz için tskler kizlar insallah stresli geçmez
Biz de yapıcaz. Yapılacaklar kafamızda ama daha yapılmadı :) Somut olarak elbise ayakkabı vs var sadece. Ben de korkuyorum huysuz gününe denk gelir de uyuyana kadar ağlar diye. İnşallah güzel güzel geçer.Kizlar ne yaptiniz, doğum günleri kutlanmaya başladımıbende kutlayacağım inşallah oğlumun doğum gününü, annemler, abimler, kaynanamlar, kaynimlar ve iki ailede arkadaşlar gelecek. Ne hazırlayayim bana fikir verin. Oglusumun pastasini ben yapacagim, bahcemizde mangal yapacaz, ama masaya neler hazirlayayim, süslemek icin süs aldim, sarma cupcake felan yapayimmi? Oğlusuma ne giydirsem diye düşünüyorum bi taraftan, çok heyecanlı hep hayal ederdim benimde birgun çocuğum olacak doğum gününü şöyle böyle yapacagim diye ama suan beynim durmuş gibi.
Güvenilir bi yer varsa çok iyi valla, ben birkaç kez aldim pasta Türk yerlerinden çöpe gitti, verdigim paraya yazık o yüzden kendim yapıyorum, sorma ya geçen arkadaş nisani icin pasta yaptırdı 300 Euro istemisler, yapan kişi evden yapıp satiyor ama öyle 300 euroluk bi pastada degil yani. Millet uçtu iyiceBenim kizda huysuz oyuzden kalabalik istemedim
Bide covidden dolayo evde 8kisi olabiliriz bizde 8 kisiydik
80 eu seker hamuru pastalarin fiyati, cok pahali yaaaa
Kendimde yapabilirdim ama cok ugrastiriyo kendime eziyet cektirmek istemedim
Hazir pasta aldik 20 euroya
Turk pastanecimiz var guvenilir temia, onlardan aldik
120 euro ne yaaa ceyrekden daha pahali
Insallah canim oğlum yine atak haftasina girdi galiba herseye bağırıyor ağlıyor hayirlisi bakalıminsAllah güzel geçer cnm
Insallah güzel geçer canim bende dua ediyorum valla kazasiz belasiz atlatalım diye. Hayirlisi olsun artıkBiz de yapıcaz. Yapılacaklar kafamızda ama daha yapılmadı :) Somut olarak elbise ayakkabı vs var sadece. Ben de korkuyorum huysuz gününe denk gelir de uyuyana kadar ağlar diye. İnşallah güzel güzel geçer.
Ya puf bizde öyle sanıyorum çok huysuz gece hiç uykumuz yok sürekli beni istiyorInsallah canim oğlum yine atak haftasina girdi galiba herseye bağırıyor ağlıyor hayirlisi bakalım
Amin canımBu arada doğum günleri kutlu olsun yavrularimizin insallahnice güzel yıllar nasip olsun evlatlarımıza allahim hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Yok canim burada turk mahallesi var bildigin turkiyeGüvenilir bi yer varsa çok iyi valla, ben birkaç kez aldim pasta Türk yerlerinden çöpe gitti, verdigim paraya yazık o yüzden kendim yapıyorum, sorma ya geçen arkadaş nisani icin pasta yaptırdı 300 Euro istemisler, yapan kişi evden yapıp satiyor ama öyle 300 euroluk bi pastada degil yani. Millet uçtu iyice
Baloncuk üfleme oyuncağı olabilir canim.Doğum günü kutlu olsun minimklerin.. Ben de biraz balon, güzel bir pasta ve atıştırmalıklarla geçireyim diye düşünüyorum. Sadece çocukları çağırıp eğlensinler istiyorum ama herbirinin eline ufak hediye vermek istiyorum, onu düşünme aşamasındayım.. Ne verebilirim ki, küçük ama sevindiren?
Amin canım bizde aynı durumdayız canım gece gündüz yapışık geziyoruz valaKızlar selamlar çooook uzun zaman oldu foruma girmeyeli nasılsınız? Benim oğlan da 3 temmuzda yaşına girdi. Rabbim hepsine hayırlı ömürler nasip etsin.
Bebişleriniz nasıl neler yapıyorlar.? Oğlum birkaç haftadır peşimi bırakmıyor yapışık geziyoruz annemde kayınvalidem de duruyordj bi saat en azndan şimdi o kadar bile kalmıyor.
Öte yandan büyüdüğğne şahit olmak çok güzel
1 yaş sendromu mu acaba var mı öyle bişey yaAmin canım bizde aynı durumdayız canım gece gündüz yapışık geziyoruz vala
Vala ne bilim sürekli bı semdromlari var1 yaş sendromu mu acaba var mı öyle bişey ya