- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
ben önceden 10.takımdaydım şimdide girmek istiyorum ama o zamanki kiloya düşmem lazım yeniden devamedebilmek için bu durumu mu bir sor engel değilse gelebilirimVirgulle :)
Ben bide 6.gruptayim cok guzel grubumuz var belki katilmak istersin
ben önceden 10.takımdaydım şimdide girmek istiyorum ama o zamanki kiloya düşmem lazım yeniden devamedebilmek için bu durumu mu bir sor engel değilse gelebilirim
Canim ocakta 78,3 ile basladim bendeNe kilonuz var bacım sizin dert ediyonuz benim grafiğe bakın da gözünüz kilo görsün
Kaptan baksin simdi listedemiydi ayrildi kaç ay oldu yada fredemi devam ediyodu dönüş yapar canim ama takima gelebilir
Ne zaman izne ayrilmis ve izin kilosuna bakmam gerekiyor canım ama illa takima katilmak icin izne ayrıldığı kiloyu gormesine gerek yok
Kaptan baksin simdi listedemiydi ayrildi kaç ay oldu yada fredemi devam ediyodu dönüş yapar canim ama takima gelebilir
Arkadasim 10.gruptaymis onceden sonra birakmis simdi tekrar gruba katilmak istiyomus ama eski kiloyami donmem gerekiyo diyorNe zaman izne ayrilmis ve izin kilosuna bakmam gerekiyor canım ama illa takima katilmak icin izne ayrıldığı kiloyu gormesine gerek yok
Simdi kontrol ettim 2018 de hamilelik nedeniyle izne ayrilmisArkadasim 10.gruptaymis onceden sonra birakmis simdi tekrar gruba katilmak istiyomus ama eski kiloyami donmem gerekiyo diyor
Ben 6.gruptayim bize katil dedim oradan acildi sohbet
Bende göbek varNe kilonuz var bacım sizin dert ediyonuz benim grafiğe bakın da gözünüz kilo görsün
Ben yanlışmı biliyormuşum buna çok sevindim eski takımımı da çok seviyorum ama başka takıma geçmek sorun olmuyorsa arkadaşımda ordaymış size katılmak isterimSimdi kontrol ettim 2018 de hamilelik nedeniyle izne ayrilmis
Bu sebeple ayrilinca liistelere donmekte sorun olmuyor izne ayrildigi kiloya dusmesine gerek yok
Bekleriz takimaCandysisters
Normal izne ayrilmis olsaydin izin kilona dusmen ya da yüzde 5 fazla olman gerekiyorduBen yanlışmı biliyormuşum buna çok sevindim eski takımımı da çok seviyorum ama başka takıma geçmek sorun olmuyorsa arkadaşımda ordaymış size katılmak isterim
Gel gel ben mayisda katildimBen yanlışmı biliyormuşum buna çok sevindim eski takımımı da çok seviyorum ama başka takıma geçmek sorun olmuyorsa arkadaşımda ordaymış size katılmak isterim
Bencede ırsi benim normalde de çok yoktu göbeğim şimdi baya toparlandı kalmadıBende göbek varoda ırsi sanırım çok inatçı kendimi bildim bileli göbek vardı tabi bekarken minik göbek 2 çocukdan sonra oldu karpuz göbekcik
hadiya ne kadar ayrılacaksınGel gel ben mayisda katildim
2 hafta sonra izine ayrilicam sonra geri gelicem
1 ayligina canimhadiya ne kadar ayrılacaksın
iyi tayiller ozaman :)1 ayligina canim
Tatile gidiyorum
1 ay sonra geri donerim
Sagol canimiyi tayiller ozaman :)
Canim simdi dogum gunu maasini topladimKizlar ne yaptiniz, doğum günleri kutlanmaya başladımıbende kutlayacağım inşallah oğlumun doğum gününü, annemler, abimler, kaynanamlar, kaynimlar ve iki ailede arkadaşlar gelecek. Ne hazırlayayim bana fikir verin. Oglusumun pastasini ben yapacagim, bahcemizde mangal yapacaz, ama masaya neler hazirlayayim, süslemek icin süs aldim, sarma cupcake felan yapayimmi? Oğlusuma ne giydirsem diye düşünüyorum bi taraftan, çok heyecanlı hep hayal ederdim benimde birgun çocuğum olacak doğum gününü şöyle böyle yapacagim diye ama suan beynim durmuş gibi.
Bizde haftaya kutluycaz baklm cnm nasipse ben parkta kutlamayı düşünüyorum evimin dibinde kamelya susliycem oğlana çok özel bi kiyafet almadım ben yaz günü sıcak zaten bu tulumlar çok hoşuma gidiyor hem rahat hem güzel bende kiremit rengi elbise giyerim kızıma da gri beyaz elbisesi var onu giydircem tamamKizlar ne yaptiniz, doğum günleri kutlanmaya başladımıbende kutlayacağım inşallah oğlumun doğum gününü, annemler, abimler, kaynanamlar, kaynimlar ve iki ailede arkadaşlar gelecek. Ne hazırlayayim bana fikir verin. Oglusumun pastasini ben yapacagim, bahcemizde mangal yapacaz, ama masaya neler hazirlayayim, süslemek icin süs aldim, sarma cupcake felan yapayimmi? Oğlusuma ne giydirsem diye düşünüyorum bi taraftan, çok heyecanlı hep hayal ederdim benimde birgun çocuğum olacak doğum gününü şöyle böyle yapacagim diye ama suan beynim durmuş gibi.