- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Google a atak haftası hesaplama yazınca ordan atakta mısınız çıkıyor:)Ben hiç bilmiyom ya atak falan
Yaa dun bi bakayım bende teselli edeyim kendimiGoogle a atak haftası hesaplama yazınca ordan atakta mısınız çıkıyor:)
Ben bazen çok huysuz zamanlarında, oraya bakıp ataktanmış bak, geçecek geçecek diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum tavsiye ederim
Gözün aydın4 gün kalmış
Ay hadi insAllahGözün aydın
Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Bizimkinden de her an bir atak bekliyorum ama korkuyo birkaç kez düştü hevesi kirildi sankiYok canım yurumedi ama hızlandırdı sürekli ellerini bırakıp sabit duruyor bı kaç adım atıp düşüyor ya kurban bayraminda ya sonrasında yürür snrm siz ne durumdasınız
Bı vakti vardr elbet cnm sağlık olsun da elbet Rabb'im izin verince herşeyi yapacaklarBenimki sürünmüyor bile - _-
Su bı kaç gündür daha hevesli cnm bizimde düşünce hevesi kırıldı gibiydi şimdi sürekli tutunup ayağa kalkıyor dengeyi sağlıyor bayaBizimkinden de her an bir atak bekliyorum ama korkuyo birkaç kez düştü hevesi kirildi sanki
Kızım 10 ay 27 günlükken çıktı yürümeye şuan sağlamlastirma çalışmalarında 11.5 aylık olacaklar. Oğlan korkuyor 9. Aydan beri desteksiz ayakta duruyor uzun süreli gel gör ki adım atmıyor. İlk adım arkadaşıni deli gibi sürüyorBebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Ay her anları bir heyecanKızım 10 ay 27 günlükken çıktı yürümeye şuan sağlamlastirma çalışmalarında 11.5 aylık olacaklar. Oğlan korkuyor 9. Aydan beri desteksiz ayakta duruyor uzun süreli gel gör ki adım atmıyor. İlk adım arkadaşıni deli gibi sürüyor
Sıralıyor sadece. Bikaç saniye de tay tay duruyor. O da genelde bi yere tutunmadığının farkında değilse, yoksa hemen yere eğiliyor.Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Bende dün vurundum ama şükür bir yan etki görmedim sadece kolum agriyor o kadar. Sende ne gibi etki gösterdi gecmis olsun canimBiontek asisi beni mahvetti dün akşamdan beri baska var mi benim gibi
Merhaba ilk adım arkadaşı ne kullanıyorsunuz? pilsanın almıştım ama geri geri geliyor maalesef aktivite masası gibi kullanıyoruz.Sadece ileri giden önerebileceğiniz marka var mı?Kızım 10 ay 27 günlükken çıktı yürümeye şuan sağlamlastirma çalışmalarında 11.5 aylık olacaklar. Oğlan korkuyor 9. Aydan beri desteksiz ayakta duruyor uzun süreli gel gör ki adım atmıyor. İlk adım arkadaşıni deli gibi sürüyor
Bizde onu kullanıyoruz canımMerhaba ilk adım arkadaşı ne kullanıyorsunuz? pilsanın almıştım ama geri geri geliyor maalesef aktivite masası gibi kullanıyoruz.Sadece ileri giden önerebileceğiniz marka var mı?
Ayakta duruyor ama adımını atmıyor, farkedince hemen oturuyor.. Cok düştük, korkuyo baya..Bebisi yurumeye baslayan var mi kizlar
Bizimki de pilsan. Geri geri geliyor derken?Merhaba ilk adım arkadaşı ne kullanıyorsunuz? pilsanın almıştım ama geri geri geliyor maalesef aktivite masası gibi kullanıyoruz.Sadece ileri giden önerebileceğiniz marka var mı?
Neden geç başlayacak gibi diye düşündünüz?Ayakta duruyor ama adımını atmıyor, farkedince hemen oturuyor.. Cok düştük, korkuyo baya..
Aslına bakarsanız erken yürümesinin hiçbir önemi yok benim için, konuşmasının daha önemli oldugunu düşünüyorum. Derdini anlatamadıgında kriz geçiriyor bebekler.öfke kontrolü yapamıyorlar, çok sıkıntılı geçiyor 2 yaş dönemi özellikle.. Konuşmamız geç başlayacak gibi ondan korkuyorum işte..