canım hiç belirtin varmıCanım markalarin hassasiyetleri değişiyor. Bence biraz daha sabredip bir kaç gün sonra tekrarlamayi dene. Böyle kendini ekstra strese sokarsın. Sürekli çizgi kovalamak pek sağlıklı değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hiç belirtin varmıCanım markalarin hassasiyetleri değişiyor. Bence biraz daha sabredip bir kaç gün sonra tekrarlamayi dene. Böyle kendini ekstra strese sokarsın. Sürekli çizgi kovalamak pek sağlıklı değil
Devam et canım yapmaya arada böyle dalgalanmalar olabilir bende bu ay yaptım benimde dalgalandı tam pozitif diyorum bir ertesi gün siliniyordu 14 gün gördüm pikiKızlar daha önce yazdım ama kimse cevap vermedi ovü testime bakar mısınız üçüncü test koyuydu ama sanırım pik değil. Pik olmadan mı çatladı. Neden olur? Eki Görüntüle 3508182
Benimde bu şekildeydi ama sonuç negatif çıktı yarın tekrar dene aynı test ile koyulaşma varsa bebektir canımAynı saniyede çıktı artmed markası birliktelikten beş gün sonra yapılabileceği yazıyor çok saçma geldi bana normalde iki gün var ama geç yumurtaladim beş gün var
Gebelik testi için ovulasyon testi kullanılabiliyor kiHenüz adetim gecikmedi ama elimde ovulasyon testi kalmıştı onla bakayım dedim. c kadar değil hafif belirgin çıktı. Bilmiyorum var mı yok mu bişey, bazı sayılan belirtiler bende de var ama bakalım..
Çok ümitlenmekte istemiyorum. Ben üç ay önce ilk çocuğumu kaybettim. Genetikti tıbbi doğum yapmak zorunda kaldım aslında bu ay sonu doğacaktı.
Her ay regli olunca aşırı duygusalım bu sebeple.
Ama sanırım ovulasyon testi pikteki gibi net koyu çıkmadığına göre olmama ihtimalim yüksek.
Canım benim pik 1 gün erken oldu 6 Aralık değil 5 aralıkta regl günüm söyleyim dedim
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? aryakusum 30 Eylül 1 Kasım @Candy Serway 10 Ekim 3 Kasım @Azimliiii 7 Ekim 4 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @hello kedy 10 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @sakuracicegi 11 Ekim 12 Kasım @aktuyybss 14 Ekim 12 Kasım @aysenin blog 17 Ekim 12 Kasım @srnity 15 Ekim 14 Kasım @kyays 16 Ekim 15 Kasım @Huri92 24 Ekim 15 Kasım @pamuk3419 17 Ekim 17 Kasım 4 Kasım @elizan04 22 Ekim 17 Kasım 7 Kasım @sevvalpapatya 22 Ekim 17 Kasım 3 Kasım @umutfakiri 27 Ekim 17 Kasım @Berceste3 19 Ekim 18 Kasım @aysmesra 24 Ekim 18 Kasım @makaleyaz 25 Ekim 18 Kasım @1seyran12q 27 Ekim 18 Kasım 4 Kasım aşılama @nisan178 22 Ekim 19 Kasım @zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım @selinim08 20 Ekim 20 Kasım @niloyaay 20 Ekim 20 Kasım @fundaslansu 22 Ekim 20 Kasım @Gozde hanim 21 Ekim 21 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım Eldorin 23 Ekim 22 Kasım 6-7 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @Sakayik35 25 Ekim 22 Kasım @Pinkpink1 25 Ekim 22 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @gunes12306 29 Ekim 22 Kasım @minma1215 29 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Umutsuzh 22 Ekim 23 Kasım 6 Kasım @rumeysa352 24 Ekim 23 Kasım Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım @Biranneadayi2024 24 Ekim 24 Kasım 8 Kasım @sevgsssss 26 Ekim 24 Kasım 12 Kasım @94bassuk 29 Ekim 24 Kasım @melek_50 22 Ekim 25 Kasım @asyaa9833 25 Ekim 25 Kasım 8 Kasım çatlama iğnesi @ramses09 28 Ekim 25 Kasım @marsel90 28 Ekim 25 Kasım 9 Ekim E elifff2353 29 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @Zumruduanka96 26 Ekim 26 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @alyanil 1 Kasım 26 Kasım @kngl999 30 Ekim 27 Kasım @Papatyaili 31 Ekim 27 Kasım @sedacamasal 31 Ekim 27 Kasım Wunsch_dk 28 Ekim 28 Kasım @tunjekk 4 Kasım 28 Kasım 14 Kasım Sevdagunesim 2 Kasım 30 Kasım topraktonlari 3 Kasım 30 Kasım O Ozerrrr 3 Kasım 30 Kasım Lioo 29 Ekim 30 Kasım S Sunsun9 31 Ekim 30 Kasım @Mevsimm34 1 Kasım 1 Aralık @vera3737 2 Kasım 1 Aralık @hello06 5 Kasım 1 Aralık @Renkkkkk 2 Kasım 3 Aralık @derindenizmavisi 3 Kasım 3 Aralık @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık @hobicianne 5 Kasım 4 Aralık @kizilsaclikiz1313 10 Kasım 4 Aralık @annqell 27 Ekim 5 Aralık 21 Kasım @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık @Octodayy 3 Kasım 5 Aralık @ozgeanne 6 Kasım 5 Aralık @patrawa 11 Kasım 5 Aralık @ejderya34 4 Kasım 6 Aralık @pinkflowers1 10 Kasım 6 Aralık Merve3553 7 Kasım 6 Aralık 20 Kasım @denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık @sutlac7 3 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Mystika 10 Kasım 7 Aralık @bilemedimkine 8 Kasım 8 Aralık @freewoman1 8 Kasım 10 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @aylemakk 12 Kasım 11 Aralık @Momyteam 16 Kasım 12 Aralık @Daydi 18 Kasım 12 Aralık @nnurrcann 13 Kasım 13 Aralık @asiliris 10 Kasım 13 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @Lebi derya 13 Kasım 14 Aralık @kugukusu 14 Kasım 14 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 15 Aralık @tilyam 20 Kasım 16 Aralık @nazarsor 13 Kasım 18 Aralık @mmatmazellll 20 Kasım 18 Aralık @kittenlyy 20 Kasım 18 Aralık @irem142 18 Kasım 20 Aralık @Tugce9242 20 Kasım 21 Aralık @cileklidondurma77 21 Kasım 21 Aralık @shenkk 21 Kasım 21 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 27 Aralık @papatya5571 1 Ekim -
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Canım adet belirtileri ile aynı hemen hemen. Adet sancısı gibi sancı, meme hassasiyeti, gerginlik, çok nadiren midem bulanıyor. Onun dışında aşırı uyku isteği ve uykusuzluk çok belirgin. Gözümü açamıyorum sürekli uykum var gibi.canım hiç belirtin varmı
anladım canım sağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza hayırlısıyla bende senin gibi adet günüm gelmeden test yapmayacağım söz verdim kendimeCanım adet belirtileri ile aynı hemen hemen. Adet sancısı gibi sancı, meme hassasiyeti, gerginlik, çok nadiren midem bulanıyor. Onun dışında aşırı uyku isteği ve uykusuzluk çok belirgin. Gözümü açamıyorum sürekli uykum var gibi.
Ne güzel bak olsun destek olması her konudan iyidir keşke bizimkiler burda olabilselerdi ilk gebeliğimde kızıma doğum yaptıktan sonra annem geldi 40 gün o baktı diyebilirim çok destek oldu Herşeyi öğrenmiş oldum ama olmasaydı yapamazdım herhalde hakkını ödeyemem anneminAhh çok haklısın, evet varda bırakmam galiba kıyamam
Yani en doğrusu o bence de hem varsa net çıkıyor yoksa da zaten adet oluyorsun inşallah güzel haberler alırız senden de Ağustos anneleri grubu acilmis burdan hep beraber oraya transfer olalimanladım canım sağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza hayırlısıyla bende senin gibi adet günüm gelmeden test yapmayacağım söz verdim kendime
valla öyle kesinlikle bende çok test yaparım normalde ama dün akşam anksiyetem tavan yapınca anladımkğ çok stres olmuşum o yüzden yapmıycam dedim kendime ay hadi inşAllah hayırlısıylaYani en doğrusu o bence de hem varsa net çıkıyor yoksa da zaten adet oluyorsun inşallah güzel haberler alırız senden de Ağustos anneleri grubu acilmis burdan hep beraber oraya transfer olalim
Anneniz ne kadar ince düşünceli Kendi yavrusu anne olsa bile seni düşünmüşNe güzel bak olsun destek olması her konudan iyidir keşke bizimkiler burda olabilselerdi ilk gebeliğimde kızıma doğum yaptıktan sonra annem geldi 40 gün o baktı diyebilirim çok destek oldu Herşeyi öğrenmiş oldum ama olmasaydı yapamazdım herhalde hakkını ödeyemem annemin
Bende henüz bir belirti yok 16 Kasım da pik olduğunu düşünüyorum sen de var mı belirti ?
Evet bendede 16.sı pik sanıyorum. Evet kasıklarım ara ara ağırıyor. Ama çok erken değilmi? Psikolojikmi diye düşünmüyorum değilZ büyük hayal kırıklığına uğrayacağım değilsemBende henüz bir belirti yok 16 Kasım da pik olduğunu düşünüyorum sen de var mı belirti ?
Ay inanmayacaksınız ama ben her gidişimde 200 tl veriyorum yani bilete ilk gittiğimde 600 tl vermiştim o kadar, yani paraya bakmayan bir adam Bursa da , ziya Çetin.Ne kadar
Çok fazla umutlanmadan biraz beklemek en iyisi canım negatif görmek insanı çok üzüyor geçen ay bende bi sürü belirti yaşadım hatta gecikmem bile oldu ama sonuç negatif .Ne kadar geç test yaparsak o kadar iyi umarım hepimiz için çok güzel sonuçlanırEvet bendede 16.sı pik sanıyorum. Evet kasıklarım ara ara ağırıyor. Ama çok erken değilmi? Psikolojikmi diye düşünmüyorum değilZ büyük hayal kırıklığına uğrayacağım değilsem
Bu marka hiç güvenilir değil maalesef. Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor. Yarın sabah ilk idrarla başka marka erken gebelik testiyle dene benceAynı saniyede çıktı artmed markası birliktelikten beş gün sonra yapılabileceği yazıyor çok saçma geldi bana normalde iki gün var ama geç yumurtaladim beş gün var
Yarın sanah değilde pazartesiyi bekleyeceğiz canımBu marka hiç güvenilir değil maalesef. Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor. Yarın sabah ilk idrarla başka marka erken gebelik testiyle dene bence