2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar daha önce yazdım ama kimse cevap vermedi:KK43: ovü testime bakar mısınız🙏 üçüncü test koyuydu ama sanırım pik değil. Pik olmadan mı çatladı. Neden olur? Eki Görüntüle 3508182
Devam et canım yapmaya arada böyle dalgalanmalar olabilir bende bu ay yaptım benimde dalgalandı tam pozitif diyorum bir ertesi gün siliniyordu 14 gün gördüm piki

Aynı saniyede çıktı artmed markası birliktelikten beş gün sonra yapılabileceği yazıyor çok saçma geldi bana normalde iki gün var ama geç yumurtaladim beş gün var
Benimde bu şekildeydi ama sonuç negatif çıktı yarın tekrar dene aynı test ile koyulaşma varsa bebektir canım

Eklentiler

• IMG_0493.jpeg
    IMG_0493.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 10
Henüz adetim gecikmedi ama elimde ovulasyon testi kalmıştı onla bakayım dedim. c kadar değil hafif belirgin çıktı. Bilmiyorum var mı yok mu bişey, bazı sayılan belirtiler bende de var ama bakalım..
Çok ümitlenmekte istemiyorum. Ben üç ay önce ilk çocuğumu kaybettim. Genetikti tıbbi doğum yapmak zorunda kaldım aslında bu ay sonu doğacaktı.
Her ay regli olunca aşırı duygusalım bu sebeple.
Ama sanırım ovulasyon testi pikteki gibi net koyu çıkmadığına göre olmama ihtimalim yüksek.
Gebelik testi için ovulasyon testi kullanılabiliyor ki

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
aryakusum aryakusum 30 Eylül1 Kasım➕
@Candy Serway10 Ekim3 Kasım➕
@Azimliiii7 Ekim4 Kasım➕
@bernailker7 Ekim7 Kasım➕
@hello kedy10 Ekim7 Kasım➕
@melis717110 Ekim8 Kasım➕
@sakuracicegi11 Ekim12 Kasım➕
@aktuyybss14 Ekim12 Kasım
@aysenin blog17 Ekim12 Kasım➕
@srnity15 Ekim14 Kasım➕
@kyays16 Ekim15 Kasım➕
@Huri9224 Ekim15 Kasım➕
@pamuk341917 Ekim17 Kasım4 Kasım➕
@elizan0422 Ekim17 Kasım7 Kasım
@sevvalpapatya22 Ekim17 Kasım3 Kasım➕
@umutfakiri27 Ekim17 Kasım➕
@Berceste319 Ekim18 Kasım
@aysmesra24 Ekim18 Kasım
@makaleyaz25 Ekim18 Kasım➕
@1seyran12q27 Ekim18 Kasım4 Kasım aşılama
@nisan17822 Ekim19 Kasım
@zeyyy12320 Ekim20 Kasım
@selinim0820 Ekim20 Kasım
@niloyaay20 Ekim20 Kasım
@fundaslansu22 Ekim20 Kasım➕
@Gozde hanim21 Ekim21 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim22 Kasım6-7 Kasım➕
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@Sakayik3525 Ekim22 Kasım➕
@Pinkpink125 Ekim22 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@gunes1230629 Ekim22 Kasım
@minma121529 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Umutsuzh22 Ekim23 Kasım6 Kasım
@rumeysa35224 Ekim23 Kasım
Arzu_Azra Arzu_Azra 27 Ekim23 Kasım
@Biranneadayi202424 Ekim24 Kasım8 Kasım
@sevgsssss26 Ekim24 Kasım12 Kasım
@94bassuk29 Ekim24 Kasım
@melek_5022 Ekim25 Kasım
@asyaa983325 Ekim25 Kasım8 Kasım çatlama iğnesi
@ramses0928 Ekim25 Kasım
@marsel9028 Ekim25 Kasım9 Ekim
E elifff2353 29 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@Zumruduanka9626 Ekim26 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@alyanil1 Kasım26 Kasım
@kngl99930 Ekim27 Kasım
@Papatyaili31 Ekim27 Kasım
@sedacamasal31 Ekim27 Kasım
Wunsch_dk Wunsch_dk 28 Ekim28 Kasım
@tunjekk4 Kasım28 Kasım14 Kasım
Sevdagunesim Sevdagunesim 2 Kasım30 Kasım
topraktonlari topraktonlari 3 Kasım30 Kasım
O Ozerrrr 3 Kasım30 Kasım
Lioo Lioo 29 Ekim30 Kasım
S Sunsun9 31 Ekim30 Kasım
@Mevsimm341 Kasım1 Aralık
@vera37372 Kasım1 Aralık
@hello065 Kasım1 Aralık
@Renkkkkk2 Kasım3 Aralık
@derindenizmavisi3 Kasım3 Aralık
@Caglisko1 Kasım4 Aralık
@hobicianne5 Kasım4 Aralık
@kizilsaclikiz131310 Kasım4 Aralık
@annqell27 Ekim5 Aralık21 Kasım
@gkogkogko31 Ekim5 aralık
@Octodayy3 Kasım5 Aralık
@ozgeanne6 Kasım5 Aralık
@patrawa11 Kasım5 Aralık
@ejderya344 Kasım6 Aralık
@pinkflowers110 Kasım6 Aralık
Merve3553 Merve3553 7 Kasım6 Aralık20 Kasım
@denizadamasal7 Kasım6 Aralık
@sutlac73 Kasım7 Aralık
@slaslasla7 Kasım7 Aralık
@Mystika10 Kasım7 Aralık
@bilemedimkine8 Kasım8 Aralık
@freewoman18 Kasım10 Aralık
@incim19 Kasım11 Aralık
@aylemakk12 Kasım11 Aralık
@Momyteam16 Kasım12 Aralık
@Daydi18 Kasım12 Aralık
@nnurrcann13 Kasım13 Aralık
@asiliris10 Kasım13 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@anyone1ri13 Kasım14 Aralık
@Lebi derya13 Kasım14 Aralık
@kugukusu14 Kasım14 Aralık
@Jane Jetgil14 Kasım15 Aralık
@tilyam20 Kasım16 Aralık
@nazarsor13 Kasım18 Aralık
@mmatmazellll20 Kasım18 Aralık
@kittenlyy20 Kasım18 Aralık
@irem14218 Kasım20 Aralık
@Tugce924220 Kasım21 Aralık
@cileklidondurma7721 Kasım21 Aralık
@shenkk21 Kasım21 Aralık
@soGuk nevale22 Kasım27 Aralık
@papatya55711 Ekim-

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Canım benim pik 1 gün erken oldu 6 Aralık değil 5 aralıkta regl günüm söyleyim dedim 🌸

canım hiç belirtin varmı 🥰
Canım adet belirtileri ile aynı hemen hemen. Adet sancısı gibi sancı, meme hassasiyeti, gerginlik, çok nadiren midem bulanıyor. Onun dışında aşırı uyku isteği ve uykusuzluk çok belirgin. Gözümü açamıyorum sürekli uykum var gibi.

Canım adet belirtileri ile aynı hemen hemen. Adet sancısı gibi sancı, meme hassasiyeti, gerginlik, çok nadiren midem bulanıyor. Onun dışında aşırı uyku isteği ve uykusuzluk çok belirgin. Gözümü açamıyorum sürekli uykum var gibi.
anladım canım sağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza hayırlısıyla 🤲 bende senin gibi adet günüm gelmeden test yapmayacağım söz verdim kendime

Ahh çok haklısın, evet varda bırakmam galiba kıyamam🤣
Ne güzel bak olsun destek olması her konudan iyidir 😁 keşke bizimkiler burda olabilselerdi 😂 ilk gebeliğimde kızıma doğum yaptıktan sonra annem geldi 40 gün o baktı diyebilirim çok destek oldu Herşeyi öğrenmiş oldum ama olmasaydı yapamazdım herhalde hakkını ödeyemem annemin ❤️🥹🙏

anladım canım sağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza hayırlısıyla 🤲 bende senin gibi adet günüm gelmeden test yapmayacağım söz verdim kendime
Yani en doğrusu o bence de ❤️ hem varsa net çıkıyor yoksa da zaten adet oluyorsun 🤷 inşallah güzel haberler alırız senden de ❤️ Ağustos anneleri grubu acilmis burdan hep beraber oraya transfer olalim 🙈

Yani en doğrusu o bence de ❤️ hem varsa net çıkıyor yoksa da zaten adet oluyorsun 🤷 inşallah güzel haberler alırız senden de ❤️ Ağustos anneleri grubu acilmis burdan hep beraber oraya transfer olalim 🙈
valla öyle kesinlikle bende çok test yaparım normalde ama dün akşam anksiyetem tavan yapınca anladımkğ çok stres olmuşum o yüzden yapmıycam dedim kendime 🤭 ay hadi inşAllah hayırlısıyla 🥰🥰

zaten kürtajdan sonra hep bi stres içindeydim ya bi daha hamile kalamazsam diye ama gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım 😢 hayırlısını diliyorum Allahtan

Ne güzel bak olsun destek olması her konudan iyidir 😁 keşke bizimkiler burda olabilselerdi 😂 ilk gebeliğimde kızıma doğum yaptıktan sonra annem geldi 40 gün o baktı diyebilirim çok destek oldu Herşeyi öğrenmiş oldum ama olmasaydı yapamazdım herhalde hakkını ödeyemem annemin ❤️🥹🙏
Anneniz ne kadar ince düşünceli😍 Kendi yavrusu anne olsa bile seni düşünmüş🫶🥺

* Günü kapatma mesajı *

Sevgili arkadaşlar,
Bugün hepimiz için farklı telaşlar, duygular ve belki de küçük umutlarla geçti. Hayatımızda yeni bir sayfa açmayı, belki de hayallerimizin minik bir kalbe dönüşmesini dileyerek bir aradayız. Unutmayın ki bu süreç bazen sabırla dolu, bazen zorlu, ama hep umut dolu bir yolculuk.

Kendinize ve bedeninize nazik olun. Her yeni gün bir fırsat, her yeni ay bir umut ışığı. Hepimiz aynı yolda yürüyen yol arkadaşlarıyız. Şimdi kendinize bir iyilik yapın; derin bir nefes alın, minnettarlıkla dolu bir düşünceyle günü kapatın ve güzel hayallerle uyuyun.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Yarın, yeni bir günün mucizeleriyle bizi bekliyor. İyi geceler.

Not: yarın haftalık kontrol günü ❤️ adet olan, çift çizgi gören varsa Yazmayı unutmasin beni etiketleyerek. Sevgiler 🥰

Bende henüz bir belirti yok 16 Kasım da pik olduğunu düşünüyorum sen de var mı belirti ?
Evet bendede 16.sı pik sanıyorum. Evet kasıklarım ara ara ağırıyor. Ama çok erken değilmi? Psikolojikmi diye düşünmüyorum değilZ büyük hayal kırıklığına uğrayacağım değilsem😔

Evet bendede 16.sı pik sanıyorum. Evet kasıklarım ara ara ağırıyor. Ama çok erken değilmi? Psikolojikmi diye düşünmüyorum değilZ büyük hayal kırıklığına uğrayacağım değilsem😔
Çok fazla umutlanmadan biraz beklemek en iyisi canım negatif görmek insanı çok üzüyor geçen ay bende bi sürü belirti yaşadım hatta gecikmem bile oldu ama sonuç negatif .Ne kadar geç test yaparsak o kadar iyi umarım hepimiz için çok güzel sonuçlanır 🙏🏻🥰🥰

Aynı saniyede çıktı artmed markası birliktelikten beş gün sonra yapılabileceği yazıyor çok saçma geldi bana normalde iki gün var ama geç yumurtaladim beş gün var
Bu marka hiç güvenilir değil maalesef. Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor. Yarın sabah ilk idrarla başka marka erken gebelik testiyle dene bence

X