2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok meraklı görsen, yetişkinlerin yaptığı aktiviteleri takip etmesi çok önemliymiş biz yemek yerken izliyor elini emiyor boğazımda kalıyor yediğim 😔 babası da çok hevesli.. Doktor ilk etapta fırın yada buharda haşlama ile başlayacağız demişti.. Ek gıda sürecinde çok karışık her doktorun farklı bir önerisi var tabi bildiğim kadarıyla ıspanak 9 aylıktan önce önerilmiyor Rezene, tuz, bal , şeker gibi... Tabiki siz ve doktorunuz en doğrusunu bilirsiniz ama incelemenizde fayda var..
Size nasıl önerdi doktor peki 3 gün kuralını da denediniz mi ? Anne sütüyle destekliyor musunuz
benim kızda yemek yerken drhşet hevesli ben ağzıma götuyorum bakıo elini uzatıp çay bardağını almaya çalışıyor.Benimde içim gidiyor ama kendimi tutuyorum.Babamız tutamıyor sagolsun hemen bulduğunu verio.

Kızlar bebeğimin suratında kırmızı üstü de beyaz döküntüler var bide pütürlü sert yüzü sampuanı değiştirdim doktor öyle demişti ama hala geçmedi bida da gidemedim kaşımıyor hiç acaba kaşınıyormudur egzama diye düşündüm ama değil gibi de bilmiyorum
hangi şampuanı kullanıosun canım

Annelik yapmaya çalışıyoruz, sizler ve bebisiniz nasıllar

Beni anlattınız sanırım, bizim dış isaretleri 3 aydan itibaren var Salyalar, damak kasinmalari eller sürekli ağızda, artık ne görürse ağzına götürüyor hicbirseyi es geçmeden 😂 En çok alt açma beziyle aşk yaşıyor Hem hisirtili hem kolay ele ve ağza gelmesiyle 😂 Heveslendik kitap aldık Meğer çocuk bilgiye çok açmış Onu da yemeye çalıştı 😂😂😂😂
Bizimki de geç çıkacak sanırım.. bide bizimki donemiyor dönmeye çalıştığını sanıyor Omzunu çevirmeyi öğrenmiş Böyle bı bakış sonrası omzunu atıyor popoyu çaktırmadan ben ittiriyorum 🤭🤭🤭 sonra alkisliyorum benim kızım neler yaptı diye .. Popoyu havaya kaldırmayı öğrenmiş Gövdeyi tutmayı bilse popo popo sekerek emekleyerek gidecek 😂 bazen dus almaya hasret öyle Kariyerim bitti, annelikte 🏅🏅🏅🏅 takacak sanırım babası😂😂😂 becerebilirsem
Bence çok eğleniyorsunuz ana kız, devam 😂

Bence çok eğleniyorsunuz ana kız, devam 😂

Ahahaha tabiki çok eğleniyoruz 😂 bazen lavoboya bile gidemesemde 😂😂😂 atarlı ergen gribi çekiyoruz..Bide bişey öğrendim bı yere gideceğin vakit söyleyip tam söylediğin sürede dönmek .. Bak kızım ben yüksek musadenle çişimi yapmaya gidiyorum iki dakika müsade et bı saniye sekmez..hakikaten dediğim gibi yapıyorum ve ağlamıyor 😂😂😂 sonra bı silkeleniyorum gerçekten izin alması gereken ben miyim el kadar velet mi 😂😂😂😂 düşüncelerde kayboluyorum 🤭🤭🤭

benim kızda yemek yerken drhşet hevesli ben ağzıma götuyorum bakıo elini uzatıp çay bardağını almaya çalışıyor.Benimde içim gidiyor ama kendimi tutuyorum.Babamız tutamıyor sagolsun hemen bulduğunu verio.

Ahh babalar Ne zaman yemeye başlayacak yeter artık burama kadar geldi diyor 😂😂😂 bugünde doktor ek gıdaya start verdi Allah'ın izniyle yarın öğlen patatesle başlayacağız Babasıyla kızı konuşurken yakaladım Babasi diyor ki Patates neymiş ver bak Hamburgeri nasıl yer diyor 😂😂😂 Benim favorim lahmacun aslında severse isim iş 🤭🤭🤭

sürekli girmıyorum çok şükür iyiyiz bugün 6 aylık aşımızı olduk.Biraz mızmızlanıor iki kere agrı kesici verdim.ek gıdaya başladım gecen hafta 3 gün yogurt 3 gün havuç verdım yarın 3. gün havucun sonra patatese gececegim.
Kızımda iyi çok şükür gülücükler saçıor çok şükür.bide anneci kızım buda benim çook hoşuma gidiyor.büyük kızım öyle değildi.Bu kızım başkasında da olsa beni görünce gülüyor ben yanından geçip bırakıp gidersem ağlıor oy kurban olurum ben ona ya.uyuyor şimdi bunları yazarken bile özledim misss kokulumu💗
Buarada kilosu 6300 boyuda 62 geldi
2 ayda 800 gr almış boyuda kilosuda orta durumda dedi.
Benim başım çok dönüyor ya deprem oluo zannediorum sürekli bigün gidip kan vereceğim kansızlık için .sanırım spralden dolayı

Bizim hanim da bugün 3 tanecik asi oldu 6 ay ne zormuş Şimdi saat başı ateş var mi diye tetikteyim 😔 Kan aldılar birde Heryer delik deşik yavrumun.. Göz muayenesi yaptırdık göz tembelliği yok ama sınırda çıktı Şimdi olmasın diye 3 ay boyunca gözünün birine bant takacağız Bakalım duracak mı öyle 😟

Sizin kıza da Maşallah Nazarlarsan saklasın..Benim kız babaci..Bende gündüz uyumayan çocuk Babasıyla uyuyor .. Bensiz bir saniye durmayan çocuk babası gelince kendi kendine oynuyor..Bugün durmadı diyorum baba sasiriyor 😂😂🤭

Arada benimde basim dönüyor Çok yorulunca hemen yatıp dinleniyorum geçiyor şükür Dikkay etmekte fayda var Spirali bilmem ama ..Geçmiş olsun

Bizim uykuya dalamama sıkıntımız başladı. Dişleri de çok kaşınıyor. Acaba bu sefer dişten midir? Bi de ön dörtlünün yanlarındaki dişler daha beyaz ve kabarık acaba onlar mı çıkacak? Var mı ilk onların çıktığını duyan?😬
Emzik de kullanıyor. Bıraktırmayı düşünüyorum 6.ayın dolmasıyla beraber inşallah sağ salim bırakır.

Bizim uykuya dalamama sıkıntımız başladı. Dişleri de çok kaşınıyor. Acaba bu sefer dişten midir? Bi de ön dörtlünün yanlarındaki dişler daha beyaz ve kabarık acaba onlar mı çıkacak? Var mı ilk onların çıktığını duyan?😬
Emzik de kullanıyor. Bıraktırmayı düşünüyorum 6.ayın dolmasıyla beraber inşallah sağ salim bırakır.
Diş sıkıntısı bizde de var canım ya kabarıklık var beyaz gözüküyor ama hala parlamadi emziği neden bıraktircaksin

Kizlar sizin bebislerde gittiği yerde agliyormu. Sirf bu yüzden evden çıkasım gelmiyor. Pandemi nedeniyle zaten çoğu yere gitmedik simdi iki ay sonra annemlere geldim ve yine agliyor. Anneme bakip agliyo sonra susuyor babama bakiyor ve yine başlıyor. Hic bisey anlamıyorum ailemi göreyim diye geldim ama bir saat oldu daha ve yoruldum. Nasil alistirilirki. Bi geliyoruz sonra hop yaşadığım ülkede yasaklar geliyor ve yine evdeyiz. En başından beri gerci sevmiyor başka yerleri ve bu cok yorucu

Ahh babalar Ne zaman yemeye başlayacak yeter artık burama kadar geldi diyor 😂😂😂 bugünde doktor ek gıdaya start verdi Allah'ın izniyle yarın öğlen patatesle başlayacağız Babasıyla kızı konuşurken yakaladım Babasi diyor ki Patates neymiş ver bak Hamburgeri nasıl yer diyor 😂😂😂 Benim favorim lahmacun aslında severse isim iş 🤭🤭🤭
😄😄Benimki yasak oldugu iiçin uğraşıuor bak şimdi yedirmek serbest hiç baktığı yok ah ah

Bizim hanim da bugün 3 tanecik asi oldu 6 ay ne zormuş Şimdi saat başı ateş var mi diye tetikteyim 😔 Kan aldılar birde Heryer delik deşik yavrumun.. Göz muayenesi yaptırdık göz tembelliği yok ama sınırda çıktı Şimdi olmasın diye 3 ay boyunca gözünün birine bant takacağız Bakalım duracak mı öyle 😟

Sizin kıza da Maşallah Nazarlarsan saklasın..Benim kız babaci..Bende gündüz uyumayan çocuk Babasıyla uyuyor .. Bensiz bir saniye durmayan çocuk babası gelince kendi kendine oynuyor..Bugün durmadı diyorum baba sasiriyor 😂😂🤭

Arada benimde basim dönüyor Çok yorulunca hemen yatıp dinleniyorum geçiyor şükür Dikkay etmekte fayda var Spirali bilmem ama ..Geçmiş olsun
kan mı aldılar hastaneye mi götrdün sen sağlık ocağınamı? Ben sağlık ocağına götrdüm anneyi tanıyorsa başını dik tutuyorsa sorun yok dedi.3 de aşı olduk okadar.
Büyük kızım babacıydı odada ben varsam gözü benden başkasını görmez hoşumada gidiyor valla.Eşim diğer kızımda hava atıyordu bana şimdi sıra bende 😄😄😄
Ebe öyle dedi spalden kanaman çok olduysa kansız kalmış olabilirsin dedi bakalım haftaya kan veririm.Sağol canım.valla pskolojim bozuldu ya deprem oluyor zannediıorum uykudan uyanıyoeum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor korkudan.

Kizlar sizin bebislerde gittiği yerde agliyormu. Sirf bu yüzden evden çıkasım gelmiyor. Pandemi nedeniyle zaten çoğu yere gitmedik simdi iki ay sonra annemlere geldim ve yine agliyor. Anneme bakip agliyo sonra susuyor babama bakiyor ve yine başlıyor. Hic bisey anlamıyorum ailemi göreyim diye geldim ama bir saat oldu daha ve yoruldum. Nasil alistirilirki. Bi geliyoruz sonra hop yaşadığım ülkede yasaklar geliyor ve yine evdeyiz. En başından beri gerci sevmiyor başka yerleri ve bu cok yorucu
yok canım benim kız anası gibi😊 gezmeci sever gezmeyi sesini çıkarmaz.Virüs yüzünden aşıdan aşıya çıkıyor nerdeyse belkide oyuzdendir.

Dün elmaya başladım şapırdata şapırdata yedi kızım bugün elmanın 2.günü.Siz nasıl yapıorsunuz mesela elmaya başaldım ya önceki verdiklerinizdende veriyormusunuz aynı gün?

Ayy rüyamda erkek bebek doğuruyordum 😄hemde evde ve çok kolay bi şekilde.Karnımda şişlik var kafası sanırım elimi oraya koyuyorum bianda sabun gibi kayıyor sonrada doğurmuş oluyorum 😄kızımın yanına yatırıyorum ikiz gibi oluyorlar 😄😄😄Hayır olsun

Ayy rüyamda erkek bebek doğuruyordum 😄hemde evde ve çok kolay bi şekilde.Karnımda şişlik var kafası sanırım elimi oraya koyuyorum bianda sabun gibi kayıyor sonrada doğurmuş oluyorum 😄kızımın yanına yatırıyorum ikiz gibi oluyorlar 😄😄😄Hayır olsun
AA hayırlara gelsin cnm değişik bı rüyaymış

Diş sıkıntısı bizde de var canım ya kabarıklık var beyaz gözüküyor ama hala parlamadi emziği neden bıraktircaksin
Emmesi genelde sıkıntıya benim. Emzirme grubuna sordum. Onlar da direkt emzik biberon kullanıyor mu diye soruyorlar zaten. Meme reddi sebebi dediler. O yüzden.
Bi de konuşması gecikir diye korkuyorum.

Emmesi genelde sıkıntıya benim. Emzirme grubuna sordum. Onlar da direkt emzik biberon kullanıyor mu diye soruyorlar zaten. Meme reddi sebebi dediler. O yüzden.
Bi de konuşması gecikir diye korkuyorum.
Anladım canım şu an için emmesine etki etmiyor emme konusunda kızım zaten emme alışkanlığı olmamıştı göğüs ucum yoktu sarılık derken ama konuşmasına hiç sıkıntı etmedi

Anladım canım şu an için emmesine etki etmiyor emme konusunda kızım zaten emme alışkanlığı olmamıştı göğüs ucum yoktu sarılık derken ama konuşmasına hiç sıkıntı etmedi
Belki çok erkendir ama daha de de da da demiyor. Bazen bürr, heh gibi sesleri çıkarıyor o kadar. Uğraşıyorum da yani. Konuşuyorum şarkı söylüyorum falan. Sanki erkek yeğenim daha çabuk hecelemişti. Emzik kullanmıyordu. Belki yapısıdır ama. Aklım kalacağına bıraktırayım diyorum😑
Seninki o sesleri çıkarmaya başladı mı?

Belki çok erkendir ama daha de de da da demiyor. Bazen bürr, heh gibi sesleri çıkarıyor o kadar. Uğraşıyorum da yani. Konuşuyorum şarkı söylüyorum falan. Sanki erkek yeğenim daha çabuk hecelemişti. Emzik kullanmıyordu. Belki yapısıdır ama. Aklım kalacağına bıraktırayım diyorum😑
Sürekli belirli sesler çıkarmıyor değişiyor cnm ama çabalıyor tabi bence normal daha bilinçli ses cikaramazlar

benim büyük kızım emzik kullanmıştı sürekli değil uyutacağım zaman.Bide beni bırakmıştı 5 aylıkken faln hep biberonla mama verdim ama konuşmasını hiç etkilemedi diebilirim.Hatta yaşıtlarından daha konuşkandı halada öyle laf yetişmiyor hanımefendiye.Erkek çocuklar geç başlıyor diolar ama bilemiorum

X