2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim bebeğim de bezini bağlarken ve üstünü giydirirkn ağlıyor cnım hiç giyinmek istemiyor soyunca çok mutlu oluyor. Uyku problemi biz de yaşıyoruz özellikle gündüz uykuları çok kötü. Yarım saat uyuyor dinlenemiyor o yüzden hep uykulu. Biraz oynayınca hemen uykusu geliyor uykusu gelince de çok ağlıyor. Uyutmaya çalışırken de çok ağlıyor. Günde 4 5 kere kısa uyku yapmak zorunda kalıyoruz. Bütün günüm uyutmaya çalışmakla geçiyor
Aynen benimkide yarim saat uyuyor kurulu saat gibi uyaniyor sonra. gündüz uykusu hep sorunluydu ama gecede bozulunca iyice huysuzlasti, oda yetmiyor sabah 5 de ayakta 😔 yaz olsada soyunuk gezseler, hasta olacaklar. Benimkide cipkakken cok mutlu. Ne zaman düzene girecek bunlar ah ah.

Aynen benimkide yarim saat uyuyor kurulu saat gibi uyaniyor sonra. gündüz uykusu hep sorunluydu ama gecede bozulunca iyice huysuzlasti, oda yetmiyor sabah 5 de ayakta 😔 yaz olsada soyunuk gezseler, hasta olacaklar. Benimkide cipkakken cok mutlu. Ne zaman düzene girecek bunlar ah ah.
Yaz gelse bence rahat ederiz günde iki kere yıkarım gerekirse. Banyodan sonra çok rahatlıyor hemen uyuyor. Uykudan önce o kdar çok ağlıyor ki üzülüyorum uyku saati gelmesini istemiyorum hiç.

Yaz gelse bence rahat ederiz günde iki kere yıkarım gerekirse. Banyodan sonra çok rahatlıyor hemen uyuyor. Uykudan önce o kdar çok ağlıyor ki üzülüyorum uyku saati gelmesini istemiyorum hiç.
Cok iyi anlıyorum seni. Bizimkide banyoyu seviyor ama uykusunu etkilemiyor. Ben gündüzleri 2 saat uyanik tutup öyle uyutuyorum, sen kaç saat araliklarla uyutuyorsun?

Cok iyi anlıyorum seni. Bizimkide banyoyu seviyor ama uykusunu etkilemiyor. Ben gündüzleri 2 saat uyanik tutup öyle uyutuyorum, sen kaç saat araliklarla uyutuyorsun?
Ben 1.5 saat uyanık tutuyorum az mı ki acaba?🤔 Kendi de alıştı gerçi 1.5 saat oldu mu gözleri ovuşturmaya başlıyor, ee ee benzeri sesler çıkarıyor. Ama uykuları kısaldı:/ Geceleri de durduk yere uyanıyor. Bi atak daha geliyormuş ne yapıcaz bakalım😬

Birbuçuk saat olunca ağlamaya ve esnemeye başlıyor bnde çok yorulmadan uyutayım diye hemen yatırıyorum acaba erkn mi diye 2 saati de denedim bişey değişmedi

Ben 1.5 saat uyanık tutuyorum az mı ki acaba?🤔 Kendi de alıştı gerçi 1.5 saat oldu mu gözleri ovuşturmaya başlıyor, ee ee benzeri sesler çıkarıyor. Ama uykuları kısaldı:/ Geceleri de durduk yere uyanıyor. Bi atak daha geliyormuş ne yapıcaz bakalım😬
1.5 saat kalmaya uyuyor mu ya ne bebekler varmis :) benimki degisik heralde. 2.5 saatten sonra uyutmaya kalksam inatlasiyor uyusa da 15 20 dk en fazla. 3 saat bize ideal oldu. 3 saatin bitimine yakın kucağıma alıp hafif sallıyorum esnemeye başlıyor hemen sonra daha çabuk uyuyor. Uykuları da uzamaya başladı 3 saat araya gecince. Ama gece uykularımiz yine delirdi bakalim nasil geçecek....

Biz tam o atagin içindeyiz galiba valla sinirlerim alt üst oldu. 3-6 ay arasi 2-3 saat arasi uyutun demişti uyku egitmeni. Gündüz 5 saat gece 11-12 saat uyumasi gerekmis bizimki gündüz toplam 3 saat uyursa şükrediyorum

İyi geceler kızlar şu kabuk baglayacak olan aşı vardı ya adını hatırlayamadım hiç izi yoktu kolunda yeni yeni sanki sivilce gibi üzeri beyaz olmuş sizin bebeklerin ki ne durumda bı sıkıntı var mı ki bilemedim yarın birgün sağlık ocağına gidicem Sorarim bı de size sorayım dedim hareketlilik olarak ne durumdalar ben oğlumu pek olduğu yerde durduramıyorum artık yuvarlanarak bütün odayı geziyor çok hareketlendi popoyu gövdeyi baya baya havaya kaldırıyor kollarını kullanıp emeklemeyi keşfetmesi bı ayı bulur daha tabi alttan dişi patladı patlayacak sanki kabardı beyazlık eli hep ağzında salyasi hiç durmuyor benim de akşamdan beri acayip ağrım var kasık karın ağrısı ya adet olucam artık ya yine fake ağrı bklm sizde durumlar nasıl 🤗
Benimkide öyleydi canım bir beyazlık gibi oluyordu bir kızarıklık gibi sordunmu sen ne dediler? Bizimkide hareketli öyle sürünmüyor henüz ama ayaklar popo durmuyor yerinden kalkmaya çalısıyor😂 bizimkide salyalar akıyor hep fena kasınıyor ne zaman çıkıcak bakalım diş😭yaa benimde bir kasıklarım ağrıyo sonra geçiyor olamadıkça oluyor galiba ağrı 1 seneyi bulcak benim kesin.ama inanılmaz ateş basması yasıyorum geceleri zor uyuyorum sende de öylemi

1.5 saat kalmaya uyuyor mu ya ne bebekler varmis :) benimki degisik heralde. 2.5 saatten sonra uyutmaya kalksam inatlasiyor uyusa da 15 20 dk en fazla. 3 saat bize ideal oldu. 3 saatin bitimine yakın kucağıma alıp hafif sallıyorum esnemeye başlıyor hemen sonra daha çabuk uyuyor. Uykuları da uzamaya başladı 3 saat araya gecince. Ama gece uykularımiz yine delirdi bakalim nasil geçecek....
Niye öyle dedin ya şimdi😁 Çok mu sık? Uyanmasından itibaren 1.5 saat, sonra yarım saat uyursa Allah bereket versin😁 Bazen arada esiyo bir-bir buçuk saat de uyuyor ama.
Benim uzatmam lazım heralde süreyi.

Biz tam o atagin içindeyiz galiba valla sinirlerim alt üst oldu. 3-6 ay arasi 2-3 saat arasi uyutun demişti uyku egitmeni. Gündüz 5 saat gece 11-12 saat uyumasi gerekmis bizimki gündüz toplam 3 saat uyursa şükrediyorum
Bu seferki atakta yabancılama da varmış heralde bugün dr a gittik. İlk defa ağladı. Dr la asistanı yaklaşınca.
Bizimki de anca o kadar uyuyodur heralde.

Bugün 5.ay kontrolüne gittik dr a. En son 3te gitmiştik. 4te sadece sağlık ocağına gittik. 3.aydan 5.aya kadar 1125 gr almış 2 ayda. Dr çok iyi dedi😬 Dr tek zıbınla ölçüp ondan da 100 gr çıkartıyor.
Sağlık ocağında üstündeki takımlarla ölçüp 35 gr çıkarmıştı sadece, küsürat olarak😁 Öyle olunca yüksek çıkıyor.
Az geldi yani dr un ölçtüğü bunun üzerine ama güzel dedi neyse olsun.
Bu arada az az tadım yaptırabilirsiniz dedi bize.

Bugün 5.ay kontrolüne gittik dr a. En son 3te gitmiştik. 4te sadece sağlık ocağına gittik. 3.aydan 5.aya kadar 1125 gr almış 2 ayda. Dr çok iyi dedi😬 Dr tek zıbınla ölçüp ondan da 100 gr çıkartıyor.
Sağlık ocağında üstündeki takımlarla ölçüp 35 gr çıkarmıştı sadece, küsürat olarak😁 Öyle olunca yüksek çıkıyor.
Doktor. Iyi dediyse iyidir canim. Dert etme. Ama bisey okudum eger çocuk az kilo aliyorsa anne sütü kaymagi diye bisey varmış sagdigin anns sütünü bir gece dolapta bekletiyorsun üst katmanina kaymagi cikiyor suyu altda kaliyor. O kaymagi verebiliyormusun cocuga. Güzel kilo aldırıyormus ama yinede doktora danış istersen canim

Doktor. Iyi dediyse iyidir canim. Dert etme. Ama bisey okudum eger çocuk az kilo aliyorsa anne sütü kaymagi diye bisey varmış sagdigin anns sütünü bir gece dolapta bekletiyorsun üst katmanina kaymagi cikiyor suyu altda kaliyor. O kaymagi verebiliyormusun cocuga. Güzel kilo aldırıyormus ama yinede doktora danış istersen canim
Direkt içince onun gibi yaramıyo muymuş?

Benimkide öyleydi canım bir beyazlık gibi oluyordu bir kızarıklık gibi sordunmu sen ne dediler? Bizimkide hareketli öyle sürünmüyor henüz ama ayaklar popo durmuyor yerinden kalkmaya çalısıyor😂 bizimkide salyalar akıyor hep fena kasınıyor ne zaman çıkıcak bakalım diş😭yaa benimde bir kasıklarım ağrıyo sonra geçiyor olamadıkça oluyor galiba ağrı 1 seneyi bulcak benim kesin.ama inanılmaz ateş basması yasıyorum geceleri zor uyuyorum sende de öylemi
Sormadim canım kızımın aşısı için gidince soracaktım gidemedim yok canım zaman zaman oluyor ateş basması ama özellikle bı zaman diliminde değil
hanımlar emzirirken saçını boyatan var mı?Bir zararı olur mu
Ben boyadım canım
MaşAllah canım

Niye öyle dedin ya şimdi😁 Çok mu sık? Uyanmasından itibaren 1.5 saat, sonra yarım saat uyursa Allah bereket versin😁 Bazen arada esiyo bir-bir buçuk saat de uyuyor ama.
Benim uzatmam lazım heralde süreyi.
Sıklığından değil de benimki imkanı yok 1.5 saatten sonra uyumaz ona sasirdim😁 oyun aktivite istiyor mutlaka uykusu gelmeden yatırmaya çalışsam inada bindirir sonra uyku gelince de uyumaz sipa😂
hanımlar emzirirken saçını boyatan var mı?Bir zararı olur mu
Ben oryalle actim boyadım. Gerci diplere değmedi bende ama bi yatmanın sakıncası yok diye biliyorum

Direkt içince onun gibi yaramıyo muymuş?
Yok normal emziriyorsun bu dedigimi ek olarak veriyorsun günde bir kaşık mesela. O kaymakda cok kalori ve vitamin varmış o yüzden kilo almasina yardımcı oluyormuş. Mesela günlük emziriyorsun bir kezde sag dolaba koy bir tatlı kasigi kaymak cikiyo üst kata onu al kasikla ver bebeğine. Zararli bisey değil anne sütü yine. Ben kilo alimi yavaslayinca yapacam sahsen.

Sormadim canım kızımın aşısı için gidince soracaktım gidemedim yok canım zaman zaman oluyor ateş basması ama özellikle bı zaman diliminde değil

Ben boyadım canım

MaşAllah canım
fit anne 😉bende admı değiştrdm hala alışamadım 😄diyet nasıl gdyor.ya bn emzrıyrum die cesaret edemedm.daha dgrusu sütüm diyetten kesilmez kendi kesileceği vardr kesler eşim suçu bna atar senin diyetn yznden oldu die

X