- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 38
Kızlar gün içinde bebeklerinizi oyalamak oynatmak ya da vakit geçirmek için neler kullanıyorsunuz. Ben bazen oyun halısına koyuyorum. anakucağına alıyorum onda da oyuncaklar sallanıyor. Yere de yorgan serdim onun üstünde debeleniyor oyuncaklarını ben gösteriyorum oynatıyorm. Ama kendimi hep eksik hissediyorum. Yeterince kaliteli zaman geçirmediğini sorguluyorum hep.
Ben bı tane rengarenk top aldım onunla oynatiyorum ana kucağındayken, bı tane piyanolu oyun minderi var ayaklarıyla piyano caliyor, Cingiraklari çok seviyor kavramaya başladığı icjn onu veriyorum attıkça geri veriyorum , egzersizler yaptırıyorum, en sevdiği şey ise banyodan sonra kremle masaj yapıyorum vücudunun her yerine ozellikle sırt ve ayaklarına, fiş fis kayıkçı oyunu var çok zorlamadan onu oynuyoruz, şimdi oturma egzersizlerine başladım, mimik yapıyorum bu dönemde sizi nasıl görürse öyle otururmus her gördüğümde gözlerinin içine bakarak gülüyorum , sling te sarıp günlük işlerimi ufak ufak yapmaya çalışıyorum yada onun göreceği şekilde elini suya dokunduruyorum, bebek tiyatrosu yapıyorum bebekleri kukla gibi kullanarak konusturuyoruz, gidikliyorum kahkaha atıyor bayıldığım kısım bu, bileklikleri var çıngıraklı onları takıyorum , karşısına geçip şarkı söyleyip dans ediyorum beni çok yoruyor ama izlerken çok gülüyor elleri yada ayaklarıyla ufak ufak müziğe tempo tutturuyorum, her ay munkun olduğunca cicili biçimli giydirip anı videoları çekiyorum, bu Instagram'da ki komik videoları çekmeye çalışıyorum, bu arada mont alabilirsem dışarı çıkarmayı istiyorum beş dakika da olsa kangru ile yürüyüşlere çıkmayı düşünüyorum dışarı alışması için ..
Normalde günlük kendi okuduğum kitapları sesli okuyordum şimdi hareketli kitaplar sipariş ettik inşallah kendi kitaplığın oluşturacağım.. Kartlar var kartları hayvan sebze falan filan gösterip anlatıyorum munkin olduğunca kiminde resimlere dikkatlice bakmaya çalışıyor kiminde kemiriyor