- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 38
biz baya baya dönüyoruz tek kolunun üstüne yatıyor tek bırakma ihtimalim hiç yok ki geçenlerde kendini yataktan düşürdü 5. ayımız dün itibari ile bitti bizim.
Bizim kız 2 gün sonra 5 ay tam dolacak.. Kipirdanma yok Tembel alışsın diye ben donduruyorum hoşuna gidiyor ama kendi çabalamadi daha Acaba ben mi acele ediyorum ..Doktor kilodan dolayı normal dedi ama ..
Ben bugun basladim
Dun dr demisti ama benmi anlamadim acaba diye aradim tekrar sordum
1 patates 1 havuc hasladim 3cay kasi zeytin yagi blendirdan gecirdim. Severek yedi
Dr 1 kasik yerse iyi demisti 1kasikdan biraz fazla yedi :)
Doktor 6 ayı tam doldurmadan başlamak gerektiğini , 3 gün kuralı uygulamak gerekli olduğunu yoğurtla başlamanın gerekli olduğunu , ilk tadım çay kaşığı,ikinci gün tatlı, üçüncü gün çorba kaşığı ölçüsünde beslemeye başlamak ve alerji ve tepkimeleri takip ederej ona göre beslemek gerekli olduğunu ogrendim. Karıştırmadan başlamak vücudu neye tepki veriyor anlamak için faydalı mutlaka deneyin diye tavsiye etmişti hastanedeki emzirme hemşiresi..
Ayrıca özellikle blender kullanmayın Bebeklerin gıdaları pütürlü olması gerekirmiş.bunu bı uzmana danışın Blender ile verilen gıdayi öneren uzmana rastlamadım.Catal veya başka şeyle ezin.
5.ay kontrolü için vs dersin Hem aklında bi soru varsa sorarsın.
Fit mutlu anne Pandemi dönemi olsa bile Bebeğin 1 yaşına kadar asi+ genel durum takibi için her ay doktor kontrolüne götürmenin gerekli olduğunu biliyorum. Önerilen birşey bu.. Aile hekimlerine sadece aşı yapılıyor Doktor genel kontrol yapıyor mu bebeklere.. Bizim doktor niye geldin diye kızıyordu virüs vakası çok yüksekken..
Kızlar oğlum sünnet oldu sabah çok şükür kazasız belasız oldu şimdi biraz daha rahatladi gündüz baya zorlamıştı zor durdurdum sürekli dönmek istedi falan şimdi daha sakin geceyi de atlatrsak yarına daha rahatlar insAllah
Hayırlı olsun. Allah damatligini da görmek nasip etsin..