2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cocuk doktoruna gidip danışmadim cnm ben neye göre siralama veriyolar acaba su vermiyor musun cnm sen peki ben eski usül ilerliyorum sanrm biraz
Yok canim hic su vermedim. Zaten yediği bir çay kaşığı. Önce sebze sonra meyve diye biliyorum ben canim. Ama sen bebeğinin annesisin ne iyi gelir sen daha iyi bilirsin. Hayvan ürünleri verme ama daha derim.

Yok canim hic su vermedim. Zaten yediği bir çay kaşığı. Önce sebze sonra meyve diye biliyorum ben canim. Ama sen bebeğinin annesisin ne iyi gelir sen daha iyi bilirsin. Hayvan ürünleri verme ama daha derim.
Meyve hiç vermedim bende cnm saolasin aklımda olsun sebzelerden yavaş yavaş verebilirim bende

Yani bilmiyorum turkiyede doktora gittiginde oylemi diyolar :KK57:
Bebegim dogdugundan beri cocuk doktoruna gitmedim hersey yolundami merak ettim, bazi sorularim var desen
Var öyle diyenler gerçekten şaşırma görüyoruz doktorun yanına bişey soruyoruz yüzümüze bön bön bakıyor:KK70:
5.ay kontrolü için vs dersin😀 Hem aklında bi soru varsa sorarsın.
🤭 Sizle konuşunca bı terslik mi var diye netten araştırma yaptım da;

Günümüzde bebek izlemi, sağlam çocuk kontrolleri ya da çocuk sağlığı izlemi adı altında yapılmaktadır. Bu izlemler, muayenelerin yanı sıra ülkemizde T.C. Sağlık Bakanlığı Ana-Çocuk Sağlığı Merkezleri, Sağlık Ocakları, Tıp Fakültelerinin Sağlam Çocuk Klinikleri ya da Çocuk Sağlığı İzlem Polikliniklerinde yapılmaktadır.

Böyle yazıyor sağlık ocakları da aynı kontrolleri yapıyorlarmis yani ondan demek ki çocuk doktoruna götürün getirin muhabbeti hiç olmadı

Var öyle diyenler gerçekten şaşırma görüyoruz doktorun yanına bişey soruyoruz yüzümüze bön bön bakıyor:KK70:

🤭 Sizle konuşunca bı terslik mi var diye netten araştırma yaptım da;

Günümüzde bebek izlemi, sağlam çocuk kontrolleri ya da çocuk sağlığı izlemi adı altında yapılmaktadır. Bu izlemler, muayenelerin yanı sıra ülkemizde T.C. Sağlık Bakanlığı Ana-Çocuk Sağlığı Merkezleri, Sağlık Ocakları, Tıp Fakültelerinin Sağlam Çocuk Klinikleri ya da Çocuk Sağlığı İzlem Polikliniklerinde yapılmaktadır.

Böyle yazıyor sağlık ocakları da aynı kontrolleri yapıyorlarmis yani ondan demek ki çocuk doktoruna götürün getirin muhabbeti hiç olmadı
Yani kusura bakmasinda okadar okuyupda oraya oturduysa bi zahmet cevap versin
Ben bilsem zaten ona gitmem oda hastane koltugunda degil evinin koltugunda olurdu :KK11:
Ne sorarsan sor bu senin hasta olarak gayette hakkin
Istersem muayene ucretini oder iceride 2+2 kac eder der cikarim Allah Allah

Yani kusura bakmasinda okadar okuyupda oraya oturduysa bi zahmet cevap versin
Ben bilsem zaten ona gitmem oda hastane koltugunda degil evinin koltugunda olurdu :KK11:
Ne sorarsan sor bu senin hasta olarak gayette hakkin
Istersem muayene ucretini oder iceride 2+2 kac eder der cikarim Allah Allah
🤭 Biz sünnet için devlet hastanesine gittik doktorun söylediği bebekken sünneti moda yaptılar daha çabuk iyileştigi şehir efsanesi bana kalırsa 6-7 hatta 8 yaşını bekleyin dedi şaka gibi

🤭 Biz sünnet için devlet hastanesine gittik doktorun söylediği bebekken sünneti moda yaptılar daha çabuk iyileştigi şehir efsanesi bana kalırsa 6-7 hatta 8 yaşını bekleyin dedi şaka gibi
Yaslidir o kesin
Cunku bazi kesim var asla yeniliklere acik degil
Annem doktor olsaydi daha eski cagdaki yöntemlerle tedavi uygulardi😂

Ne için cnm ben doktora gitsem ne için geldniz sıkıntı ne diyecek
Develettekiler der özeldekiler demez☺️ Bende 3 ay götürmedim bir sıkıntı yok diye ama 5.ay dolunca götürücem ek gıdayla ilgili konusmam gerekenler var fikir almak istiyorum ne zaman baslamam lazım kilosuna göre söyler en azından

Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır bakamamıştım buralara merak ettim sizleri.bizde 5. Ayımıza gireceğiz bir aydır çok huysuzdu bebeğim diş çıkarıyormuş.çok zormuş diş hepinize Kolaylıklar diliyorum ❤️😊😊
E7E5CD7A-DB8A-4550-B843-7499F99DE327.jpeg

Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır bakamamıştım buralara merak ettim sizleri.bizde 5. Ayımıza gireceğiz bir aydır çok huysuzdu bebeğim diş çıkarıyormuş.çok zormuş diş hepinize Kolaylıklar diliyorum ❤️😊😊Eki Görüntüle 2728189
Yaaa maşallah bizde 5 aylık olucaz benimkide çok salyalandı eli ağzında sürekli belirtileriniz neydi diş öncesi🤗

Yaslidir o kesin
Cunku bazi kesim var asla yeniliklere acik degil
Annem doktor olsaydi daha eski cagdaki yöntemlerle tedavi uygulardi😂
Aynen çok genç değildi canım
Develettekiler der özeldekiler demez☺️ Bende 3 ay götürmedim bir sıkıntı yok diye ama 5.ay dolunca götürücem ek gıdayla ilgili konusmam gerekenler var fikir almak istiyorum ne zaman baslamam lazım kilosuna göre söyler en azından
Özele götürmedim haklısın canım
Yok artık uğrasmak istemiyorum demiyorda
Kesinlikle
Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır bakamamıştım buralara merak ettim sizleri.bizde 5. Ayımıza gireceğiz bir aydır çok huysuzdu bebeğim diş çıkarıyormuş.çok zormuş diş hepinize Kolaylıklar diliyorum ❤️😊😊Eki Görüntüle 2728189
Yaaa MaşAllah 🤩 bizim de eli hep ağzında salyası akıyor bklm bizim ne zmn patlayacak

Maşallah çıkmamış hali bile sevimli duruyor😁
Bu hali ele geliyodur değil mi?
Benim bebeğimde alt dişlerde çok az çizgi gibi beyazlık var. Ele bişey gelmiyor. Acaba dişlerin çıkmasına daha çook var mı demektir bu? :)

Kızlar oğlum sünnet oldu sabah çok şükür kazasız belasız oldu şimdi biraz daha rahatladi gündüz baya zorlamıştı zor durdurdum sürekli dönmek istedi falan şimdi daha sakin geceyi de atlatrsak yarına daha rahatlar insAllah
HAyırlı olsun canım bugunu atlatırsanız gerisi kolay aradan çıktı işte ne güzel ilerde daha zor olurdu☺️

X