2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya hamileyken bende de çatlak yok sanıyordum bir doğurdum baktım karnım hep çatlamış valla ben de çok taktım bu çatlaklara baya fena görünüyor. Hamilelik çizgisi de geçmedi göbek deliğim de küçülmedi ben bile kendime bakmak istemiyorum

Evet ya napıcaz böyle
Zamanla açılıyodur değil mi rengi? Yoksa alacakaranlıkların insanı olcam

papatya_2014

Anne sütü alan bebeklerin kakalarini yapmalari bir kaç günde biri bulabiliyormus Belli zaman sonra Anne sütü tümünü yaradigi durumlarda
Doktora gitti mi papatya acaba
Evet benimkide dün yapmadı ama bugün yapti. Bir kez daha böyle olmustu birgun yapmamisti. Ama papatyaninki iki günü gecmisti sanirim

Kizlar geceleri bebeklerinizin altlarini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?

ben her uyandığında memeden önce değiştiriyordum ama uykusu bölünüyor uyumuyor bu sefer de geceleri biraz ertelesemmi diye düşündüm

Ben tamamen uyanmadigi sürece değiştirmiyorum artik. Yoksa uykusu bölünüyor ve uyumuyor bi daha. Emmek istediğinde emiyo ve uyuyosa hic rahatini bozmuyorum canim. Zaten sabah 4 bucuk gibi uyaniyo o zaman degistiriyorum

Ben tamamen uyanmadigi sürece değiştirmiyorum artik. Yoksa uykusu bölünüyor ve uyumuyor bi daha. Emmek istediğinde emiyo ve uyuyosa hic rahatini bozmuyorum canim. Zaten sabah 4 bucuk gibi uyaniyo o zaman degistiriyorum
Çok doldurmamışsa değiştirmiyorum
Ben her uyandığında değiştirıyordum bu sefer uykusu bölünüyordu . Düşünemedim bunu bende sizin gibi yapayım zaten doğru düzgün uyumuyor birde uykusunu kaçırıyordum

Bizim degerimiz 15 oldugunda dr fototerapiye aldi 2 gun kaldik tatlim.benim ve bwbwgim icin yorucu idi.bol bol beslersen ancak sarilik degerleri duser

Kızlar gaz damlası kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız hangi damla?
Ben yurt disindayim sab simplex diye bi damla var onu kullaniyorum. Ama ben yediklerime cok dikkat ediyorum nerdeyse çoğu seyi yemiyorum. Bide her bezini degistirdigimde karnina masaj yapip bacaklariyla hareket ettiriyorum. Gaz sancisida 18-20 saati arasi olduğundan o saatlerde uyutmaya bakiyorum, karnina sicak kirazcekirdegi torbasi koyup.

Ben de nurse harveys kullanmaya başladım da merak ediyorm uyku yapıyor sanki üç gündür. Kiraz çekirdeği torbasnı bende koyuyorum bi nebze rahatlatıyor. Acaba yediklerimiz ne kadar sürede süte karışıp bebeğe etki ediyodue ballı rezene de tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…