2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

sen şanslıymışsın canım Maşşallah.benım şuan görümcem yanımda ama ao olmasa 2 çocuk olmasına ragmen eşim iş faln yapmaz herşeye ben yetmek zorundayım yani.
Evet esim allah var o konuda en basindan beri yapar. Ama ben en başından hep dedim bende calisiyorum evin isinin yarisi sana ait diye tabiki ben yaptim cogu seyi ama ufak tefekde olsa onuda katiyordum hep.

Kizlar ya benim oglum hep sag tarafina yatiyo kafasi düz olmaya başladı ben diger yöne yatirincada basiyo yaygarayi. Doktora götürdüm boynunda biseymi var diye yok dedi yüz üstü yatir gündüzleri yanindayken dedi, onu yapinca daha cok agliyo. Kafasi düzelir demi zamanla diger tarafa alıştırsam. Ne inatci ya emzirirken diger yöne yatiriyorum inadindan emmiyo. Ne yapacam ben

Aptamil conformil 1 kullanan anneler yada tecrube edenler basladık biz bugün cok gaz sancımız var inş fayda görürüz ama kokusu falan cok degişik normal aptamil anne sütü gibi degil acımsı

Ben hemen hemen 1 aydır kullanıyorum. Kabızlık ve gaz sorunu için bu mamayı tercih ettik. Tadı ve kokusu gerçekten kötü hatta kakası da epey kokulu oluyor bize çok iyi gelmişti ama son bir kaç gündür kabızlık tekrar başladı, oğlum sürekli ıkınma halinde

kızlar merhaba, yenidoğan sarılığı konusunda sıkıntılarım var. tecrübelerinize ihtiyacım var :) bebegin bugün doğumunun 7. günü.

4. günde, 5. günde ve 7. günde sarılık degerine bakıldı, ve deger hep 13ler seviyesinde. doktorun söylediği deger 16-17den yüksek olmadıkça küveze almaya gerek yok. kilosu ise hep aynı degerlerde, yani düşmüyorda artmıyorda. ilk dogdugundan biraz düşük degerde, ama aşagı yukarı aynı kiloda sabitlendi gibi.

doktor küveze almaya gerek yok, ama yakından takip edecegiz dedi, bu sarılık degerinin düşmesi ve kilo alması gerekiyor dedi.

sizin sarılık degerleriniz nasıldı ve nasıl hareket ettiniz ? doktorun yorumuna ne diyorsunuz ?

Karnım çatlamadi sanıyordum görmemişim herhalde doğumdan sonra karnımın çatladiğini gördüm ara ara çatlak yaği sürüyorum hamileliktede sürdüm ama Kilodan mi cilt yapisindan mi çatlamiş.Göbek bi yandan göbek deliğimin değişen şekli bi yandan çatlaklar ayrı sezaryan dikiş izim ayri baktikça deliriyorum hiç göresim eşime gösteresim yok o kisimlari.Bari kilo versem de kendimi iyi hissetsem.Benim lohusaliğim şimdi başladi zaar.2 ay bebişime bakmakla beslemekle kilosuyla vs kafayı yemiştim şimdi kendime firsat buldukça ne hale geldim diyorum

Biz yeni basladık bakalm nasıl olcak ama ben günde 2 veya 3 kere veriyorm mamayo sadece ama kötü kokuyor baya

Bizimde oldu sarılık sınırdaydı 6. Güne kadar hep emzirdim karnı hep toktu hızla normale indik emzir yada mama alıyorsa mama ver sık hep tok olsn sarılıgın en büyük tedavisi tokluk

Canim benim bebegimdede vardi 7 diydi degeri. Benim doktorum durmadan emzir dedi ve ardından mama ver dedi. Ne kadar cok icerse o kadar çabuk atlatir dedi. Öylede oldu canim. Bol bol emzirmeye bak ve ardindan mama ver icerse icer icmezsede sağlık olsun.

Birini tanıyorum doğumdan sonra çatladı diyen. Onu ye süt yapar bundan ye sütün olsun diye diye kilo aldırtmışlar öyle çatlamış ama.
Benim de karnımdaki hamilelik çizgisi geçmedi ya. Bi de karnımın rengi koyu baya çatlaklarla beraber. Geçer mi ki

Bizimkinin değeri 12ydi. Hep emzirdim aç tok farketmez yani uyandırıp zorla da olsa emzirdim 1. ayının sonunda 8e ancak düştü doktor normal artık bir daha bakmaya gerek yok dedi.başka bir şey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…