2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar hamileyken kullandığınız multivitaminleri emzirirken de kullanıyor musunuz? ben ocean mummy kullanıyordum ancak doğumdan sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, sizler ne yapıyorsunuz?

kızlar hamileyken kullandığınız multivitaminleri emzirirken de kullanıyor musunuz? ben ocean mummy kullanıyordum ancak doğumdan sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, sizler ne yapıyorsunuz?
Bence kullanılmalı çünkü vücudumzdan vitaminler eksiliyor hem yoruluyoruz hem vücut süt üretiyor. Saçların dökülmesi de cabası... ben spirulina d vit bazen de aklma gelince b12 kullanıyorum hala

Valla bilmiyorum ama herhalde sürüyordur sonuçta bagirsakdan dagiliyor vucuda yediğimiz seylerin vitaminleri. Balli rezene cayimi canim? Yoksa rezenenin kendisimi?

Valla bilmiyorum ama herhalde sürüyordur sonuçta bagirsakdan dagiliyor vucuda yediğimiz seylerin vitaminleri. Balli rezene cayimi canim? Yoksa rezenenin kendisimi?
Ballı rezene çayı Biyerde okumuştum 21 gün ballı rezene çayı içmek bebeğide anneyi de rahatlatırmış. 3 gün ara verip tekeae 21 gün yapmalı

Doktor kullanmamı söylemişti doğumdan sonra bir süre daha kullanmaya devam ettim sonra bıraktım.

Ahaha bu şey değil mi ya ben piercing deliklerim pörsüdü karardı göbek deliğim hamilelikte dışarı çıkmıştı hala dışarıda ve kararmış durumda. Göbek çizgisi kapkara duruyor çatlaklar kabarık kırmızı. Sezaryen izi zaten söylemiyorum. Doğumdan önce 34 bedendim karnım dümdüzdü bir daha o halime hiç dönemicek olduğumu bilmek üzücü

Kızlar şimdi benim bebeğim 31 temmuzda doğdu .dun yanı ayın 28 ınde dorduncu haftasına girdi bir aylık mı oluyor yani? Kafam karıştı

cnm eldiven takmaya devam et istersen bı sure bende kesiyorum tırnaklarını şükür çok sıkıntı olmadı ama
düzelir cnm ama hep aynı tarafa yatırma yine de yastıkla falan destekle dönmesin bizim baya toparlandı artık
sık sık emzir cnm uyuyorsa da uyandır kızımda çok çekmiştim ama oğlumda sık sık emzirdim şükür yukselmedi ama bı ay sürdü tamamen gitmesi 4 günlükken baktrdim 10.5 çıkmıştı evde takip ettim daha fazla yukselmedi vücudunu takip et sadece kafasında boynunda gözlerin varsa sıkıntı değil ama vücudunda olursa yükselmiş demektr
Evet ya napıcaz böyle
Zamanla açılıyodur değil mi rengi? Yoksa alacakaranlıkların insanı olcam
açılıyor cnm beyazliyor benim hamilelikten ziyade bekarkende vardı çatlaklarım beyazladi hatta bı ara çok spor falan yapınca sıkılasinca gözükmüyordu
ben çok doldurmussa değiştiriyorum büyük çişini yaptığında zaten rahatsız oluyor ağlıyor sadece küçüğünü yapmışsa uyanınca değiştiriyorum

düzelir cnm ama hep aynı tarafa yatırma yine de yastıkla falan destekle dönmesin bizim baya toparlandı artık

Tamam canim yataginin yönünü degistirdim benim yanimdaydi diğer tarafa geçtim bende onun yataginida öyle yaptim benim tarafima doğru dönüp yatiyo hep bu gece şükür benden tarafa döndü yine diger tarafina yatti. Gündüzleri hala sevdiği yöne yatiyor. Gecede diger tarafa baksin artik

Kizlar benim oglan karni doyduktan sonra böyle zor nefes alıyor gibi öten bi ses cikariyo doktora söyledim normal dedi ama hic normal gelmiyo cokmu emiyo acaba?

Ya dün akşam benim ki de aynen dediğin gibi oldu Hatta burnuna serum fizyolojik damlatayim diyordum Nefes alsın diye Daha önce doktora sorduğumda hırıltı var gibi diyordum normal sesler demişti Çok sağlıklı bulmuştu

Kizlar gercekten dogru soyluyosunuz ama bi gun sabret 2 gun sabret 3.gun bana geliyorlar. Hepsinin pesinde pervane olmam lazim herkes takip istiyo mesela kardesim pencereyi acmis gece havalansin diye bi guzelde uyumus. Pencere buyuk kizima esmis. O hasta oldu sonra kendi hastalandi. İkisini iyilestireyim derken simdi ben hastayim. Bebegime gececek diye korkuyorum .Ocaga cay suyu koyuyo su bitiyo caydanlik yaniyo vs vs. Tamam yardimci oluyo ama akli bir karis havada sanki. Herkesin pesinden kosmam lazim herkesi takip etmeliyim sakin bi kafayla duramiyorum ki

Benim kizdada hirilti var
Sanki balgam varmis gibi
8inde rdvumuz var ozaman sorarim diyodum bende
Normalmiymis hiriltilar

Kızlar bu bahsettiğiniz hırıltı benimkide burnu tıkalı gibi sürekli ses çıkarıyor geniz eti varmış gibi aynı sizindr mi öyle

Kızlar bu bahsettiğiniz hırıltı benimkide burnu tıkalı gibi sürekli ses çıkarıyor geniz eti varmış gibi aynı sizindr mi öyle
Benimki daha cok böyle nefes alirken sanki zor alıyormuş gibi tiz bi ses cikariyo hep yapmiyo ama genellikle emdikten sonra yapiyo. Midesi baskimi yapiyo acaba anlamadım. Hirilti bundada vardi ben süt damlattim burnuna gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…