2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aptamil conformil 1 kullanan anneler yada tecrube edenler basladık biz bugün cok gaz sancımız var inş fayda görürüz ama kokusu falan cok degişik normal aptamil anne sütü gibi degil acımsı

Benim kızımda 10 gün küvezde kaldı. Bu verdiğin tarifi denicem çok teşekkürler

Maşallah yardımcı illaki lazım aman olmasında Sağlıkla buyusunler inşallah Aramızda 6 gün varmis
Benim de pazartesi günü asimiz var bende stresluyim ateşi çıkarsa diye çok korkuyorum demek sonra da aşılar var

Canın ağlamaktan mosmor oldu çocuk hiç böyle olmamıştı çok kortum nefesi kesildi ağlamaktan

Ya benimde basima geldi Hatta sonra meme emerken gün boyunca katila katıla ağlamaya başladı,ememedi.. bide gaz ilqcimiz var ekstra , karnı inip inip çıkıyordu.. Doktora bahsettim Gaz problemi var muhtemelen dedi .. Bı damla daha verdi.Ben ertesi gün kiraz çekirdeklerini ısıtıp karnına koydum Ayaklarına tuluma rağmen ekstra çorap giydirdim o zaman rahatladı Bugün 3 gün.. Akşamları 6 da biraz fazla ağlamaya devam ediyor iki aksamdir.Bugun geceli 3 gün ..

Siz damlayı kestiniz mi Bir daha ayni durum oldu mu?

Canım ben doğduğundan beri hiç öyle zıbınla felan tutmadım. Evde belirli zamanlarda camlar kapılar açık orda da çocuk asla yok be havalandırma için. Korkumdan iki üç kat dikkat ettim. İlk kızım çok kolikti çok çektim ondan. Burnunda gazı var ama kızımın daha fazlaydı. Damlayı kakasını düzenlesin diye verdi ama çocuk çok kötü oldu bir daha da vermedim. Şimdi yine ağlıyor ama öyle morarma olmadı. Bazı damlalar bazı bünyeye ağır geliyormuş bize ağır geldi sanırım

Bizim kıza çok iyi geldi Gaz sıkıntılarımız geçti, ilk zamanlar zibinla gezdik Geçen haftasonu da bı gün üşümüş olabilir de , mosmor olana kadar ağladı dedin ya Aynı şekildeydi Sonra ertesi gün rahatladı Şimdi damlaya devam ediyorum bı sikintj yok ama çok şükür son randegyya gidince soracağım tekrar

Ya kızlar oğlum sürekli yüzünü çiziyor bazi yerleri kanatmiş hatta oralar iyileşince sanki iz kalmiş gibi yara kabuk tutar sonra düşer ya oyle gibi delik gibi.İz kalir mi?Doktora danişsam mi?Çizik olanlar hemen geçiyor ama bu kanattıklarinda iz mi kalir?Yani kesip törpülesem de bi yerlerde bi sivrilik sertlik kaliyor

Canım ben hiç zıbınla durdurmadım. Kolik olacak şekilde gazı yoktu ama damladan sonra koliklikten beter oldu. Damlayı kestim. Popodan uyardım biraz oda yaptırmadı. Bugünde beklerim doktora gidicem

sen şanslıymışsın canım Maşşallah.benım şuan görümcem yanımda ama ao olmasa 2 çocuk olmasına ragmen eşim iş faln yapmaz herşeye ben yetmek zorundayım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…