2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hemen etki etmiyo zaten direk gaz ilaci da degil probiyotik olarak geciyo eger bebeginiz çok gazliysa benim ki gibi ek bir gaz ilacins ihtiyaciniz var doktor biogaiya ragmen gaz cok olunca bir tane de sadece gsz ilacı yazdı
Canım normalde gündüz biraz Sakin oluyordu. İlaçtan sonra kuş gibi çırpındı böyle ağladını bilmiyorum ya. Vermicem artık onu

Herşeyi denedim artmadı ... Siz hangi çayları deniyosunuz. Anason rezene isirgan çemen otu nu kaynattim alerji yaptı ayağımda küçük küçük sivilceler ici su dolu oluştu... Bende 2. Yapmayadim.
Humana, rezene+ısırgan, incir+hurma. Özellikle incir hurma çok yaradı gibi. Sabah akşam bi bardaklık yapıyorum. Dene sen de bikaç gün üstüste bakalım olur inşallah sende de.

Bende aynı şeyi düşündüm az önce okuyunca onu hesapladım ben 30-60 arası veriyorum. Hatta bazen kusuyor bence çözemedim

Humana, rezene+ısırgan, incir+hurma. Özellikle incir hurma çok yaradı gibi. Sabah akşam bi bardaklık yapıyorum. Dene sen de bikaç gün üstüste bakalım olur inşallah sende de.
Bunları kaynatıyormusun canım. Ben 4 litre su içiyorum o işe yaradı biraz. Doğumdan sonra çok zor geldi sütüm inşallah artar ya hepimizin

Herşeyi denedim artmadı ... Siz hangi çayları deniyosunuz. Anason rezene isirgan çemen otu nu kaynattim alerji yaptı ayağımda küçük küçük sivilceler ici su dolu oluştu... Bende 2. Yapmayadim.
Canım bol su iç. Ne kadar vücuda sıvı girerse o kadar süt çıkar. Bide yoğurt yiyorum ben akşam yatmadan oda gece biraz etki etti gibi

Bende aynı şeyi düşündüm az önce okuyunca onu hesapladım ben 30-60 arası veriyorum. Hatta bazen kusuyor bence çözemedim
Bebekler doyduklarını bilmezlermiş ilk zamanlar. Acaba ne zamana kadar bilmezler:))
Benim de ilk ay kusuyodu ama az almış kilo. Bazen reflüden falan kusuyo heralde. Karışık işler.

Kızlar instagramda emzirenanne diye bir sayfa var. Kadın emzirme danışmanlığı yapıyor dünden beri onun paylaştığı şeyleri okuyorum yanlış bildiğim bir çok şey varmış mesela ön süt son süt yoktur diyor süt azalmaz bebeği doyuracak süt memede her zaman vardır diyor. Emzirirken saat tutmayın bebek ne zaman isterse emsin, göğsüm dolmadı aç kalacak diye düşünmeyin diyor. Süt artışını sağlayan tek şey sadece emzirmekmiş. Yemek yemek veya bol su içmek değilmiş. Ben 2 gündür çok endişe ettim akşamları memem boş gibi geliyor bebeğim akşam olunca çok ağlıyor uykuya zor dalıyor sütüm azaldı sandım ama paylaşımlarını okuyunca rahatladım biraz. Süt memeden değil, beyinden gelir yazmıştı çok hoşuma gitti. Sizler de endişeliyseniz bir bakın, okuyun.

Bunları kaynatıyormusun canım. Ben 4 litre su içiyorum o işe yaradı biraz. Doğumdan sonra çok zor geldi sütüm inşallah artar ya hepimizin
Ben de 3 içmeye çalışıyorum. Benim sütüm vardı başta ama emme problemleri oldu. Düzenli 2şer saat arayla emziremedim. Sonra başka sebepten sütüm gitti bu sefer de.
Kaynatıyorum. 1 büyük hurma 2 kuru incir küçük küçük keserek çekirdeğiyle beraber kaynar suyun içine atıyorum. 10 dk demleniyo. Süzüp ılıkken içiyorum sonra

Kızlar sütyen ne kullanıyorsunuz ? Ben süt gider diye sporcu atleti giyeyim diyorum ama çok sert oluyor göğüslerim ve acıyor . Serbest kalıncada çok ağırlar nasıl giyineceğimi bilemedim

çok mantıklı vala bende dk tutmuyorum emzirirken kaç saatte emiyor bilmiorum göğsüm yumuşakken bile çok şükür doyuyor kesinlikle doğru bencede bende bakayım bı sayfasına
Kızlar sütyen ne kullanıyorsunuz ? Ben süt gider diye sporcu atleti giyeyim diyorum ama çok sert oluyor göğüslerim ve acıyor . Serbest kalıncada çok ağırlar nasıl giyineceğimi bilemedim
Vala ben evde giymiyorum dışarda da penye toparlayıcı sütyen takıyorum göğüs uclarim belli olmasın akinca gözükmesin diye göğüs pedi kullanıyorum

çok mantıklı vala bende dk tutmuyorum emzirirken kaç saatte emiyor bilmiorum göğsüm yumuşakken bile çok şükür doyuyor kesinlikle doğru bencede bende bakayım bı sayfasına
Bak canım baya okudum içim rahat etti. Doyup doymadığını sadece bezlerinden anlayabilirsiniz yeterli çiş ve kakayı yapıyorsa korkmaya gerek yok, sürekli ağlaması veya sürekli emmek istemesi sadece aç olduğu anlamına gelmez emmek bebeği rahatlatır o yüzden ister diyor. Stres yaptığım her şeyin cevabını aldım yani :) Bol sütlü günlerimiz olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…