Ya annemgildeydi pazar gunu geldi o gundur kasiniyorum ama aklila bit gelmiyoduYaaa tüh cnm kızına nerden gelmiş ayy benimde en korktuğum şey ya çok uzun mu saçlarınız
Canım emzirme sonrası mı 100 cc veriyorsun. Ben 30-60 arası veriyorum az mı acabaHer 3 saatte bir emzirme de veriyorum. 100 CC kadar. Bazen hepsini iciyo. Bazen de 20 CC 30 CC birakiyor.
Normal aldık eğer devam ederse onuda deneyim canım teşekkürlerAptamilin normali epey gaz yapıyor bilginiz olsun. Aptamil comformil gazlı olan bebekler için. Biz ona geçince biraz daha rahatladık
Yok kız eli yağlı olduğundan sanmam başkasında kaptı o da muhakkak tüh bit ilacı al hemen sirke mi var bit mi tek tek ayıklamak lazım bı ara bende çok kafayı takmıştım eve gelen bı misafir çocuğundan kızım bitlenmisti kızımın odasında oynadılar yatağına yatmış herhlde o gündür gelen giden oldu mu korkarımYa annemgildeydi pazar gunu geldi o gundur kasiniyorum ama aklila bit gelmiyodu
Sanirim Eli yagliyken falan kafasina surdu cunku annemide bitlemis
Kiziminki kisa ama benimki cok uzun
Hamilelikte kestiremedim lohusalik bitsin boyayip kestiririm diyodum
Nasil kurtulcam yaaaa cok kotuyum
Kullanmadim cnm ne için kullanılan ne damlasıBioga kullanan var mı? 5 damla verdim saat 2 den beri çatlıcak gibi ağlıyor yaaa
Ben kullanıyorum ağlamıyor öyle aksine rahatlatıyor günde 5 damla veriyorum istersen bi sor doktoruna normal değil ağlaması probiyotik çünkü o damlaBioga kullanan var mı? 5 damla verdim saat 2 den beri çatlıcak gibi ağlıyor yaaa
Ben de 30-60 arası veriyorum doymuyor mu acaba ya zaten ilk ay çok az aldı kiloCanım emzirme sonrası mı 100 cc veriyorsun. Ben 30-60 arası veriyorum az mı acaba
Ya kimden bulastiki bilmiyorumYok kız eli yağlı olduğundan sanmam başkasında kaptı o da muhakkak tüh bit ilacı al hemen sirke mi var bit mi tek tek ayıklamak lazım bı ara bende çok kafayı takmıştım eve gelen bı misafir çocuğundan kızım bitlenmisti kızımın odasında oynadılar yatağına yatmış herhlde o gündür gelen giden oldu mu korkarım
Bir ilacı evde bulunduruyorum artık arada yıkıyorum
Kaka yapamıyor diy verdi dr canımKullanmadim cnm ne için kullanılan ne damlası
Bize kaka yapamıyor diye verdi kaka yapamadığı gibi çatlıvak gibi ağlıyor yaBen kullanıyorum ağlamıyor öyle aksine rahatlatıyor günde 5 damla veriyorum istersen bi sor doktoruna normal değil ağlaması probiyotik çünkü o damla
Canım ben fazlasını demedim bazen içmedi basen içti ama hemen kustu. Ben ne zaman aransa meme veriyorum az az alıyordur inşallahBen de 30-60 arası veriyorum doymuyor mu acaba ya zaten ilk ay çok az aldı kilo
Aldm yatırıyorum reflü yatagında günlük kg alıs limiti cokmusBenim bebeğimde aynı doğdu 1 aylıkken 4200 çıktı normal dedi doktor size neden fazla almış dedi ki. Kusma için Reflü yatagi tavsiye ederim çok işe yarıyor... Bir de emzirdikten hemen sonra kaldirmayin. Bı 10 dk yatsın sonra gazını cikarticaksaniz kaldırın.
Allah kolaylık versin zor işler hergun yastık kılıfı çarşafları değişir canım bitleri belki öldürür şampuan ama sirkeleri tek tek ayıklaman gerekiyor sanırımYa kimden bulastiki bilmiyorum
Eczaneden bit ve sirke sampuani aldim yaptim
Bisuru bit ve sirke var
Limon kolonyasi lavanta kolonyasi dokup duruyoz
Evi iyice temizledim
Butun carsaf falan yikadim
Kıyamam kaç gün oldu kiKaka yapamıyor diy verdi dr canım
Siz benden önce doğum yapmıştınız galiba, bebeğiniz ne kadarlık ve kaç cc veriyorsunuz. Mama + meme olunca az mı versim çok verdim kafa kalmıyorBen varım süt ssgiyorum hep emmedi hic ama mama daha cok veriyorum sagarak sütüm azaliyo git gide
Ben varım, 5 damla kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir durum yaşamadım. Rahatlattı mı deseniz farkı çok anlamıyorum hala sık sık ıkınma halindeyizBioga kullanan var mı? 5 damla verdim saat 2 den beri çatlıcak gibi ağlıyor yaaa
2 gün oldu ama daha öncede oldu mama aldığı için çok sert çıktı ve ğopoyu biraz yardı bide onun için ağladı kuzumAllah kolaylık versin zor işler hergun yastık kılıfı çarşafları değişir canım bitleri belki öldürür şampuan ama sirkeleri tek tek ayıklaman gerekiyor sanırım
Kıyamam kaç gün oldu ki
Bize ters tepti demek ki bindaha vermem zaten ysSiz benden önce doğum yapmıştınız galiba, bebeğiniz ne kadarlık ve kaç cc veriyorsunuz. Mama + meme olunca az mı versim çok verdim kafa kalmıyorBenim zaten az olan sütüm zamanla ve sağdıkça azalırsa hiç kalmayacak
Ben varım, 5 damla kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir durum yaşamadım. Rahatlattı mı deseniz farkı çok anlamıyorum hala sık sık ıkınma halindeyiz
Nerden kapmış ki canım inşallah geçmez bilemedim kiiiKizlar cok kotu bise oldu
Buyuk kizim bitlenmis
Ve banada bulasmis
Sabahdan beri onla ugrasiyorum
Bebege gecer mi ya cok endiseliyim
Evet fazla bi gaz sıkıntısı olmuyor yaHoşgeldin ❣ 40 çıkardık gazı cikaramadikbaşıma bela 2 ay bitmek üzere Sizin geçmiştir Minnaklarimm iki bebeyle ne yapıyor acaba
Memenin ucuna bı damla pekmez sürerek emzirmeyi denediniz mi? Bı de öyle deneyin isterseniz.pekmez verince Ama mutlaka su verinMemeden almiyo hic hatta bı ara gorunce bile agliyodunasil zoruma gidiyodu anlatamam bu ara yine deniyom ama bildigin ısırıyor sinirinden