2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım emzirme sonrası mı 100 cc veriyorsun. Ben 30-60 arası veriyorum az mı acaba
Evet emzirme sonrasi...bazen süt hemen gelmeyince kavga ediyo memeyle emmek istemiyor... seni emerken yutkunuyor mu onu takip et. Geceleri süt birikince sadece emziriyodum ama bu, ara azaldı.gece de mama vermeye başladım...kilo alımı iyiyse yetiyor dur verdiğin.

Her 3 saatte bir emzirme de veriyorum. 100 CC kadar. Bazen hepsini iciyo. Bazen de 20 CC 30 CC birakiyor.
Bebeğin kaç günlük? Sütünü az gördüğün için mi 100 cc veriyosun sonrasında?
Ben bu ara güç bela tekrar memeye döndürdüm. Sen meme+100cc deyince gözlerim açıldı. Bu kadar çıkıyo mudur benden acaba ya😬 İnşallah yetiyodur.

Bebeğin kaç günlük? Sütünü az gördüğün için mi 100 cc veriyosun sonrasında?
Ben bu ara güç bela tekrar memeye döndürdüm. Sen meme+100cc deyince gözlerim açıldı. Bu kadar çıkıyo mudur benden acaba ya😬 İnşallah yetiyodur.
2 ay 7 günlük. Bazen emmek istemiyor. Bazen de sütüm olmuyor yutkunmuyor...Ya da mamadan 1 saat sonrasında tekrar emmek istiyor. O zaman memeyi çekmeye başlıyor...benim süt çok olduğu zaman güçsüz du emmek istemiyor du. Biberon verdim baştan o da rahata alıştı hemen. Kademeli olarak arttirdim.

Bioga kullanan var mı? 5 damla verdim saat 2 den beri çatlıcak gibi ağlıyor yaaa
Hemen etki etmiyo zaten direk gaz ilaci da degil probiyotik olarak geciyo eger bebeginiz çok gazliysa benim ki gibi ek bir gaz ilacins ihtiyaciniz var doktor biogaiya ragmen gaz cok olunca bir tane de sadece gsz ilacı yazdı

Kizlar ben cok gerginim ya herseye canim sıkılıyo bagirmak istiyorum. Bunaliyorum. En ufak daginiklik bile beni germeye yetiyo. En ufak aksaklikta patliyorum. Neden boyle oldum ki anlamadim 😢😔 aslinda biliyorum esim artik cok yogun ve iki kizimda benim yanimda buyuk olanda ilgi bekliyor birine yetsem oteki ihmal oluyo. Oyun oynamak istiyo benim vaktim yok uykusuz oluyorum yemegi zor yapiyorum esim eve 12de geliyo. Her gece yatirmak icin buyuk mucadele basliyor aglama krizleri vs. 1 bucukta yatiyor anca kucuk bebegimde 3e dogru uyuyor benim pertim cikiyo yinede evi toparlayip yatayim diyorum ses oluyo diye esimle ters dusuyoz. Cunku erken kalkmasi gerekiyor. Gunduz tekrar ayni maraton basliyor. Kiz kardesim yanimda ama oda talimatla is yapiyor. Bastan savma yapiyor soyleyip uyarinca bilmiyordum abla diyo ama sonra yine ayni seyi yapiyor. Oda beni ayri yipratiyo.. cok bunaldim yaa ben herseye yetebilirim diyorum o gun herseyi hallediyorum cok rahatliyorum ama ertesi gun hastalaniyorum yerimden kalkamiyorum hersey ihmal oluyo deliriyorum😒 nereye kadar dayanacagim bilmiyorum. 😢😢
aynı ben benımde grmce var o sdece yemegi yapıo bide genel tmzlık yaparsk yadm edıo.ama nedense tek olsam daha iyi olurdu die dsnuorm hep.benım büyük kızda hiç söz dinlmeıor şımarıklaştı ilgi beklıo sürekli peşimde oyun oynayalım die.ben bebek uydgnda evı tpluorm diğer uyudgndada uyumak istyrum ama kızm hiç frsat vermıyor.bu zamanlarda mükemmeliyetçi olmamak lazım yapacak bişey yok bırakacagız ev dagılacak bizim yıpranmamızdan önemli degıl ya.dün eşime dedm kanser olacam artık ben dışarı çıkıp hava almak iatıoem dedm.kahvaltıya gdecegz birazdan evden hazrladım parka gıdecz sakın bi yer.biraz olsun iyi gelr İnşallah.tek bebek olsa okadar ıyı bakarm ki bebegn bana bi yüklüğü yok ama işte büyk kzm çok ypratıo söz dinlemio zıddıma konuşuo bilmiş bilmiş oy oy

Siz benden önce doğum yapmıştınız galiba, bebeğiniz ne kadarlık ve kaç cc veriyorsunuz. Mama + meme olunca az mı versim çok verdim kafa kalmıyor 🤦‍♀️ Benim zaten az olan sütüm zamanla ve sağdıkça azalırsa hiç kalmayacak :KK43:
Benim bebisin bir ani bir anını tutmuyo ortalama 100 cc iciyo 3 saat olarak dusununce

2 ay 7 günlük. Bazen emmek istemiyor. Bazen de sütüm olmuyor yutkunmuyor...Ya da mamadan 1 saat sonrasında tekrar emmek istiyor. O zaman memeyi çekmeye başlıyor...benim süt çok olduğu zaman güçsüz du emmek istemiyor du. Biberon verdim baştan o da rahata alıştı hemen. Kademeli olarak arttirdim.
Benim de dr un iğnesiyle nerdeyse komple gitmişti süt. Belki de psikolojikti. Mama verdik mecbur. Sonra 1 kaşık çıkan memeye zorlaya zorlaya, bi de değişik çaylar buldum yapacak, onların da faydası oldu gibi.
3-4 gün mamayla geçmişti. Aynen hemen alışıyolar biberona ya.

Benim de dr un iğnesiyle nerdeyse komple gitmişti süt. Belki de psikolojikti. Mama verdik mecbur. Sonra 1 kaşık çıkan memeye zorlaya zorlaya, bi de değişik çaylar buldum yapacak, onların da faydası oldu gibi.
3-4 gün mamayla geçmişti. Aynen hemen alışıyolar biberona ya.
Herşeyi denedim artmadı ... Siz hangi çayları deniyosunuz. Anason rezene isirgan çemen otu nu kaynattim alerji yaptı ayağımda küçük küçük sivilceler ici su dolu oluştu... Bende 2. Yapmayadim.

Sanıyorum alıştı :KK43: sağacak kadar sütüm ancak 3-4 saatte doluyor. Dolması derken en fazla 70 cc iki göğüsten. Onuda mutlaka veriyorum oldukça şifa niyetine. Lıkır lıkır emziren annelere çok özeniyorum vallahi, maşaallah diyeyimde 🙈
Sen her saat sag göğüslerini, o zaman sütün artar. Ne kadar uzun süreli göğüslerin bosalmazsa o kadar az Süt üretir. Birsey gelmesede sag sen. Beyine bebege Süt yetmiyor diye sinyal gider ve vücut Süt üretmeye baslar.

Sen her saat sag göğüslerini, o zaman sütün artar. Ne kadar uzun süreli göğüslerin bosalmazsa o kadar az Süt üretir. Birsey gelmesede sag sen. Beyine bebege Süt yetmiyor diye sinyal gider ve vücut Süt üretmeye baslar.
Artık dolmasını beklemeyeceğim, bir de böyle deneyeyim belki artar dediğiniz gibi 🤲

Hoşgeldin ❣️ 40 çıkardık gazı cikaramadik 🤗 başıma bela 2 ay bitmek üzere Sizin geçmiştir Minnaklarimm Minnaklarimm iki bebeyle ne yapıyor acaba 😀
Yuvarlanıp gidiyoruz canım 😂😂😂cuma günü aşı var onun stresi ile gidiyor birkaç gündür 😂 çok şükür canım uykusuzluk dışında bir problemim yok bebeklerden yana. Kayınvalidemlerdeyim bebelerle uyuyup uyanamıyorum onun için uykusuz kalıyorum. Haftaya ailemin yanına gideceğim inşallah orda bebelerle uyuyup uyanırım kendime gelirim. 64 günlük olduk 💞

Kizlar ben cok gerginim ya herseye canim sıkılıyo bagirmak istiyorum. Bunaliyorum. En ufak daginiklik bile beni germeye yetiyo. En ufak aksaklikta patliyorum. Neden boyle oldum ki anlamadim 😢😔 aslinda biliyorum esim artik cok yogun ve iki kizimda benim yanimda buyuk olanda ilgi bekliyor birine yetsem oteki ihmal oluyo. Oyun oynamak istiyo benim vaktim yok uykusuz oluyorum yemegi zor yapiyorum esim eve 12de geliyo. Her gece yatirmak icin buyuk mucadele basliyor aglama krizleri vs. 1 bucukta yatiyor anca kucuk bebegimde 3e dogru uyuyor benim pertim cikiyo yinede evi toparlayip yatayim diyorum ses oluyo diye esimle ters dusuyoz. Cunku erken kalkmasi gerekiyor. Gunduz tekrar ayni maraton basliyor. Kiz kardesim yanimda ama oda talimatla is yapiyor. Bastan savma yapiyor soyleyip uyarinca bilmiyordum abla diyo ama sonra yine ayni seyi yapiyor. Oda beni ayri yipratiyo.. cok bunaldim yaa ben herseye yetebilirim diyorum o gun herseyi hallediyorum cok rahatliyorum ama ertesi gun hastalaniyorum yerimden kalkamiyorum hersey ihmal oluyo deliriyorum😒 nereye kadar dayanacagim bilmiyorum. 😢😢
Biz ikiz annesiyiz yükümüz ağır yolumuz uzun ama iki minik birden aradan çıkarmış olduk canım öyle düşün ben böyle düşünüyorum 😂 😂 biz 64 günlüğüz tek kalkmadım senin kadar yorulmadım 7 aylık olunca evimize gideceğiz inşallah. İki bebek ile hiç akraba aile ferdi olmayan bir şehirde yaşıyoruz. Ev, yemek bebek bakımını birlikte götüremem diye biraz kayınvalidemlerde biraz annemlerde geçecek. Eşim öğretmen okullar açılacak pandemi üst düzey yaşadığım yerde onun böyle daha hayrımıza oldu.

X