Kızlar günaydın. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testleri yapıyorum, şimdilik herşey yolunda beklediğim gibi. Ama canımı sıkan bir konu var. Ben uzaktan çalışıyorum yurtdışı firmasında, yani evden bilgisayarımla. Bu hafta da çok yoğun geçiyor terslikten, kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum, uyku kalitem düştü, hatta bu gece hiç uyumadan çalıştım ben ya eşimle birlikteliğe ne zaman ne heves kaldı, o da ayrı bir mesele.
Şimdiii benim ayın 28-29 u tahimini yumurtlama günlerim olacak muhtemelen, testler de ona doğru gidiyor. Tabiki değerlendirmeye çalışacağım ama böyle gergin bir zamanda hamile kalmak ne kadar doğru ki... bu günden itibaren iş stresi azalıyor halbuki. Neyse dertleşmek istedim fikir almak istedim sizden de
Şimdiii benim ayın 28-29 u tahimini yumurtlama günlerim olacak muhtemelen, testler de ona doğru gidiyor. Tabiki değerlendirmeye çalışacağım ama böyle gergin bir zamanda hamile kalmak ne kadar doğru ki... bu günden itibaren iş stresi azalıyor halbuki. Neyse dertleşmek istedim fikir almak istedim sizden de