Maşallah canım erkenden duymussun darısı bana ve bekleyenlere insallah pazartesi 3. Kez gidicem bu sefer duyarim umarımKzilarr gunaydinnn. Eşim hafta sonu elaziga gidelim diye tutturdu yol 17 saat falan burdan otobüs ile doktora sorayim diye gittim sıkıntı yok gidebilirsin her gibi kendine dikkat et dedi veeeee kalp atışı var dedi cihaz eski olduğu için şuan duyamayız ama görünüyor dedi. Ultrasonu ekledim alalım cinsiyet tahminlerini
Bilemedim canım geç döllenme belki olmuştur aa kaama asla ihmal edilmemeli ilaç progestan iğne falan verebilir Dr a gittim bene tekrarArkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Benim sat 21 Mayıs, beklediğim adet günüm 2 gun geçince idrarda pozitif, kanda 302.10 çıktı. Doktor keseyi adet gecikmesinin10.gunu görebildi ve ultrasona göre 4+6 ama kendi fikrine göre 3 haftalik olduğunu söyledi. Benim dünden beri kahverengi lekelenme ve birazda hafif sancilarim var. Sizce yerlesme kanamasi mıdır yoksa doktora gideyim mi? Birde 3 haftalıksa eğer ben testleri 2. Haftada yapmış oluyorum. 2. Haftada idrarda net pozitif, kanda 302 cikarmi sizce
Sağol canım insan bu dönemde herşeyi dert ediyor kendine korkuyorilk haftalarda bu gerilikler önemli değil dedi bana doktor, benim de sat tarihimle aynı çıkmadı. düşününce ne zaman döllenme olduğunu bilemeyizki? atıyorum ilerde geriden gelme durumu olur gelişim döneminde o zaman ciddi bir durum olabilir ana daha ilk haftalarda önemli değil bunlar dert etme
Sağll canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahoyy maşaAllah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin. Bir kaç senedir bolca ikiz duyuyorum ya maşaAllah :)
nasıl yani aynı anda 6 kişi mi aldı muayene odasına? ne kadar iyi bir doktor olsa da ben bu durumdan çok rahatsız olurdum açıkçası. soracağım soruları bile soramıyorsam ne anlamı var ki iyi bir doktor olmasının? imkanın varsa eğer başka bir doktora git derim, yani ben öyle yapardım canım.Merhaba kızlar dün doktora gittim 6+4 kalp atış duyuldu tahliller istedi. Yalnız sizlere bişey soracağım ben devlet hastanesine gidiyorum gittiğim doktor alanında çok iyi önerilen bir doktor ancak başı çok kalabalık odaya 6 7 kişi aldı ilk çocuğumda özele gitmiştim alışık değilim ve dün kendimi koyun gibi hissettim soracağım soruları soramadan çıktım ki muhtemelen hep böyle olacak size sorum böyle başı kalabalık ama iyi bir doktor mu yoksa alanında normal düzeyde olan ancak odasının önünde çok kişi beklemeyen doktor mu, sanırım karışık oldu inşallah anlatabilmisimdir
Canim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Geçen haftadan enox iğne ve progestan a başlamıştık zaten. Umarım problem olmazBilemedim canım geç döllenme belki olmuştur aa kaama asla ihmal edilmemeli ilaç progestan iğne falan verebilir Dr a gittim bene tekrar
Maşallah canım erkenden duymussun darısı bana ve bekleyenlere insallah pazartesi 3. Kez gidicem bu sefer duyarim umarım
Kizlarr merhaba cok sukur ben de bugun kalp atislarini duydum minigimin. Bi dahaki geldiginde bebegin dogum tarihini tekrar hesaplayalim dedi cunku gec dollenme olmus. Cok sukur hersey yolunda bos gebelik olabilir dye cok korkmustum. 3. Bebegim ama ilkgibi beyecanliyimAllah isteyen herkese nasip etsin
Tam 7. Hafta dolduğu gün ilk defa gittim ben doktora, kalp atışını da duydukOndan önce bi ağrım olmadığı için 2 kere hcg testi hariç gitmeyip beklemiştim. çünkü beklemekten başka doktorun da yapacağı bişey yok. Hatta bu kadar sabırlı olduğum için doktorum bile teşekkür etti, direk kalp atışını duyduğumuz için O yüzden; daha çok minik olup sürekli doktora giden, kalp atışı duyamadım diye üzülen herkesin sabırlı olmasını diliyor, hepinizi öpüyorum
*Bu arada kan testlerimin hepsi aynı gün yapıldı, bi sonraki randevu bir ay sonra o zaman da ikili tarama yapılacak.
gerçekten sabrına hayran kaldım :) gözün aydın
Merhaba kızlar dün doktora gittim 6+4 kalp atış duyuldu tahliller istedi. Yalnız sizlere bişey soracağım ben devlet hastanesine gidiyorum gittiğim doktor alanında çok iyi önerilen bir doktor ancak başı çok kalabalık odaya 6 7 kişi aldı ilk çocuğumda özele gitmiştim alışık değilim ve dün kendimi koyun gibi hissettim soracağım soruları soramadan çıktım ki muhtemelen hep böyle olacak size sorum böyle başı kalabalık ama iyi bir doktor mu yoksa alanında normal düzeyde olan ancak odasının önünde çok kişi beklemeyen doktor mu, sanırım karışık oldu inşallah anlatabilmisimdir
teşekkür ederimmmama ağrı ve yoğun bi kanama olmadığı sürece nasıl olsa sorun yok
Ben de tebrik ederim maşallah çok iyi beklemişsinTam 7. Hafta dolduğu gün ilk defa gittim ben doktora, kalp atışını da duydukOndan önce bi ağrım olmadığı için 2 kere hcg testi hariç gitmeyip beklemiştim. çünkü beklemekten başka doktorun da yapacağı bişey yok. Hatta bu kadar sabırlı olduğum için doktorum bile teşekkür etti, direk kalp atışını duyduğumuz için O yüzden; daha çok minik olup sürekli doktora giden, kalp atışı duyamadım diye üzülen herkesin sabırlı olmasını diliyor, hepinizi öpüyorum
*Bu arada kan testlerimin hepsi aynı gün yapıldı, bi sonraki randevu bir ay sonra o zaman da ikili tarama yapılacak.
Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Benim sat 21 Mayıs, beklediğim adet günüm 2 gun geçince idrarda pozitif, kanda 302.10 çıktı. Doktor keseyi adet gecikmesinin10.gunu görebildi ve ultrasona göre 4+6 ama kendi fikrine göre 3 haftalik olduğunu söyledi. Benim dünden beri kahverengi lekelenme ve birazda hafif sancilarim var. Sizce yerlesme kanamasi mıdır yoksa doktora gideyim mi? Birde 3 haftalıksa eğer ben testleri 2. Haftada yapmış oluyorum. 2. Haftada idrarda net pozitif, kanda 302 cikarmi sizce