2020 Şubat Anneleri

Maşallah canım erkenden duymussun darısı bana ve bekleyenlere insallah pazartesi 3. Kez gidicem bu sefer duyarim umarım

Bilemedim canım geç döllenme belki olmuştur aa kaama asla ihmal edilmemeli ilaç progestan iğne falan verebilir Dr a gittim bene tekrar

Merhaba kızlar dün doktora gittim 6+4 kalp atış duyuldu tahliller istedi. Yalnız sizlere bişey soracağım ben devlet hastanesine gidiyorum gittiğim doktor alanında çok iyi önerilen bir doktor ancak başı çok kalabalık odaya 6 7 kişi aldı ilk çocuğumda özele gitmiştim alışık değilim ve dün kendimi koyun gibi hissettim soracağım soruları soramadan çıktım ki muhtemelen hep böyle olacak size sorum böyle başı kalabalık ama iyi bir doktor mu yoksa alanında normal düzeyde olan ancak odasının önünde çok kişi beklemeyen doktor mu, sanırım karışık oldu inşallah anlatabilmisimdir

Sağol canım insan bu dönemde herşeyi dert ediyor kendine korkuyor

Bilemedim canım geç döllenme belki olmuştur aa kaama asla ihmal edilmemeli ilaç progestan iğne falan verebilir Dr a gittim bene tekrar

Canim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Geçen haftadan enox iğne ve progestan a başlamıştık zaten. Umarım problem olmaz

nasıl yani aynı anda 6 kişi mi aldı muayene odasına? ne kadar iyi bir doktor olsa da ben bu durumdan çok rahatsız olurdum açıkçası. soracağım soruları bile soramıyorsam ne anlamı var ki iyi bir doktor olmasının? imkanın varsa eğer başka bir doktora git derim, yani ben öyle yapardım canım.

Canim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Geçen haftadan enox iğne ve progestan a başlamıştık zaten. Umarım problem olmaz

Tam 7. Hafta dolduğu gün ilk defa gittim ben doktora, kalp atışını da duyduk Ondan önce bi ağrım olmadığı için 2 kere hcg testi hariç gitmeyip beklemiştim. çünkü beklemekten başka doktorun da yapacağı bişey yok. Hatta bu kadar sabırlı olduğum için doktorum bile teşekkür etti, direk kalp atışını duyduğumuz için O yüzden; daha çok minik olup sürekli doktora giden, kalp atışı duyamadım diye üzülen herkesin sabırlı olmasını diliyor, hepinizi öpüyorum

*Bu arada kan testlerimin hepsi aynı gün yapıldı, bi sonraki randevu bir ay sonra o zaman da ikili tarama yapılacak.

Eklentiler

• IMG_20190628_123916.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Kizlarr merhaba cok sukur ben de bugun kalp atislarini duydum minigimin. Bi dahaki geldiginde bebegin dogum tarihini tekrar hesaplayalim dedi cunku gec dollenme olmus. Cok sukur hersey yolunda bos gebelik olabilir dye cok korkmustum. 3. Bebegim ama ilkgibi beyecanliyimAllah isteyen herkese nasip etsin

amın hepimiz sağlıcakla kucaklayalım inşallah. bende boş gebelilkte cok korkmustum

gerçekten sabrına hayran kaldım :) gözün aydın

herkesin düşüncesi farklıdır bence ama bana kalırsa normal bi doktor olsun benımle ılgılensın sorularımı cevaplasın o bana bilgi ilgi versin istersin. bende ilkinde bir kaç defa devlete gittim kı vajınal değil karından bakacaktı eşimi odaya almadı bile hemen baktı receteyi yazdı yorum bile yapmadı gönderdi. sonra hep özele gittim. tabı en buyuk avantajım özel hastanede çalışmak çünkü özel hastanelerde pahalı. ama şmyle yapabilirsin devlete tahlıllerını yaptır ama arada özele git için rahat olsun :)

teşekkür ederimmm ama ağrı ve yoğun bi kanama olmadığı sürece nasıl olsa sorun yok

aslında çoook haklısın ama bazı pimpirikliler (mesela ben ) ikinci olmasına ragmen tabı arada kımyasalda var hala elımden gelse hergun gidecem doktora. adete 3 gun kala idrar testi yapmaya başladım ben

Ben de tebrik ederim maşallah çok iyi beklemişsin
Güzün aydın aybı zamanda
Karında mı baktı

canım benımde sat 20 mayıs 5+4 bugun. bazen geç döllenme olabiliyor sonradan gelişebiliyor sağlıcakla kavus ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…