- 7 Temmuz 2008
- 4.826
- 11.552
Canim gec dollenmenin ne demek oldugunu ben de tam olarak bilmiyorum ama takvime gore yumurtlama haftasında son iliski 15 mayis. Yani bu durumda gec dollenme olmasi imkansiz diye dusunuyorum.canın çok sevindim güzel habere ❤
çok bilgili değilim bu konularda ama mantıken acaba geç döllenme olmuş olabilir mi?
benim de kızımda 6 haftalıkken kalp atışı dinledim vajinal ultrasonda. bunda da vajinal ultrason oldu ama 5+4 olmasına rağmen kese göründü bebek görünmedi. ama normaldi herşey. yani gebelikler arasında fark olabiliyor bence. ne zaman döllenme olduğunu bilemeyizki. doğum tarihleri bile hep tahmin üzerine. bence canını sıkma. doktor ne dedi bu durum hakkında ne yprum yaptı?
Vajinal ultrason teklif etmedi bana 4+4 cikinca gerek duymadı sanirim.
Ama haftaya cuma gittigimde yine sıkıntılı gecerse talep edeyim diyorum,bilmiyorum.
Dr yorum olarak, olcumde cikan gebelik haftasinin aradaki farkin kapanabilecegini daha cok yeni olduğunu soyledi. Zaten haftaya gittiğimde olcumde belli olur gelişiyor mu yerinde mi sayıyor.
Seninkinde bisey yok ki. 3 gun fark hic bir anne adayı kafasina takmaz, takmamali da. Benim gibi 2 hafta gerilik çıksaydı?Canim peki doktor bu konuda nasil bir açıklama yaptı benim de son adet tarihine göre 6+5 ancak ultrasona göre 6+2 çiktı dojtor yumurtlama zamanınla alakalı dert edilecek bir durum yok dedi.
O zaman telaslanirdin iste.
Dr, aradaki farki kapatir daha cok yeni dedi sadece