2020 Şubat Anneleri

Benim de hiçbişey yapmaya halim yok. İlk hamilelik gibi olmuyor derlerdi şimdi anlıyorum. 1 tane daha çocuk olunca sabahın köründe kalktık 😢
evet ya ilkinde ne güzel el bebek gül bebek geçmişti, şimdi ilgi bekleyen küçük var evde. özellikle sabahları çok zor oluyor. üç gündür de mutfağa giremiyorum yine başladı bulantılar ya.
e bi de yaş geçiyor, daha zor oluyor. 4 yıl oldu doğum yapalı ben. seninki kaç yaşında? ☺️

evet ya ilkinde ne güzel el bebek gül bebek geçmişti, şimdi ilgi bekleyen küçük var evde. özellikle sabahları çok zor oluyor. üç gündür de mutfağa giremiyorum yine başladı bulantılar ya.
e bi de yaş geçiyor, daha zor oluyor. 4 yıl oldu doğum yapalı ben. seninki kaç yaşında? ☺
Katılıyorum benim de 2.5 yaşında bir kızım var şimdi yatsam yatırmıyor babasını zaten istemiyor her işini birlikte yapıyoruz bütün gün halsiz takılıyorum onunla ilk hamileliğimizde piremsesmişiz meğer ☺

en doğru sonucu kan testi ile alırsınız bence. haptan sonra hemen hamile kalmak zor diye biliylrum bir kaç ay geçmesi lazım ama sonuçta imkansız değil, bi kan testi yaptırın bence 😊
Sorma canım ya hapi bıraktım adet düzeni sasti olamıyorum. Zaten bende polikistik over var. Rabbim bilir ama hamile olmam zordu zaten. Bı umut iste. Bu sabah test negatif çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin ins

Kızlar merhaba adet olmam günde beta hcg yaptırdım değerim 606 çıktı normal mi sizce yada düşük bir değer mi doktora sonucu gösteremedim muayene saatine yetişmedi mesaisi bitmişti ☹️

Kızlar selam tekrar....5+ 6 yim bugün kanamam başladı. Doktor kese etrafında kanama var dedi.igne verdi .cuma günü kalp atışı için gidecektim. Çok üzgünüm. Tüp bebek tadavisi ile olmuştu. Yatıp dinlenmemisöyledi sizin bi tavsiyeniz var mi:KK22:

Kızlar merhaba adet olmam günde beta hcg yaptırdım değerim 606 çıktı normal mi sizce yada düşük bir değer mi doktora sonucu gösteremedim muayene saatine yetişmedi mesaisi bitmişti ☹
Banın yaptırdığım testte referans aralıkları şöyle verilmişti
4.hafta 5- 100
5.hafta 200- 3000 diyor buna göre normal seninki de

Kızlar selam tekrar....5+ 6 yim bugün kanamam başladı. Doktor kese etrafında kanama var dedi.igne verdi .cuma günü kalp atışı için gidecektim. Çok üzgünüm. Tüp bebek tadavisi ile olmuştu. Yatıp dinlenmemisöyledi sizin bi tavsiyeniz var mi:KK22:
Çok geçmiş olsun. Dün geceden beri benim de kanamam var. Kahve lekeydi kanamaya döndü. Bebek sağ tarafta kanama solda, keseden uzakmış ama solumda çok ağrım var gün boyu yattım ben de 😔 kalp atışını gördük bugün yaşıyor çok şükür ama her an düşecekmiş gibi hissedip üzülüyorum 🥺

Çok geçmiş olsun. Dün geceden beri benim de kanamam var. Kahve lekeydi kanamaya döndü. Bebek sağ tarafta kanama solda, keseden uzakmış ama solumda çok ağrım var gün boyu yattım ben de 😔 kalp atışını gördük bugün yaşıyor çok şükür ama her an düşecekmiş gibi hissedip üzülüyorum 🥺
Sana da çok geçmiş olsun canım....ben daha kalp atisinida duymadım.😔😔😔ben de çok üzgünüm. Rabbim hepimizin kucağını boş cevirmesin

Kıpkırmızı bir kanama mı ? Kahve akıntı gibi mi canım

e bi de yaş geçiyor, daha zor oluyor. 4 yıl oldu doğum yapalı ben. seninki kaç yaşında? ☺
Benim sıpa da 4.5 yaşında 😁😁

Ilk gelen kahverengiydi daha sonra pembe kırmızı arası bişey geldi , şimdiyse kahverengi. Ama afedersiniz sadece peçeteyle geliyor çamaşırımda yok
Kahverengiyse korkma bence yat dinlen. Hamileliği boyunca devamlı kanaması olan var. Tutunmaya çalışıyor belki hala. İnşallah saglıkla ve hayırlarla gelsin. Allaha tevekkül et. Nasibinde varsa o ne olursa seninle olmaya devam edecek. Kalbini ferah tut.

X