2020 Şubat Anneleri

Kahverengiyse korkma bence yat dinlen. Hamileliği boyunca devamlı kanaması olan var. Tutunmaya çalışıyor belki hala. İnşallah saglıkla ve hayırlarla gelsin. Allaha tevekkül et. Nasibinde varsa o ne olursa seninle olmaya devam edecek. Kalbini ferah tut.
Inşallah canım Allah razı olsun, dua ederseniz sevinirim

Mide bulantısı Yaşayan var mı arkadaşlar ?
Ve baş dönmesi

Benim bulantılarım başladı özellikle akşam saatlerime doğru artıyor:s

3 gündür tüm keyfim kaçık, iştahsızlık ve mide bulantısı var. kusmuyorum ama midem sürekli sanki bir şey yersem afedersin çıkaracakmışım gibi. ilkinde de öyleydi 16. haftaya kadar böyle geçmişti.

yaşamayan çok azdır ama daha kötü olanlar da var buna da şükür 😔
Bende çok çabuk acıkıyorum ama bulantılarım başladı iyice git gide artıyor :KK43:
Selam arkadaslar.

Bugun ozele gittim.
2 haberim var. Biri güzel biri can sıkıcı.
güzel olan haberim;kanama alani düşük riski acisindan az bi ihtimalmis.
korkmana gerek yok dedi.
progestan uyku yapar oral, eger cok uyuklarsan vajinal al dedi.
(Kucuk cocugum var deyince oyle dedi)
.
can sıkıcı konu ise 6+3 olmama ragmen kese 4+4 cikti.
cok minik ama bebek gordu kese içinde.

kizimda 6+5 de kalp atışını bile duymustuk oysa.

haftaya cuma gunu kontrole çağırdı.

dune gore tabi daha iyiyim moral olarak.

ama 6+3 ve 4+4 arasında 2 hafta fark var
Canmmm tekrardan çok geçmiş olsun. İnşaAllah sıkıntısızca bu süreci atlatırsın. Rabbim şifa versin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimzi
Kızlar selam tekrar....5+ 6 yim bugün kanamam başladı. Doktor kese etrafında kanama var dedi.igne verdi .cuma günü kalp atışı için gidecektim. Çok üzgünüm. Tüp bebek tadavisi ile olmuştu. Yatıp dinlenmemisöyledi sizin bi tavsiyeniz var mi:KK22:
Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin . Umarım kısa zamanda durumun düzelir iyileşirsin. Sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim

Kızlar biraz önce tuvalete girdim peçeteye gelen kahverengi leke vardı 5+2 yiz bugün
Bir sıkıntı yoktur inşallah sizinde oldu mu böyle bişey

Ilk gelen kahverengiydi daha sonra pembe kırmızı arası bişey geldi , şimdiyse kahverengi. Ama afedersiniz sadece peçeteyle geliyor çamaşırımda yok
Bu normal sanki ya bana da oldu
Progestan fitil kullanıyor musun ?
Bi de kan geldiğinde Dr endol kapsül al üç gün kullan dedi
Şuan yok bende şükür hiç belli olmuyor

Gunaydin arkadaslar.

Aranızda sık sık karni ağrıyan var mi ?

Kanama alani mi buna sebep oluyor yoksa?

Karin ağrısı , sanki bisey dokunmusta wc ye gidince buyuk tuvaletini yapinca rahatlarsin ya aynı tarz.

Umarim anlatabilmisimdir.

Yasayaniniz varsa paylaşırsa sevinirim.

Merhabalar eğer kısmet olur da gebelik devam ederse ben de Şubat annesi olucam. Ama hamileliğe dair gece idrarları ve meme hassasiyeti dışında bişey hissetmediğim için korkmuyo da değilim :KK43:

Merhabalar eğer kısmet olur da gebelik devam ederse ben de Şubat annesi olucam. Ama hamileliğe dair gece idrarları ve meme hassasiyeti dışında bişey hissetmediğim için korkmuyo da değilim :KK43:
Doğum tarihlerimiz aynı ☺️ Ben de sadece bol bol uyuyorum başka belirtim de yok

Gunaydin arkadaslar.

Karin ağrısı , sanki bisey dokunmusta wc ye gidince buyuk tuvaletini yapinca rahatlarsin ya aynı tarz.

Evet bende var
Kanama alanım var kı yok mı bilgim yok ama dediğim şey bende de oluyor
Aniden büyük tuvalet yapma isteği
Bir de karnıma kızgın Demir levhalar sokulmuş hissi ile ağrım oluyor

Gunaydin arkadaslar.

Benimde oluyor ama ishalim ben ondandır diye düşünmüştüm doktor kabız olabilirsin demişti ama ben ishal oluyorum
Kasık ağrım var ama

Kızlar kanama alanı dediginiz şey öyle karın ağrısıyla ishalle kabizla olan bişey değıl. Bu bi düşük tehlikesidir
Lekelenme veya kanamam olur. Ve bunu doktor ultrasonda söyler

X