Tam göremedi işte canım haftaya çağırdı ama ben haftaya cumartesi randevu aldım kötü bişey söylemedi çok şükürEmbriyo yu gördü mü gormedi mı canım Dr ne dedi ne zaman cagirdi
Muayene odasında ultrason var mı ? Başka bi r yere mi Yolladıevet ormal acil. gündüz gelemiyorum çalışıyorum dedim. Sağolsun baktı. İyi bir dr denk geldim
selam kizlar.
bugun hastaneye gittim ilk kez.
6+2 yim sata göre.
fakat kese gorundu sadece,bebek gorunmedi.
dr,normal gorunmeyebilir henuz cok kucuk dedi.
dr kese etrafinda genis bi alanda kanama alani oldugunu bunun dusuk riski olusturdunu soyledi.
agir kaldirmamam gerektigini, dinlenmem gerektigini soyledi.
gunde 3 defa progestan verdi.
saglikliysa tutunur,
sagliksizsa düşük gerçekleşir dedi.
haftaya persembw günü kalp atisi için çağırdı,
tabi o gune kadar düşük gerceklesmezse.
hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
Canim hakinda hayirlisiselam kizlar.
6+2 yim sata göre.
dr kese etrafinda genis bi alanda kanama alani oldugunu bunun dusuk riski olusturdunu soyledi.
saglikliysa tutunur,
Canım hiç üzülme düşerse de emin ol hakkında hayırlısı olacaktır. Boy boy bebelerin olacaktır eminim.Mrb kizlar dun ve bugun yogun kanamam var galiba bebegim düşüyor doktora gittim tekrar betahcg istedi sonuclarina bakacam ona gore biseyler yapariz
Insallah allah kimsenin kucagini boş birakmasinCanım hiç üzülme düşerse de emin ol hakkında hayırlısı olacaktır. Boy boy bebelerin olacaktır eminim.
Amin Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebeler nasip etsinInsallah allah kimsenin kucagini boş birakmasin
Maşallah canım amin inşallah bana da verdi ilaç olarak hap ikiz mi sizinDosya ekini bilmem ama 4 yıl önce ilk gebeliğimde benim de görünmüştü. Fitil progestan başlamıştık sağ salim aldım kızımı kucağıma çok şükür. İnşallah Rabbim yardımcınız olur sizin de...❣
selam kizlar.
6+2 yim sata göre.
saglikliysa tutunur,
Bu gittigim devletti.cnm hangi hastanede hangi doktora gittin. Rabbim şifa versin inşaAllah
hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunurBu gittigim devletti.
P.tesi ozeldeki benim dr uma olan randevum.
Ama isler degisti.
Yarin ozele gidip baktircam detayli.
Devlete guya tahlilleri bedavaya getirmek icin gidecektim ama hic bir tahlil istenmedi ve bu enteresan geldi.
Buyuk ihtimal (hamileligim devam ederse,düşük olmazsa) devlete daha gitmem, ozelle devam ederim.
Hayirlisi olsun bakalım.
nKızlar kanamam yada düşük tehlikem yok şuan ama dün gittiğim doktor aspirin ve progestan verdi kararsız kaldım kullanmakta normalde de verliyormu progestan ?
nedenini sormadın mı? bana folik asit dışında hiçbir şey vermedi, durduk yere de verilmiyor diye biliyorum ama bu doktorların hepsi farklı düşünüyor yav inan anlayamadım. arayıp sorsan?Kızlar kanamam yada düşük tehlikem yok şuan ama dün gittiğim doktor aspirin ve progestan verdi kararsız kaldım kullanmakta normalde de verliyormu progestan ?
Bu gittigim devletti.
P.tesi ozeldeki benim dr uma olan randevum.
Ama isler degisti.
Yarin ozele gidip baktircam detayli.
Devlete guya tahlilleri bedavaya getirmek icin gidecektim ama hic bir tahlil istenmedi ve bu enteresan geldi.
Buyuk ihtimal (hamileligim devam ederse,düşük olmazsa) devlete daha gitmem, ozelle devam ederim.
Hayirlisi olsun bakalım.
Hayır canım hiç yapmadım ilk gebeliğim kimyasal falanda olmadı çok şükür sordum tabikide sormazmıyım bi zararı olmasın dedim zararı olucak şeyi neden verelim dedi tüp bebek tedavilerinde bile önlem olsun diye bunları kullandırırlar dedi yani önlem olsun diye dedi aspirinide kan pırtı atmasın dedi heralde düşüğe sebep oluyo diğer türlü herşeyim normal seyrediyo çok şükür ama kararsız kaldım yinede,nedenini sormadın mı? bana folik asit dışında hiçbir şey vermedi, durduk yere de verilmiyor diye biliyorum ama bu doktorların hepsi farklı düşünüyor yav inan anlayamadım. arayıp sorsan?
daha önceden düşük yapmış mıydın öyleyse eğer belki önlem olsun diye vermiştir.