Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Hasekide perinatoloji ali çetine gidiyorum. Eğer detaylı ultrason için ileriki haftalarımızda o tarafta gidebilcek varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Beni sırf ikidi cinsiyet için çağırıyor ve Renkli ultrason da bakıyor 3 boyutlu bebeğe. Yaşı olan bir doktor çok yaşlı değil ama bi 50 si vardır
Çok ilgili ve efendi bir doktor
Ona direk gidebiliyormusun yoksa kadin doğumdan Mi actirmiştin kayit canim

Kızlar bu hareketler nasıl oluyor ya bazen karnımda hareketlenme görüyorum nefesimi tutuyorum nefesimi tutarken sanki damar atar gibi karnımda pıt pıt gözüküyor bebiş mi o ya 😍 sizde de öyle mi oluyor
Şimdi pek dışardan görülmez içerden güçsüz bir şeyler hissedersiniz. Göbeğimizde nabzımız da var o dikkatli bakınca belli oluyo muhtemelen o sizin gördüğünüz.

Canım benim sonuç geçen hafta cuma çıkmış bana bu hafta pazartesi sabah gönderdiler. Kendi kendime o kadar bekledim insan gönderirdi dedim sinir oldum 😂 gelecek gelecek sonuç biraz daha sabır inşallah zor ama ne yapcaksın sağlıklı gelsin sonuçlar da beklenir aşkım
Artık bekleyemedim yarına da randevu aldım gitmeden sekreterlerini arayacağım gündüz. bak çıktıysa sonuç gönderin bana diye 😁 artık temkinli ve sürekli darlayarak ilerliyorum 😂😂
Ki bak sen de ne kadar heyecanlı bekliyordun çıkınca gönder işte ne var 😁 dediğin gibi sağlıklı gelsin de inşallah napalım biraz daha bekleriz. Böyle diye diye bitiricez 40 haftayı hehe 🥰🥰

Kızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?

Kızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
Kız nasıl işlem bakılamamış sen zaten beklemiştim dna iyice kana karışsın diye ay çok şaşırdım. Vardı grupta başına gelen ben öyle hatırlıyorum

Kız nasıl işlem bakılamamış sen zaten beklemiştim dna iyice kana karışsın diye ay çok şaşırdım. Vardı grupta başına gelen ben öyle hatırlıyorum
Aşkım kafayı yiyeceğim cidden okadar bekledim yani . Laboratuvar sadece 2 hafta içerisinde tekrar kan yollayın demiş . Anlamadımki 12+5 de verdim hani süremde iyi 10 cü haftalara erken diyorlar

Ayyy, zaten çok bekledik allah sizi ne etmesin. Ben birinde daha okudum böyle bir şey ama burda mıydı başka yerde miydi hatırlamıyorum. Ben bile uyuz oldum şu an

Ayyy, zaten çok bekledik allah sizi ne etmesin. Ben birinde daha okudum böyle bir şey ama burda mıydı başka yerde miydi hatırlamıyorum. Ben bile uyuz oldum şu an
Ya insan korkuyor inan ,varya aklıma binbir türlü şey geliyor , aceba kötü birşey varsa ondan mı tekrar 2 hafta sonra istediler felan diye off .

Ya insan korkuyor inan ,varya aklıma binbir türlü şey geliyor , aceba kötü birşey varsa ondan mı tekrar 2 hafta sonra istediler felan diye off .
Bence onunla alakası yok beceriksizlikleri olarak yorumladım. Bilmiyorum içime kötü bir şey doğmadı. Öyle olsa başka testler var ya ondan isterlerdi amniyosentez gibi bence

Bence onunla alakası yok beceriksizlikleri olarak yorumladım. Bilmiyorum içime kötü bir şey doğmadı. Öyle olsa başka testler var ya ondan isterlerdi amniyosentez gibi bence
Yani evet ama bunlar direk 2 hafta sonra tekrar hastadan kan alıp yollayın demişler . Ozaman nerde kaldı hassaslığı yani 100 kişiden 4 de böyle olabilir diye okudum internette . Yani o da bana denk geldi.

Yani evet ama bunlar direk 2 hafta sonra tekrar hastadan kan alıp yollayın demişler . Ozaman nerde kaldı hassaslığı yani 100 kişiden 4 de böyle olabilir diye okudum internette . Yani o da bana denk geldi.
Peki bir şey dicem hiçbir şeyin sonucu mu çıkmamış ben bilmiyorum bu testleri yoksa bir kaç değerin sonucu için mi tekrar kan istediler?

Peki bir şey dicem hiçbir şeyin sonucu mu çıkmamış ben bilmiyorum bu testleri yoksa bir kaç değerin sonucu için mi tekrar kan istediler?
Ya hiç sonuç yok olsa söylerlerdi galiba sadece yazılan raporda 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayın hastadan . Bunu yazmışlar

Püh size, neyse canım gerilme bebeğini de strese sokma olur böyle şeyler. Napcaksın şimdi?
Haftaya perşembe randevum vardı 🤣 onu bekleyip kan vericeğim canım . 12+5 de benim sıpa enseyi ölçtürmedi çünki 🤣 birde nipt test sonuçları konuşacaktık bakalım bir 14+6 da ense kalınlığı ölçmeye çalışacak .

Haftaya perşembe randevum vardı 🤣 onu bekleyip kan vericeğim canım . 12+5 de benim sıpa enseyi ölçtürmedi çünki 🤣 birde nipt test sonuçları konuşacaktık bakalım bir 14+6 da ense kalınlığı ölçmeye çalışacak .
Cinsiyet belki şu perşembe günü belli olur ne dersin? 😀😀

Ay 🤣 cinsiyetini şuan hiç düşünemiyorum varya annemde diyor bak cinsiyeti belki tam belli olur anne diyorum sağlıklı diyelerdi bir 🤣 ya hep böyle şeyler beni buluyor tuaf şekilde .
Sağlıklılardır, dua etmeye devam. Hiçbirimizin bebeğinde sorun olmasın. Benim böyle konuştuğuma bakma pazartesi ben de tarama testi sonuçları için gidicem. Bir ağlama krizi geçirdim geçen gün. Ev yıkıldı 😀😀😀😀

Back
X