Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Ben şuan 17. Haftamdayım hatta 17+4 felan olması lazım
Geriden geliyordu bebeğim geç döllenme olmuştu ama haftasını yakaladı
Bu haftalarda olmaması gerekiyor diye biliyorum, baya büyüdü çünkü
İdrar tahlili vericem bu gün sonucumu yazarım ona göre sende tedbirini alırsın
Aslında doğum yapana kadarda devam eden oluyormuş ama yine de aklıma takıldı yazarsan çok sevinirim canım ☺️

kızlar allah aşkına bu etiket nasıl yapılıyor. Lioo gör beni kızım oluyor fetal sonucumuz temiz çıktı Allah’a şükür 🥰💖
Canım sana yazmadimmi gördüm aslında Listeye bak ekledim Kız diye. Maşallah sağlıkla gelsin prenses 💖💖💖💖💖💖

Ahaha benim odada boy aynasından baktım giyinirken😂 yoksa benim göbekten göremiyorum bende😂
Kız çok mu kararmış 🤣 dur bende bakam sonra birde bu çıkacak desene 🤣 sende karnında çizgide çıkmış Aşko o bende henüz yok

Kız çok mu kararmış 🤣 dur bende bakam sonra birde bu çıkacak desene 🤣 sende karnında çizgide çıkmış Aşko o bende henüz yok
Yani çok değil ama çoğalacak gibi eltimde olmuş doğumdan bi kaç ay sonra geçmiş😂 evet benim göbeğimin altında oluştu kahverengi çizgi herkeste aynı şeyler olmuyor 😂

Ahaha benim odada boy aynasından baktım giyinirken😂 yoksa benim göbekten göremiyorum bende😂
Yani çok değil ama çoğalacak gibi eltimde olmuş doğumdan bi kaç ay sonra geçmiş😂 evet benim göbeğimin altında oluştu kahverengi çizgi herkeste aynı şeyler olmuyor 😂
Evet canım haklısın herkeste farklı oluyor bende göbek biraz kıllandı

Canim sen hangi hastanede devam ediyorsun
Şu anda
Hasekide perinatoloji ali çetine gidiyorum. Eğer detaylı ultrason için ileriki haftalarımızda o tarafta gidebilcek varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Beni sırf ikidi cinsiyet için çağırıyor ve Renkli ultrason da bakıyor 3 boyutlu bebeğe. Yaşı olan bir doktor çok yaşlı değil ama bi 50 si vardır
Çok ilgili ve efendi bir doktor

Hahahja hayırlısı bakalım, belki pazartesi gittiğimde söyler söylemezse de sormam 😀
Bende detaylıya girdim dün sormadım doktor cinsiyet önemliyse iyice bakayım dedi yok hocam acelem yok suan 2 hafta sonra doktorum görürse söyler dedim 😂 zaten karı kocalar iki doktorum da. Dedi ki aferin bebeğin sağlığı daha iyi ve bu hafta zaten bebeğin cinsiyet oluşumu tamamlanıyor 2 hafta sonra net olabilir 😂

Bende detaylıya girdim dün sormadım doktor cinsiyet önemliyse iyice bakayım dedi yok hocam acelem yok suan 2 hafta sonra doktorum görürse söyler dedim 😂 zaten karı kocalar iki doktorum da. Dedi ki aferin bebeğin sağlığı daha iyi ve bu hafta zaten bebeğin cinsiyet oluşumu tamamlanıyor 2 hafta sonra net olabilir 😂
Detaylıya mı girdin, ikili tarama mı yani? Anlayamadım canım 😀 olsun olsun sağlıklı olsunlar hiç sorun değil

Detaylıya mı girdin, ikili tarama mı yani? Anlayamadım canım 😀 olsun olsun sağlıklı olsunlar hiç sorun değil
Yok detaylıya girdim taramaları yapmıyor pek önermiyor doktorum yanlış sonuçtan dolayı ☺️ ikiz ya bi bu haftada birde 20. Haftada giricem detaylıya 😂 öyle valla sağlıklı olsun da cinsiyet önemi yok hiç benim için

Yok detaylıya girdim taramaları yapmıyor pek önermiyor doktorum yanlış sonuçtan dolayı ☺️ ikiz ya bi bu haftada birde 20. Haftada giricem detaylıya 😂 öyle valla sağlıklı olsun da cinsiyet önemi yok hiç benim için
Anladım bakalım, hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla gelsin minikler 🩷💙

Back
X