Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
İşten eve giderken vajinamın tam alta çok ciddi bir kramp girdi popoma doğru da yayıldı. Eşim direkt hastaneye gitti ne bu böyle kaç oldu diye. Rutin idrar aldılar tertemiz çıktı. Doktor içte mi sivilce tarzı bir şey var diye parmakla muayene etti önde sıkıntı yok ama arkada meme tarzı bir şey çıkmış sivilcemsi kabızlık oldu mu dedi ciddi kabızlığım var dedim. Genel cerraha yönlendirdi. Başıma bir de bu çıktı. İlerleyen haftalarda daha da çok sorun yaşarsın şimdiden git dedi. Bebeğe baktı 3 hafta olmuştu görmeyeli aşırı büyümüş, bebekle alakalı sorun yok çok şükür. Her gittiğimde yatıyor uyuyor hareket ettiği yok adamakıllı sakin olacak bu oğluş kesin 😍🧿🤩
Geçmiş olsun canım çok şükür bebeğin iyi 😌 kabızlık çok etkiler ağrıları doğru dikkat et bol sıvı tüket yeşillik ye ve kayısı her sabah aç karna ye🥰

Geçmiş olsun canım çok şükür bebeğin iyi 😌 kabızlık çok etkiler ağrıları doğru dikkat et bol sıvı tüket yeşillik ye ve kayısı her sabah aç karna ye🥰
Çok sağ ol teşekkür ederim canım. Ya suyu çok tüketen biriyim 2,5 litre içiyorum yeşillikte var diyet listemde ama kayısı tüketmemiştim deneyeceğim perişan oldum ilk defa böyle bir şey oluyor şaşırdım kaldım. Neyse ki çok şükür oğluşum iyi 😍😇

Erkek diyorummmmmm çok ballış bir erkek 😂😂🤩
Hadi bakalım 🌸🌸 teyzoş tahmin doğrumu bakalım 😍

Aşkım evet oda zor gerçekten insanın bağırsakları yavaşlıyormuş gebelikte, ben öncesinde bilmezdim kabızlık felan

14. Haftaya girdim. Bulantılarım kusmalarım gecer diye 12. Haftayı sabırla beklemiştim. Bi gıdım değişiklik yok her gece yatmadan iki Prilam içiyordum zaten bir işe yaramıyor diye dün içmedim. Bugün yine kustum. İki güne bir kusuyorum zaten.Çok ilaç almak istemiyorum ama kusup vitaminsiz kalmak da istemiyorum o yüzden içicem mecbur.

Bi de faranjit oldum sesim komple kısıldı. Başım çok ağrıyor. Bebişe bi zararı olmaz umarım. Doktor ilaç kullanma sirkeli suyla gargara yap çok ağrın olursa parol iç dedi. Parol almadım gargara yapıyorum ara ara hafifletiyor.

Cuma bebişkomu görünce tüm endişelerim sona eriyecek biliyorum. Sabırla bekliyorum💕🙏

Back
X