2020 Şubat Anneleri

Yat kalki gectik biz ona bir de memede kalmayi ekledik 🤦🏻‍♀️ gece Kaan memede ben oturarak uyumusum resmen artik bir duzene girse cok iyi olacak buyudukce daha da kotuye gidiyo dişleride hala patlamadi kafayi yiyorum evde 🤯🤯
Al benden de o kadar valla. Bizimkide öyle istiyor yattığım yerden emziriyorum valla kolum bir uyuşmuş ovalaya ovalaya anca geçti 😃 dişlerden mi bilmiyorum çok sert ama şişlik yok. Bugün emerken mememin ucunu bi çekti canım çok acıdı Allahım dedim dişi çıktı da bizim haberimiz yok heralde 😂😂😂😂

Kahvaltıları da sebze ağırlıklı yiyecek. Sebze harici ceviz verirsin yada badem,tam tahıllı ekmek veya bisküvi,pekmez.. Zeytin iki üç ay sonra sanırım.
Kendin de bir şeyler üretirsin. Sebzeli krep yapabilirsin mesela.
Ekmegi kendin mi yapiyosun yoksa hazir mi ?

Kaan bugun ilk defa corbasini kiymali yedi normalde 1 2 kasik hep birakir bu sefer hepsini yedi sanirim etcil olacak. Annem gitmeden kemik suyuda kaynatmisti suyuda kemik suyundandi kalanini da buz torbalarina koyup buzluga attik corbalarina ekleyecegim zaman küp küp hazir olsun diye.

Cok mesakkatli bir is ya 😒 siz neler veriyosunuz neleri karistiriyosunuz burada arada tarifte paylasinda bugun ne yapsak derdimiz olmasin kopya cekeriz arada 🤪🤪

Bir de suan karpuz suyu veya uzum suyu vereniniz var mi ? Nette uzum icin 7.8. ay karpuz icin 8. Ay yaziyo da

Bir de suan karpuz suyu veya uzum suyu vereniniz var mi ? Nette uzum icin 7.8. ay karpuz icin 8. Ay yaziyo da
Benim kız tam bir karpuz hastası ben Bayadır veriyorum emziğine koyup suyunu emiyor 😃 üzüm de verdim ama hep emziğe koyup veriyorum ya diğer türlü korkuyorum boğazına kaçar diye

Bu arada tarif verme çok mantıklı sürekli bI arayış içindeyim ne yapsam ki diye

sabahları patatesli omlet yapıyorum elimle yediriyorum
Bugün lor verdim
Pırasa yapmıştım pirinçli havuçlu blenderden geçirip biraz küçülttüm çok beğendi
Yoğurt ekşi gibi geldi azıcık şeker koydum onu da yedi 😂

Benim kız tam bir karpuz hastası ben Bayadır veriyorum emziğine koyup suyunu emiyor 😃 üzüm de verdim ama hep emziğe koyup veriyorum ya diğer türlü korkuyorum boğazına kaçar diye

Bu arada tarif verme çok mantıklı sürekli bI arayış içindeyim ne yapsam ki diye

sabahları patatesli omlet yapıyorum elimle yediriyorum
Bugün lor verdim
Pırasa yapmıştım pirinçli havuçlu blenderden geçirip biraz küçülttüm çok beğendi
Yoğurt ekşi gibi geldi azıcık şeker koydum onu da yedi 😂
Şeker verebildiğin kadar geç ver ben diyim 2 yaş sen yap 5 yaş :)
İnsan vücuduna sadece zararı var.
Meyveyle sebzeyle birlikte yer belki. Öyle yiyecekse hiç yemesin.

Bebeği 6 aylık olan anneler siz neler verdiniz , günde kaç öğün yapıyorsunuz yoksa sadece tadım da misiniz
Bizim 7 bitmek üzere ben öğün olarak vermiyorum zaten yemiyor tadımdayız

yumurta ,peynir, ceviz, kabak , patates, havuç, şeftali, armut ,pirinç , elma, yoğurt ama sevmedi yemiyor yoğurt :KK43:((

Kaan ek gidaya basladigindan beri ara ara kabiz oluyo her gun yapiyo ama top gibi sert ve cok ıkınıyo. Kabiz yapan seyleri vermememe ragmen boyle ne yapsam bilemedim cok canimi sıkıyo bu durum 🤦🏻‍♀️

X