Evet fırsatçılık hemde nasıl şuan daha zor evet faizler düştü ama ev fiyatları arttı ev sahipleride satma peşine girdiler ne anladık bu işten dimi bi tamda fırsatçılık, umarım şansınız yaver giderde bulursunuz hemen Allah yardımcınız olsun600 tl zam mıresmen fırsatçılık ev bulmak zor ki ne zor resmen kiralık ev yok
Tadimlikta olsa et simdi icin erken degil miKızlar ben ek gıdayı kendimize pişirirken kıza tuzsuz ve baharatsız olarak ayırıyorum. Sofrada isteyen tuz baharat ekliyor. Köfte verdim tatsın diye baya hoşuna gitti. Oğlandaki gibi kasmıyorum. Ama bisküvi vermiyorum. Bu sabah geç kalktı yarım yumurta peynir tereyağı karıştırıp verdim. Zamanım olursa tek tek veriyorum. Eve dönünce ağırlık vereceğiz bu konuya artık.
Vermek istemedigim 2. Sey onunda besleyici degeri yok ama anladim ki bebeklerin cogu tarifinde pirinc unu ya da nisasta oluyo kacis yok gibiZeyf onun yerine buğday nişastası koyabiliyormuşsun pirinç unsuz bebe bisküvisi yazarsan tarif çıkar
Tadımlık derken öğün değildi ben yerken kucağımdaydı elimde ezdim ağzına verdim bir sefer o kadar.Tadimlikta olsa et simdi icin erken degil mi
Vermek istemedigim 2. Sey onunda besleyici degeri yok ama anladim ki bebeklerin cogu tarifinde pirinc unu ya da nisasta oluyo kacis yok gibi
O zaman hiçbirini vermeyip çorbasına tam buğday ekmeği ufalayabilirsin. Kahvaltısında da kullanırsın.Tadimlikta olsa et simdi icin erken degil mi
Vermek istemedigim 2. Sey onunda besleyici degeri yok ama anladim ki bebeklerin cogu tarifinde pirinc unu ya da nisasta oluyo kacis yok gibi
Umarım çok sağolun.. Ev fiyatlarına giremiyoruz bile. 200binlik evler şuan 350bin olmuşEvet fırsatçılık hemde nasıl şuan daha zor evet faizler düştü ama ev fiyatları arttı ev sahipleride satma peşine girdiler ne anladık bu işten dimi bi tamda fırsatçılık, umarım şansınız yaver giderde bulursunuz hemen Allah yardımcınız olsun
Gece mi gunduz muBir de kızlar bebişlerinizin uyku durumları nasıl?
Oovv maşallah gündüz ne çok uyuyormuşş. Gece de düzelecek annesiGece mi gunduz mu
Kaan Alp gunduzleri 1 kere 2 saat 2 kere 1 saat 2 kere de yarim saat 40 dk olmak uzere uyuyodu simdi 2 saati 2 gundur uyumuyo en fazla 1.5 saat ve digerleri yarim saat, 40 dk
Aksamlari ise 9 en gec 10 da uyuyo ama geceleri artik saat basi kalkiyo bu olay 2 aya yakindir bu sekilde hem diş hem bobreklerindeki kum sanci yapiyo geceleri
Sabahlari da 6 dedim mi ayaktayiz bazen en gec 7 oluyo
Bizdede var o böbrekte sancı yapan şey . Çiş yaparken ağlıyorGece mi gunduz mu
Kaan Alp gunduzleri 1 kere 2 saat 2 kere 1 saat 2 kere de yarim saat 40 dk olmak uzere uyuyodu simdi 2 saati 2 gundur uyumuyo en fazla 1.5 saat ve digerleri yarim saat, 40 dk
Aksamlari ise 9 en gec 10 da uyuyo ama geceleri artik saat basi kalkiyo bu olay 2 aya yakindir bu sekilde hem diş hem bobreklerindeki kum sanci yapiyo geceleri
Gündüz uykusu baya varmış bizde geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladıGece mi gunduz mu
Bizim gündüz uykularıda 3 kere 45 dakikalık uyku ama geceleride sık uyanmaya başladı artık :)(Benim kızım gündüz iki kere yarımşar saat belki uyur, bazı günler onu da uyumuyor. Gece uyuyor. Sabahtan akşama kadar uyanık kaldığı günler oluyor..
İnsaAllah.Oovv maşallah gündüz ne çok uyuyormuşş. Gece de düzelecek annesi
Cis yaparken aglamasi enfeksiyon belirtisi olabilir bizde oyle bir durum yok. Usg cekildi mi bobreklerinden ? Bizim usg sonucu ciktiBizdede var o böbrekte sancı yapan şey . Çiş yaparken ağlıyor
Her ne kadar uykusu geldiginde yatmamak icin once bir diretsede sonunda uyuyo. Aslinda uykuyu seven bir bebek ama atak donemi ve agrisi disindaOovv maşallah gündüz ne çok uyuyormuşş. Gece de düzelecek annesi
Kaan Alp e haksızlık etmişsin tüm gün uyuyor daha ne yapsın.Her ne kadar uykusu geldiginde yatmamak icin once bir diretsede sonunda uyuyo. Aslinda uykuyu seven bir bebek ama atak donemi ve agrisi disinda
Uyumasi ve uyanmasi da aglayarak onun disindaki surelerde surekli aglayarak geciyo ama insan psikolojikman cokuyo surekli aglayan ve hicbir seyden memnun olmayan bir bebekle ugrasirken.Kaan Alp e haksızlık etmişsin tüm gün uyuyor daha ne yapsın.
Şaka bir yana da biz sabah güne bir başlıyoruz taa ki geceye kadar. O kısa kestirmelerinde de anca insani ihtiyaçlarımı görüyorum
Bazen göremiyorum.
Bizim iyi gibi çok şükürBir de kızlar bebişlerinizin uyku durumları nasıl?
Ben dinlenmek için sokağa çıkıyorum. Bi saat bari onu mutlu etmeye çalışmadan ağlama sesi olmadan vakit geçirebileyim diye. O da arabada bakınıyordu. İki gündür arabada da durmuyor. Katılarak ağlıyor. Sonuç: Kucakta eve dönüyoruzUyumasi ve uyanmasi da aglayarak onun disindaki surelerde surekli aglayarak geciyo ama insan psikolojikman cokuyo surekli aglayan ve hicbir seyden memnun olmayan bir bebekle ugrasirken.
Vakit gecsin diye oyalayacak bir seyler buluyorum ona da kiziyo bugun balkonda otururken camasir legeninin icine biraz su koyup renkli mandal attim hosuna gitti oynadi sonra ustunu basini su yapti islatti bende suyu doktum mandallari biraktim sadece kendini kasarak basladi aglamaya neden suyu doktum diye bir de simdi itiraz etmeyi ogrendi istemedigi bir sey oldugunda bagira bagira ıı ııııı yapip itiyo beni
Sizinki de gayet iyiymiş maşallah.Bizim iyi gibi çok şükür ☺ gece uyuyo 6 da kalkıyo mamadan falan sonra uyursa uyuyo tekrar. Aslında uyku diye deliriyo bence gözlerinden hemen anlıyorum çok ta belli ediyo huysuzlaşıyo uyutuyorum 1 saat falan uyan mama yap gaz çıkar 2 saat geçiyo tekrar uyuyo böyle gün geçiyo gündüz en uzun 1 saat veya 1 bucuk saat uyuyo,
Bazen gündüzleri gazı açlığı falan olmadığını düşündüğümde tekrar sallıyorum uyku süresi uzuyo o zaman
Ben 2 tane aldim sonuc husranBen dinlenmek için sokağa çıkıyorum. Bi saat bari onu mutlu etmeye çalışmadan ağlama sesi olmadan vakit geçirebileyim diye. O da arabada bakınıyordu. İki gündür arabada da durmuyor. Katılarak ağlıyor. Sonuç: Kucakta eve dönüyoruz
Kanguru aldım bari bu yaz idare etsin dedim. Son umudum o bakalım.
Maşallah diyelim ne güzel :) hep imrenmişimdir uyuyup 6 7 saat uyanmayan bebeklereBizim iyi gibi çok şükür ☺ gece uyuyo 6 da kalkıyo mamadan falan sonra uyursa uyuyo tekrar. Aslında uyku diye deliriyo bence gözlerinden hemen anlıyorum çok ta belli ediyo huysuzlaşıyo uyutuyorum 1 saat falan uyan mama yap gaz çıkar 2 saat geçiyo tekrar uyuyo böyle gün geçiyo gündüz en uzun 1 saat veya 1 bucuk saat uyuyo,
Bazen gündüzleri gazı açlığı falan olmadığını düşündüğümde tekrar sallıyorum uyku süresi uzuyo o zaman