1. Yaş aşısında kızamık varmış ya 1 yaşından öncede beyazı yedirilmiyo 3 gün kuralı gibi deneme amaçlı alerjik reaksiyon göstericekmi göstermicek mi diye galiba ben öyle düşündüm
Evet o yuzdenmisEvet olabilir o aşıların içeriğinde yumurta var.
Allerji sonrası öğrendim hepsini :/
Ben genelde adet öncesi ve sonrasında 1-1,5 kg oynarım. Adet şişkinliği olur ya. Belkide bünyeseldir kişiden kişiye göre değişirkilo vermekle alakasi yokki canim
Bez bağlatmamaya başladılar bundan sonrası zorlu olacakKaan Alp bezinin cirtcirtlarini acmayi ogrendi
Bir yerden cirtt diye ses geliyo nerden geldigini ariyorum bende sonra farkettim ki cirtlar acilmis caktirmadan yavas yavas yapiyo bir deBez bağlatmamaya başladılar bundan sonrası zorlu olacak
Kaçtı ateşi? 37.5 tan önce hiçbir şey yapmana gerek yok. Ssadece ılık duş vesaire bilindik önlemler..Yine olmazsa calpol..Arya hanımın huysuzluğu başladı ateş olmadı fazla ama her ihtimale karşı calpol verdim çok korkuyorum bu ateşten
Ay bide dizlerinin üzerinde durup popo sallıyo bildiğin çok komik bi hal oldu davranışları
Sizin bebiş ne kadarlık bizimki daha göbeğini kaldıramıyorKaçtı ateşi? 37.5 tan önce hiçbir şey yapmana gerek yok. Ssadece ılık duş vesaire bilindik önlemler..Yine olmazsa calpol..
Bizde de durumlar böyle
Bazen ilerlemye çalışırken istemeden takla atıyor
Ayy yavrum benim maşallahKaçtı ateşi? 37.5 tan önce hiçbir şey yapmana gerek yok. Ssadece ılık duş vesaire bilindik önlemler..Yine olmazsa calpol..
Bizde de durumlar böyle
6buçuk aylık. Hepsini peş peşe yapıyorlar zaten. Benim kız da kaldıramıyordu.Sizin bebiş ne kadarlık bizimki daha göbeğini kaldıramıyor
Sürünerek geri geri gidiyor. Evet çok güzellerAyy yavrum benim maşallahdeniz dahada ilerlemiş yakındır ya sürünür yada emekler ☺ Arya yeni keşfetti bakalım daha neler yapıcaklar ama bu halleri çok güzel değilmii bayılıyorumm ölüyorummm
Doğum günün kutlu olsun.Hayatimin şokunu yaşıyorumm
Eşim ilk defa dogum gunumu unuttu
Az once telde konustuk hicbir sey demedi ki normalde geceden kutlardi cok sinirim bozuldu
Tesekkur ederim.Doğum günün kutlu olsun.
Belki sürpriz yapacak çaktırmıyor.
Belki unuttu. Hayatta her şey var
Ben başlayamadım mamaya alışsın kabızlık falan derken şuan annemdeyim bayramdan sonra teyzemin yanına gidicem 1 aydan fazla kalıcak gibiyim çok zor dönünce vermeyi düşünüyorum umarım geçte kalmamKizlar uyku egitimini vermeye basladiniz mi ?
Oyy maşallahh yaa hemen emeklicek vallaKaçtı ateşi? 37.5 tan önce hiçbir şey yapmana gerek yok. Ssadece ılık duş vesaire bilindik önlemler..Yine olmazsa calpol..
Bizde de durumlar böyle
Doğum günün kutlu olsun canımKizlar uyku egitimini vermeye basladiniz mi ?
Ben veriyorum sana sormadım ZatenSanmıyorum kızım 19.da 5 aylık olcak 4.ay 25 günlük, süt alıyor. Daha küçük sindirimi hazır degil ekgıdaya bunu ben degil doktoru söylüyor 5.5 aylıkken yada 6 aylıkken başlatacagım ekgıdalara. Sen ver canım...
Tesekkur ederim.Ben başlayamadım mamaya alışsın kabızlık falan derken şuan annemdeyim bayramdan sonra teyzemin yanına gidicem 1 aydan fazla kalıcak gibiyim çok zor dönünce vermeyi düşünüyorum umarım geçte kalmam
Doğum günün kutlu olsun ☺
Tesekkur ederimOyy maşallahh yaa hemen emeklicek valla
Doğum günün kutlu olsun canım
Ben başlamadım ama tracy hogg un kitabi var onu okuyorum şimdi okuduğum kadarıyla ben çok yanlış şeyler yapmışımkitapta diyoki 4 aydan büyük bebekler gece 6-8 saat arası hiç beslenmeden uyuyabilirler ve uyumaları gerekir bizimki gece 2 saatte bir uyanıp emiyor 6 saat neymiş memede uyutmayın diyo kitapta bizimki meme kokusu olmadan dudağına meme değmeden uyumuyo valla benim işim
Zor zaten 10 gün sonra kv yanına gitcez iznehiç veremem eğitim