2020 Şubat Anneleri

Çok sinir bozucu. Benimki de sürekli benim oğlum 4kilo doğdu diye geziniyordu ortada. Sanki erken doğurdum diye suçluyum
İçerde çok büyüyüp beni darlamadı dışarda büyür merak etme dedim öyle de oldu

Biz de bugün denize gittik su hafif serindi ama oğlum öyle sevdi ki görenler imrendi bir teyze hatta helal olsun hepimizden dirayetli çıktı ufacık titreme bile yok dedi. Neyse çıkarttık 5 dk sonra kaynanam başladı yeter bu kadar yeter bu kadar hasta edeceksiniz çocuğu, dedik bir şey olmaz alışsın soğuk suya bağışıklık kazanır. elimden alıp kucağına aldı hayır yeter deyip kuruluyor girmeyecek diyor ben de ben 5 dk sokmak için onca yolu getirmedim sevdi girecek dedim tutturdu hayır. En sonunda sinirlendim biraz sesim de yükseldi sanırım karışmayın ya girecek ne hasta olması dedim. Eşim de tartışmayın der gibi piştt yaptı neyse konu kapandı Allahtan çocuk uyudu. En sevmediğim şey emri vaki düzgünce söyleseler zaten uzatmam. Valla gelmişiz 30 yaşına kimse kusura bakmasın he deyip susamam.

Slm canım bende aynı dertten muzdaribim. Çok ugraştım ugraşıyorum emmiyor yapacak bir şey yok. Biberon kolayına geliyor. Sütünü sagmayı arttırmalısın. Az deyip boşverme. En az 3 saatte bir 15 dk sagım yap. Allahın izniyle çogalacak. Mamayı azaltırsın hatta bırakırsın inşallah. Gece gündüz saati saatine sagıma devam et. Tabi emmesi içinde çaba sarfetki unutmasın. Belki günün birinde döner. Süt arttırıcı çaylar vs kullanabilirsin humana still tee işe yarıyor mesela. Sabahları marul yemek kahvaltıda bende etkili oluyor dene istersen.

Önce serum damlatıp sonrasında tabiki aspiratör. Doktorumuz önemli yapın dedi. Ama zararı oldugunu bilmiyordum. Dikkatli yapmak lazim o halde. Ayrica baska türlü çıkmıyor. Nefesini donduremiyor cocuk. Burnundan kabuk gibi çıkıyor yazık. Nasıl dursun öyle.

hayirli olsun canimcim

Kızlar konuşulmuşta bende sorayım aranızda hala adet olmayan var mı? Ben hala olmadım da? Olmakta istemiyorum ama Ne zamana kadar normal sayılıyor adet olmamamk?
Bende hala olmadım canım ama benim doğum kanamam da uzun sürmüştü 2 ay neredeyse. Şimdi de 4 buçuk aylığız vallahi bende olmak istemiyorum

Kızlar hepiniz fazla kilodan bende zayıflıktan şikayet edicem böyle giderse çevremdeki herkes çok zayıflamışsın deyip duruyor evlndiğmde 45 kiloydum hamile kaldığımda 48 doğmda da 59-60 falndım ama hepsi gitti 49 geliyorum yine tartıldığımda boyum 1.68 şöyle 52-53 kalsaydım iyiydi. Birde kamburluk sorunum var bade’yi kucağımda taşırken yada mutfak tezgahında bi iş yaparken falan çok kambur duruyorum bu kezde sırtım omuzlarım çok ağrıyor ama bi türlü düzeltemiyorum bu durumu

Bende hala olmadım canım ama benim doğum kanamam da uzun sürmüştü 2 ay neredeyse. Şimdi de 4 buçuk aylığız vallahi bende olmak istemiyorum
Aaaaa kıyamam ya senin için çok zor olmuştur 2 ay devam etmesi. İnşallah olmayız kısa sürede

Anlattıklarının nerdeyse aynısını yaşadım. Ama geçti gitti artık bebeğin de sağlıklı. Bunları düşünmeyi bırak. Süt konusunda da yapabileceğin 2-3 saatte bir sağmak. Zamanla artacaktır. Ben 6buçuk aydır sağarak besliyorum. Şu saatten sonra da çok dert etmiyorum ..

selozy
Bebe biskuvisi yapacaktin yaptin mi ?
Cogu tarifte pirinc unuda giriyor icine sen ne yaptin, tarifini paylasabilir misin yaptiysan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…