Gündüz uykusu yeni düzene girdi gibi atak haftası yaklaşıyodur kesin yarın aşımız var bakalım neler olucakSizinki de gayet iyiymiş maşallah.
Ben bu konuda şanssızım sanırım
Minnaağımın tatlı canı sağolsun :)
Kocaman oldu artık ama mamayı zor hazmediyor olmalı. Bazı bebeklerin gaz sıkıntısı geç bitermiş siz o azınlıktasınız demek.Gündüz uykusu yeni düzene girdi gibi atak haftası yaklaşıyodur kesin yarın aşımız var bakalım neler olucak
Denizinde zamanla düzene giricektir inşallah
Aryada 10 da uyudu bugün az önce ağladı ciyak ciyak uyku arasında çok ağlıyo sakinleşmiyoda ne yaparsam yapayım salladım tekrar daldı gazı yoktur inşallah yoksa uyutmaz hala gaz sorunumuz var ya deli oluyorum ağlama çıkar pat pat dimi yok olurmu ağlıcak illa
Bizimde gaz sorunumuz daha bitmedi malesef hala gazını ağlayarak mızıldanarak çıkarıyorGündüz uykusu yeni düzene girdi gibi atak haftası yaklaşıyodur kesin yarın aşımız var bakalım neler olucak
Denizinde zamanla düzene giricektir inşallah
Aryada 10 da uyudu bugün az önce ağladı ciyak ciyak uyku arasında çok ağlıyo sakinleşmiyoda ne yaparsam yapayım salladım tekrar daldı gazı yoktur inşallah yoksa uyutmaz hala gaz sorunumuz var ya deli oluyorum ağlama çıkar pat pat dimi yok olurmu ağlıcak illa
evet kesinlikle mamadan. Eskisi gibi değil gündüzleri gaz çıkarırken rahat ama gece zorlanıyoKocaman oldu artık ama mamayı zor hazmediyor olmalı. Bazı bebeklerin gaz sıkıntısı geç bitermiş siz o azınlıktasınız demek.
Ek gıdada sıkıntı oluyor mu?
Koca çocuk oldu artık gaz damlası vermek istemiyorum valla bende ne bitmez miş diyorumBizimde gaz sorunumuz daha bitmedi malesef hala gazını ağlayarak mızıldanarak çıkarıyor
Bizim doktorda bıraktırdı damlayı artık yavaş yavaş alışsın dedi ama bilmiyorum ne zaman biteer bu gaz derdiKoca çocuk oldu artık gaz damlası vermek istemiyorum valla bende ne bitmez miş diyorum
Bizimki de 11 gibi uyuyor gece bir kere saat 4-5 gibi mızırdanıyor o zaman emziriyorum. Sonra uykuya devam ediyor . Sabah ne zaman kalkarsa. Kalkınca pek tatlı oluyor. Benim sıpalar gülmeyi çok seviyor. Allah gülmekten ayırmasın yavrularımızı.Maşallah diyelim ne güzel :) hep imrenmişimdir uyuyup 6 7 saat uyanmayan bebeklerebizimkinde hiç öyle olmadıda
Aminnn inşallah bebişin uykusu da gayet iyi maşallah,Bizimki de 11 gibi uyuyor gece bir kere saat 4-5 gibi mızırdanıyor o zaman emziriyorum. Sonra uykuya devam ediyor . Sabah ne zaman kalkarsa. Kalkınca pek tatlı oluyor. Benim sıpalar gülmeyi çok seviyor. Allah gülmekten ayırmasın yavrularımızı.
Aynı sıkıntı bizdede var. 2dk arabada duruyorsa geri kalanı hep kucağımda. Beni öyle arabaya koysalar gezdirseler uyurum vallahiBen dinlenmek için sokağa çıkıyorum. Bi saat bari onu mutlu etmeye çalışmadan ağlama sesi olmadan vakit geçirebileyim diye. O da arabada bakınıyordu. İki gündür arabada da durmuyor. Katılarak ağlıyor. Sonuç: Kucakta eve dönüyoruz
Kanguru aldım bari bu yaz idare etsin dedim. Son umudum o bakalım.
Geçmiş olaun canım.Grip olmayı sonunda başardımburnum tıkanıyor başım ağrıyor boğazım acıyor. terle soğu derken şifayı kaptık. Saçlarımın içine kadar terledim. Erzurum’u ailecek özledik. Eşim Erzurum’a bir daha laf etme 10 yıl kalacağız diyor Öykü de sıcaktan nefret etti. Yarın Allah’tan sıcaklık biraz düşecek .
Peki kumun boyutu ne ?Zeyf baktırdım usg ile enf da bakıldı. Yok şu sorunu bi aşamadık .
Yaaaa bende istiyorum ı ııı yapsın
Çevremde bir kaç kişinin doktoru yaptırmayın dedi doktorumuzla daha konuşmadım.6. Ay aşımızı olduk oturduğum yerdekine gittik geldik tabi annemle aynı şehir olduğumuz için burdaki sağlık ocağı yapmadı, neyseki kendi hemşiremize olduk o daha çok güven veriyo nedense anaç bi tavrı var zaten,
Arya hanım 1 kilo veya 900 gram almış boyu aynı 2 cm uzamış ama daha uzun geliyo bana ☺
Umarım ateşsiz geçer
Hemşire 9. Ayda bi aşıdan bahsetti önceden yokmuş ama bu virüsten dolayı koymuşlar ister yaptır ister yaptırma dedi duyanınız varmı ?
Evet kızamık dedi 3 gün önce yumurtanın beyazından vermen gerekiyo dedi küçük küçük verebilirmişim ve kan tahlili yaptırman gerekiyomuşÇevremde bir kaç kişinin doktoru yaptırmayın dedi doktorumuzla daha konuşmadım.
Kızamık aşısı yapıyorlar aynı aşı 1yaşında karma aşının içinde zaten yapılıyor.
Yumurta olayi ne icin anlamadim onuEvet kızamık dedi 3 gün önce yumurtanın beyazından vermen gerekiyo dedi küçük küçük verebilirmişim ve kan tahlili yaptırman gerekiyomuş
bende pazartesi gidicem doktoruna sorayım onuda kan tahlili var bakalım nasıl alıcaklar kanı korkuyorum
kilo vermekle alakasi yokki canimOh sevindim o zaman normal sıkıntılı bir durum yok. Gerçi olsun da istemiyorum sıcaklardaama bi yandanda kilo verdirir diyede düşünüyorum
1. Yaş aşısında kızamık varmış ya 1 yaşından öncede beyazı yedirilmiyo 3 gün kuralı gibi deneme amaçlı alerjik reaksiyon göstericekmi göstermicek mi diye galiba ben öyle düşündümYumurta olayi ne icin anlamadim onu