2020 Şubat Anneleri

Evet o kadar güzel ki her günü her saniyesi ayrı bi güzeldi ama son 1 aydır bambaşka yaptıkları bakışları falan büyüdü ya diyosun bebeklikten çıktı çocuk oldu diyoruz artık biz çok fena olucaklar ama o kesin herşeyi biliyomuş gibi bakışlar davranışlar komik komik hareketler her hareketinede gülüyoruz artık yorgunluğa değiyo gerçekten
Hele şuu sizdede oluyodur belki uyurken normal yatıyo sonra iki mırıldanır gibi oluyo sonra dötünü devirip yatıyo yani yan dönüyo :) ayy bayılıyorumm ona resmen

Bir saattir uyanık . Oynuyor. Hiç yapmadığımız birşey . Daha da uykusu gram Yok. Oynuyor hunharca . Sanki h uyumamış sanki hiç oynamamış. Pes

Hipp formül süt ve devam sütlerinin hepsi organik. Organik ve organik combiotic çeşitleri var.

Kilo konuşulmuş kızlar. Benim boyum 1.75, 66 kiloyum. 64le hamile kalmıştım. İdeal kilom da onun iki üç kilo aşağısı.
Şuan kilo derdim yok böyle de iyi hissediyorum ama göbeğim çok kötü
Bir de şu aşağı bakan memeler..
Dün asansör aynasında kendime boydan şöyle bir baktım ki aşırı anaç gözüküyorum

Maşallah sen uzunsun kilon olsada çok belli olmaz. Bir yerde dinlemiştim. Bir fitness hocası meme yağdır kilo verdikçe küçülür demişti. Ben 47 kiloya düşünce küçücük kalmıştı. Benimkiler de hava yastığı gibi ama insan bu görüntüye de alışıyor

Gobegin nasil ki karnin cok mu buyumustu hamileyken ? Gayet idealsin boyuna gore kilon yerinde cok fazlan yok

Gobegin nasil ki karnin cok mu buyumustu hamileyken ? Gayet idealsin boyuna gore kilon yerinde cok fazlan yok
Yok çok büyümedi . Kızım 2-3 aylıkken de baya iyiydi. Sonra tekrar şişmeye başladı. Hala da regl olmadım korkudan test yapıp durdum. Şuan zaten öyle bir tehlike yok malum tecritteyim
Regl olamamaktan mı şişiyorum bilmiyorum.

Adeti geciken arkadas alihan ve ben sen miydin sonuc ne ?
Ruyamda kaan alp kucagimdaydi karnimda hareket hissettim elimi goturdum ayy ben hamileyim diyodum cok tirsiyorum suan dusuncesi bile korkutuyo benii

Onunda etkisi buyuk tabii ah bir olsam diye bakiyorum bende

Onunda etkisi buyuk tabii ah bir olsam diye bakiyorum bende
Doğumdan sonra hiç olmadım. O zaman göbek biraz iniyormuş diyorlar.
Amann dikkatli korunmak lazım. Ben iki bebeğe imkanı yok bakamam. 2.çocuk düşünmüyorum zaten :/

Amann dikkatli korunmak lazım. Ben iki bebeğe imkanı yok bakamam. 2.çocuk düşünmüyorum zaten :/
Kaan alp benide 2.ye tovbe ettirmisti kolik zamanlarinda ama bi 5 6 sene sonra 2.yi dusunebilirim belki bir ihtimal ama suanlik Allah olmayanlara versin

Selozycim maşallah manken gibi boy varmış sende. Ben 168 cm im kendimi uzun zannederdim

İnmiyo selozycim benim inmedi her ay düzenli oluyorum aylardır yok göbüş duruyo benim öncesinde de vardı o ayrı tabide bu birazdaha farklı bide en kilolu benim galiba aranızda 93 ile el sallıyorum size Eski kiloma 6 kaldı evlenmeden önceki halimde 7 dersek 13 fazlam var mutlumuyum ehh takmıyorum verilir ya napalım
Süt olsun diye ye ye ye sonuç Eşimin kilo problemi yok çok şükür ağzından bi kere kilo duymadım duysam Fena olurdu

bencede abartmışsın yoğurt verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…