Evet o kadar güzel ki her günü her saniyesi ayrı bi güzeldi ama son 1 aydır bambaşka yaptıkları bakışları falan büyüdü ya diyosun bebeklikten çıktı çocuk oldu diyoruz artık bizDeniz poposunu kaldırıp dizleri üstüne kalkıyor, geri geri gidebiliyor. Ne kadar sürede tam emekleme aşamasına gelir bilmiyorum ama uyuduğu anlar dahil gün boyu yüzüstü duruyor. Sürekli pratik yapıyor çok azimli :)
Bir anda peş peşe yeni şeyler yapmaya başlıyorlar. Çok güzeller . Bütün gün yorgunluktan öldürüyor ama bugün hava çok rüzgarlı diye yürüyüşü onsuz yaptım , döndüğümde özledim seniii diye sarıldım. Ayrı kaldığım süre 1 saat
Hipp formül süt ve devam sütlerinin hepsi organik. Organik ve organik combiotic çeşitleri var.Hipp kullanan arkadaşlar ben oğluma doğduğundan beri combiotic kullanıyorum ama organik combiticle Bi farkı varmı ikisi aynımı. Sadece Hipp organik olsa alıcam combiticle farkı yararlı probiyotikler onu biliyorumda bide organik combiotic diye bişiy var. Ben kırmızı beyazdan alıyorum hep maaları orda 800 gr lık teneke kutu olmayan vardı ama organik combiotic yazıyo. Çok uygunduda yinede belki fark vardır dşye bildiğimden aldım. Sizlere Bi sorayım dedim
Maşallah sen uzunsunKilo konuşulmuş kızlar. Benim boyum 1.75, 66 kiloyum. 64le hamile kalmıştım. İdeal kilom da onun iki üç kilo aşağısı.
Şuan kilo derdim yok böyle de iyi hissediyorum ama göbeğim çok kötü
Bir de şu aşağı bakan memeler..
Dün asansör aynasında kendime boydan şöyle bir baktım ki aşırı anaç gözüküyorum
Gobegin nasil ki karnin cok mu buyumustu hamileyken ? Gayet idealsin boyuna gore kilon yerinde cok fazlan yokKilo konuşulmuş kızlar. Benim boyum 1.75, 66 kiloyum. 64le hamile kalmıştım. İdeal kilom da onun iki üç kilo aşağısı.
Yok çok büyümedi . Kızım 2-3 aylıkken de baya iyiydi. Sonra tekrar şişmeye başladı. Hala da regl olmadım korkudan test yapıp durdum. Şuan zaten öyle bir tehlike yok malum tecritteyimGobegin nasil ki karnin cok mu buyumustu hamileyken ? Gayet idealsin boyuna gore kilon yerinde cok fazlan yok
Onunda etkisi buyuk tabii ah bir olsam diye bakiyorum bendeYok çok büyümedi . Kızım 2-3 aylıkken de baya iyiydi. Sonra tekrar şişmeye başladı. Hala da regl olmadım korkudan test yapıp durdum. Şuan zaten öyle bir tehlike yok malum tecritteyim
Regl olamamaktan mı şişiyorum bilmiyorum.
Doğumdan sonra hiç olmadım. O zaman göbek biraz iniyormuş diyorlar.Onunda etkisi buyuk tabii ah bir olsam diye bakiyorum bende
Kaan alp benide 2.ye tovbe ettirmisti kolik zamanlarinda ama bi 5 6 sene sonra 2.yi dusunebilirim belki bir ihtimal ama suanlik Allah olmayanlara versinDoğumdan sonra hiç olmadım. O zaman göbek biraz iniyormuş diyorlar.
Amann dikkatli korunmak lazım. Ben iki bebeğe imkanı yok bakamam. 2.çocuk düşünmüyorum zaten :/
Aman Allahimmmm
Anladım cnm sağolHipp formül süt ve devam sütlerinin hepsi organik. Organik ve organik combiotic çeşitleri var.
Selozycim maşallah manken gibi boy varmış sende. Ben 168 cm im kendimi uzun zannederdimKilo konuşulmuş kızlar. Benim boyum 1.75, 66 kiloyum. 64le hamile kalmıştım. İdeal kilom da onun iki üç kilo aşağısı.
Teşekkür ederim.. Memelerim küçük ve dikti. Kendileri severdim. Şimdi Alisden dediyse hava yastığı gibiSelozycim maşallah manken gibi boy varmış sende. Ben 168 cm im kendimi uzun zannederdim
İnmiyo selozycim benim inmedi her ay düzenli oluyorum aylardır yok göbüş duruyo benim öncesinde de vardı o ayrı tabide bu birazdaha farklı bide en kilolu benim galiba aranızdaDoğumdan sonra hiç olmadım. O zaman göbek biraz iniyormuş diyorlar.
Amann dikkatli korunmak lazım. Ben iki bebeğe imkanı yok bakamam. 2.çocuk düşünmüyorum zaten :/
Ay çok zor çoçukla yolculuk. Eşim 15 gün izne çıkacak bayramda memlekete gidecez kızımın düzeni bozulacak yine. Allahtan ek gıdaya başlamamış olcaz kızım 5 aylık daha dönünce başlayacam. Annem babam hepsi karışırdı onu ver bunu ver diye. Dün ablam geldi sagolsun markete kadar gittim bi geldim yogurt veriyo aldım elinden abartıyorsun diyo bende ikiz büyüttüm her şey verdim diyo. Daha erken dedim artık. İlk çoçuk çok gözümde büyüyor bu ek gıda. İkizler 7 yaşında anne ekmeyi böl anne çikotata sür anne reçel sür böyleler. Ben herşeyini kendi yapsın istiyorum bakalım becerebilcekmiyim
Sanmıyorum kızım 19.da 5 aylık olcak 4.ay 25 günlük, süt alıyor. Daha küçük sindirimi hazır degil ekgıdaya bunu ben degil doktoru söylüyor 5.5 aylıkken yada 6 aylıkken başlatacagım ekgıdalara. Sen ver canım...bencede abartmışsın yoğurt verebilirsin