- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Havuç riskli değil mi ya. Bence diş için kaşıyıcıları soğutup vermek daha iyi.Ben hemşireye sordum jeli banda annem jeller var demişti bize kullanmış odaama hemşire kullanma dedi nedendir bilmem diş kaşıyıcı önerdi,
Benim kızımda aynı beni emmeyi bıraktı artık neredeyse biberonuda almıyo geveliyo ağzında sorun dişleri sanırım bende havuç deniyim
Canım benim zor olsada azıcık sakin kal. Bebeğine yansıtmaman için söylüyorum bunu. Mantıklı bir şekilde izah etmesini iste. Bu isimde tanıdiığınzı biri var mı?Çıldırcam . Eşim bugün bana Tuğba diye seslendi Benim adım Hatice üstelik annesi de duydu ne yapmalıyım bana bi akıl verin . Noluyor bu erkeklere ya . Engelledim onu akşam gelip babamla konuşacakmış bitmişmiş bu iş ona nasıl bınu yakıştırırmışım bitsin dedim bende . Tam sütüm arttı birşeyleri yoluna koyuyorum derken olana bakın ya
Riskli. Ben o anlik vermistim deneme amacliydi surekli yapilan bir sey degil tabikide dis kasiyici kullanmak gerek.Havuç riskli değil mi ya. Bence diş için kaşıyıcıları soğutup vermek daha iyi.
O isimde bir tanidiginiz var mi ?Çıldırcam . Eşim bugün bana Tuğba diye seslendi Benim adım Hatice üstelik annesi de duydu ne yapmalıyım bana bi akıl verin . Noluyor bu erkeklere ya . Engelledim onu akşam gelip babamla konuşacakmış bitmişmiş bu iş ona nasıl bınu yakıştırırmışım bitsin dedim bende . Tam sütüm arttı birşeyleri yoluna koyuyorum derken olana bakın ya
Milena çok teşekkürler.Kızlar merhaba etkileri 15. Haftadan başlayan 4 hafta sürecek 19. Haftayı atıyorum. Dileyen olursa bir önceki 12. haftayıda atabilirim...Eki Görüntüle 2634727
Selozy sizde bu atak donemleri nasil geciyor ?Milena çok teşekkürler.
Bir sonraki atağı da fırsat bulunca atabilir misin? Biz 19 haftalık olucaz sıra bi sonrakine geldi :)
Diğer arkadaşlar da zamanı gelince döner bakarlar.
Rica ederim. Olur tabiki atarım selozyMilena çok teşekkürler.
Bir sonraki atağı da fırsat bulunca atabilir misin? Biz 19 haftalık olucaz sıra bi sonrakine geldi :)
Diğer arkadaşlar da zamanı gelince döner bakarlar.
KıyamamMilena35 tesekkurler mutfaktan cikmaya firsatim olursa okuyacagim esimin bugun istekleri hic bitmedi oruclu cani cekiyo diye de bir sey diyemiyorum ama ayaklariminda dermani kalmadi
Sadece 12. hafta atağı çok kötüydü. 24 saat ağlıyordu,sanırım 4-5gün sürdü.Selozy sizde bu atak donemleri nasil geciyor ?
Valla bizimki atak huysuzluguysa eger 15. Haftadayiz cok kotu 3 gundur delirtti valla biziSadece 12. hafta atağı çok kötüydü. 24 saat ağlıyordu,sanırım 4-5gün sürdü.
Bu seferkinde normal zamankinden farklı bir durum olmadı aslında. Gelişiminde oldu tabii ama zorlayıcı halleri olmadı.
Bazı ataklar zihinsel bazılrı fiziksel oluyor. Sanırım fiziksel olanlar daha ağır seyrediyor. 15-19 hafta arası olan atak zihinsel. Uzun ama etkisiz.
Sadece 17.haftadan sonra uyku düzeni birden bire değişti,onu gözlemledim.
Benimkide değişik biz bunları 28 inde değilde başka gün mü doğursaydıkValla bizimki atak huysuzluguysa eger 15. Haftadayiz cok kotu 3 gundur delirtti valla bizi
Ben kullanmadım ama instagramda takip ettiğim bir bloger paylaşımda bulunmuştu memnun kaldığına dairArkadaslar bana gecen gun biriniz egzama ile ilgili krem atmisti onu bir daha atabilir misiniz kimin attigini unuttum
3 gundur siddetli aglamalari vardi dayanamadim bugun acile gittik gitmisken vucudunuda gosterdim kendi dr muza gitmedik hastaneye girmeyelim diye devletin cocuk acil bolumune gittik cunku orasi bos oluyo sadece biz vardik zaten dr pek ilgilenmedi amakulaklarina bakti idrar tahlili istedi vucuduna da egzama dedi alerjik bi cocuk olcak dedi krem vericek misiniz dedim eczaneden ozel alin dedi cok ilgiliydi sagolsun
Vakit bulduğumda hemen bakıcam teşekkür ederiz çok iyi oldu :)selozy düzgün attım ama birbirine girmiş sanırım. Bi sorun olursa sayfa numarası ya da okuyamama gibi söylersin yine çeker atarım
Rica ederim işe yarar umarımVakit bulduğumda hemen bakıcam teşekkür ederiz çok iyi oldu :)