2020 Şubat Anneleri

Artik buyuyolar eskisi gibi hemen emmek istemiyodur canim zorlama acikinca belli eder kendini zaten kilo alimi nasildi en son

Benimki aglarken an ni diyo

Artik buyuyolar eskisi gibi hemen emmek istemiyodur canim zorlama acikinca belli eder kendini zaten kilo alimi nasildi en son
Yok zorlamiyorum zaten ama ac mi kaldi diye düşünmeden edemiyorum kilo alimi gayet iyi üst sinirda alıyor genelde. Ama iste diyorum bu ay kilo alamayacak mi acaba. Düşünmeden edemiyorum iste bide memede aşırı kıvranıyor acaba sütümden dolayi mi gaz oluşuyor. Çok üzülüyorum emerken kivranip aglamasina.

Yediklerine dikkat et canim ben hala gaz yapiyo diye dogru duzgun bir sey yiyemiyorum.
Bu ay bende cok bi kilo almasini beklemiyorum bu emmeyle bakalim haziranda asilari var o zaman gorecegiz ne kadar aldigini

Yediklerine dikkat et canim ben hala gaz yapiyo diye dogru duzgun bir sey yiyemiyorum.
Bu ay bende cok bi kilo almasini beklemiyorum bu emmeyle bakalim haziranda asilari var o zaman gorecegiz ne kadar aldigini
Gaz yapan hic bisry yemiyorum. Süt ürünleri yumurtada yemiyorum. Süt ürünü ve yumurta yiyince makat bolgesi aşırı kızarıyor. Hergun sebze yiyorum ama yinede kıvranıyor. Benim küçükken inek sutundeki laktoza alejim vardi. Aşırı mide ağrısı gaz sancisi yapiyordu. Diyorum acaba bebeginde benim sutumdeki laktoza mi alerjisi var bu kadar kivraniyor.

Bunu dr un degerlendirmesi gerek

Alerji kakadan da belli olur. Kakası normal mi?
Laktoz konusu ayrı sanırım.
Benzeri durum sanki A Alisdendef oğlunda yaşamıştı? Bu durum için damla kullandık demişti
Doktora danışmalısın

Benzeri durum sanki A Alisdendef oğlunda yaşamıştı? Bu durum için damla kullandık demişti
Doktora danışmalısın
Oğlum laktoza karşı duyarlıydı. Emince direk kaka yapıyordu. Ankaradaydık test yapılmıştı relaktaz vermişlerdi. Kullanınca azalmıştı. Testi Tekrarlatın demişlerdi. Erzurum’da bu testi tekrarlatmak istedik. Ama muhatap bulamadık. Öylece kaldı. Kızımda da şüpheleniyorum oda çok kaka yapıyor ama nedense bu konuyu önemsemiyor doktorlar yapmıyorlar.

Bunlarin hepsi anlasti galiba
Normal o zaman cogu yakin tarihlerde demek ki bu aralar bunlari yapiyolar genelimizde durumlar ayni
Senin oğlan çok düşkündü sanki aşk yaşıyordu memeyle şimdi istemiyor mu . Baksen afacana bizim kız bu ara uykucu nazar değmesin ama abisi zombi gibi sabahtan akşama kadar ayakta.Beni Deniz yoruyor. korona muhabbeti biterse direk okula göndereceğim.

Aski bitti galiba gunduz miymiy istemsizce az az emiyo sonrada huysuzluk yapiyo cunku karnini tam doyurmuyo

Evet benim oglumda günde 3 defa kaka yapar kesin. Bazen 4 defada yaptığı oluyor. Sizinkide emerken cok kivraniyor muydu? Cok üzülüyorum bu duruma. Dogru düzgün meme dahi ememiyor. Önceden oyle degildi. 2 ay surekli emiyordu ama kivranmiyordu. 2 ay bittikten sonra olmaya basladi. Peki bu durum ne zaman gecti?

Doktora danışmalısın
Bazen yesil ve mukuslu oluyor bazen sari ve mukuslu oluyor. Pazartesi doktora goturup gerekli tahlilleri yaptiracagim insallah. Laktozdan dolayi olmasinda ben süt yumurta yememeye raziyim. Laktozda surekli damla kullanmak gerekiyor. Damlayi dolapta tutman gerekiyor. Dışarı cikinca yada bi yere gidince damlayi nasil soguk tutabilirim ki. Zor bi durum o yuzden. Insallah laktoz nedeniyle degildir

kalça gelişim geriliği olan bir arkadaş daha vardı ismini unuttum . YÜz üstü yatırdığımda bacak boğumlarındaki eşitsizliği fark ettim . Sİz de bakar misiniz bi ?

Biz hemen kullandık 3ay civarı gibi bitti . Öyle gazlı sancılı bir bebek değildi emerdi uyurdu hiç öyle kıvranmadı. Ben emer emmez kaka yaptığı için acaba beslenemez mi böyle olursa diye götürdüm. Kız 4aylık oldu hala kaka yapıyor hemde gürültülü

Sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırılınca başını kaldırabilmesi nörolojik gelişimi açısından önemli bir kıstas. Ara ara deneyin başı düşerse zorlamayın.
Bir de koltuk altından tutup zemine bastırınca basacak mı yoksa öne mi eğilecek kontrol edin. Bu ikisni 3-4 aylıkken yapabilmesi beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…