Artik buyuyolar eskisi gibi hemen emmek istemiyodur canim zorlama acikinca belli eder kendini zaten kilo alimi nasildi en sonBiliyorum canim basta cok emdigini. Benimkide memeye yapışıktı resmen. Hic agzindan ciksin istemiyordu. Ama simdi teklif etsem istemiyor. 1 bucuk 2 saatte bir emiyor. Hatta erken versem kabul etse bile kivraniyor kivranmaktan agliyor. Galiba sütü hazmetmeden tekrar emince aşırı gaz oluşuyor.
Benimki aglarken an ni diyoBüyüyo en çok şükrettiğim şey gözümün önünde film gibiartık gördüğü şeyleri unutmuyo evde turlarken oyun halısını görüyo hı hı diyerek heyecanlanıyo bizim resmimizi görüncede aynısını yapıyo konuşunca cevap vermeye çalışıyo bunlar en güzel şey gerçekten, az kaldı az ANNE dicekler bize , bide bi kaç gündür tükürme çabası var ona benzer bişey yapıyo kızlara hiç yakışmıyoo çok ayıp
Evet yıpratıyo Annelik koruma iç gücüsü fazlaca düşünme aç mı tok mu niye öksürdü niye hapşırdı. acemi olduğumuz bişey Annelik zamanla bu hislerinde üstesinden gelicez alışıcaz daha sakin davlanabilicez inşallah ☺
Bi damla bi damla ona şükür
Yok zorlamiyorum zaten ama ac mi kaldi diye düşünmeden edemiyorumArtik buyuyolar eskisi gibi hemen emmek istemiyodur canim zorlama acikinca belli eder kendini zaten kilo alimi nasildi en son
Yediklerine dikkat et canim ben hala gaz yapiyo diye dogru duzgun bir sey yiyemiyorum.Yok zorlamiyorum zaten ama ac mi kaldi diye düşünmeden edemiyorumkilo alimi gayet iyi üst sinirda alıyor genelde. Ama iste diyorum bu ay kilo alamayacak mi acaba. Düşünmeden edemiyorum iste bide memede aşırı kıvranıyor acaba sütümden dolayi mi gaz oluşuyor. Çok üzülüyorum emerken kivranip aglamasina.
Gaz yapan hic bisry yemiyorum. Süt ürünleri yumurtada yemiyorum. Süt ürünü ve yumurta yiyince makat bolgesi aşırı kızarıyor. Hergun sebze yiyorum ama yinede kıvranıyor. Benim küçükken inek sutundeki laktoza alejim vardi. Aşırı mide ağrısı gaz sancisi yapiyordu. Diyorum acaba bebeginde benim sutumdeki laktoza mi alerjisi var bu kadar kivraniyor.Yediklerine dikkat et canim ben hala gaz yapiyo diye dogru duzgun bir sey yiyemiyorum.
Bu ay bende cok bi kilo almasini beklemiyorum bu emmeyle bakalim haziranda asilari var o zaman gorecegiz ne kadar aldigini
Bunu dr un degerlendirmesi gerekGaz yapan hic bisry yemiyorum. Süt ürünleri yumurtada yemiyorum. Süt ürünü ve yumurta yiyince makat bolgesi aşırı kızarıyor. Hergun sebze yiyorum ama yinede kıvranıyor. Benim küçükken inek sutundeki laktoza alejim vardi. Aşırı mide ağrısı gaz sancisi yapiyordu. Diyorum acaba bebeginde benim sutumdeki laktoza mi alerjisi var bu kadar kivraniyor.
Alerji kakadan da belli olur. Kakası normal mi?Gaz yapan hic bisry yemiyorum. Süt ürünleri yumurtada yemiyorum. Süt ürünü ve yumurta yiyince makat bolgesi aşırı kızarıyor. Hergun sebze yiyorum ama yinede kıvranıyor. Benim küçükken inek sutundeki laktoza alejim vardi. Aşırı mide ağrısı gaz sancisi yapiyordu. Diyorum acaba bebeginde benim sutumdeki laktoza mi alerjisi var bu kadar kivraniyor.
Oğlum laktoza karşı duyarlıydı. Emince direk kaka yapıyordu. Ankaradaydık test yapılmıştı relaktaz vermişlerdi. Kullanınca azalmıştı. Testi Tekrarlatın demişlerdi. Erzurum’da bu testi tekrarlatmak istedik. Ama muhatap bulamadık. Öylece kaldı. Kızımda da şüpheleniyorum oda çok kaka yapıyor ama nedense bu konuyu önemsemiyor doktorlar yapmıyorlar.Alerji kakadan da belli olur. Kakası normal mi?
Laktoz konusu ayrı sanırım.
Benzeri durum sanki A Alisdendef oğlunda yaşamıştı? Bu durum için damla kullandık demişti
Doktora danışmalısın
Senin oğlan çok düşkündü sanki aşk yaşıyordu memeyle şimdi istemiyor mu . Baksen afacanaBunlarin hepsi anlasti galiba
Normal o zaman cogu yakin tarihlerde demek ki bu aralar bunlari yapiyolar genelimizde durumlar ayni
Aski bitti galibaSenin oğlan çok düşkündü sanki aşk yaşıyordu memeyle şimdi istemiyor mu . Baksen afacanabizim kız bu ara uykucu nazar değmesin ama abisi zombi gibi sabahtan akşama kadar ayakta.Beni Deniz yoruyor. korona muhabbeti biterse direk okula göndereceğim.
Ne tarafa deliriyoruzMilena35 4.ayda uyku gerilemesi var. Önce uykusuz geceler gelecek sonra düzen kuracaksınız:)
Evet benim oglumda günde 3 defa kaka yapar kesin. Bazen 4 defada yaptığı oluyor. Sizinkide emerken cok kivraniyor muydu? Cok üzülüyorum bu duruma. Dogru düzgün meme dahi ememiyor. Önceden oyle degildi. 2 ay surekli emiyordu ama kivranmiyordu. 2 ay bittikten sonra olmaya basladi. Peki bu durum ne zaman gecti?Oğlum laktoza karşı duyarlıydı. Emince direk kaka yapıyordu. Ankaradaydık test yapılmıştı relaktaz vermişlerdi. Kullanınca azalmıştı. Testi Tekrarlatın demişlerdi. Erzurum’da bu testi tekrarlatmak istedik. Ama muhatap bulamadık. Öylece kaldı. Kızımda da şüpheleniyorum oda çok kaka yapıyor ama nedense bu konuyu önemsemiyor doktorlar yapmıyorlar.
Bazen yesil ve mukuslu oluyor bazen sari ve mukuslu oluyor. Pazartesi doktora goturup gerekli tahlilleri yaptiracagim insallah. Laktozdan dolayi olmasinda ben süt yumurta yememeye raziyim. Laktozda surekli damla kullanmak gerekiyor. Damlayi dolapta tutman gerekiyor. Dışarı cikinca yada bi yere gidince damlayi nasil soguk tutabilirim ki. Zor bi durum o yuzden. Insallah laktoz nedeniyle degildirAlerji kakadan da belli olur. Kakası normal mi?
Laktoz konusu ayrı sanırım.
Benzeri durum sanki A Alisdendef oğlunda yaşamıştı? Bu durum için damla kullandık demişti
Doktora danışmalısın
Biz hemen kullandık 3ay civarı gibi bitti . Öyle gazlı sancılı bir bebek değildi emerdi uyurdu hiç öyle kıvranmadı. Ben emer emmez kaka yaptığı için acaba beslenemez mi böyle olursa diye götürdüm. Kız 4aylık oldu hala kaka yapıyor hemde gürültülüEvet benim oglumda günde 3 defa kaka yapar kesin. Bazen 4 defada yaptığı oluyor. Sizinkide emerken cok kivraniyor muydu? Cok üzülüyorum bu duruma. Dogru düzgün meme dahi ememiyor. Önceden oyle degildi. 2 ay surekli emiyordu ama kivranmiyordu. 2 ay bittikten sonra olmaya basladi. Peki bu durum ne zaman gecti?
Bizimki kollardan tutunca bile zor kalkıyorBenim oglan costu guc denemeleri yapiyo
Oyun halisinin asili ayiciklarina tutunup kalkmaya calisiyobizim elimizle karistirdi galiba kalkabilecegini sandi
Bizimkinin acelesi var dunyaya erken gelmekle basladi o sekilde de devam ediyo masaAllah diyim cok azimliBizimki kollardan tutunca bile zor kalkıyor